Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebacica
    14. Svibanj 2016. 05:27

Jutro curke, mene nesanica opalila nakon dugooo vremena. Budna sam od 2h i vruce mi je aaa 😫😫😰
    Sanjarka potpisujem. Zelim roditi, luda sam vise. Osjecam se na ovom krevetu ko morz na suhom 😤
    A i mala mi je jos visoko, pod rebrima. Jedva disem 😧

Hvala cure na cestitkama za kumce. Jedva cekam da ga vidim 😃 ribica mala. Zavidim joj i ja bi svoju vec nosala, mazila i ljubila. Ljubomorna sam na muza kad ljubi i grli trbuh i ja bi 😣
    Netko me pitao za bolnicu u kojoj je rodila, ob bracak-zabok.

A sladolediii 😋😋😋 sad bi najrade probudila muza koji spava cijelu noc ko beba da odveze mamu na posao u kupi mi 2-3 (cijelu kutiju?!) kontikija. Ako nema njega onda rumenko. Najbolji sladoled koji mi gasi zed po ljeti. A bome bi mi i sad dobro dosao. Popila sam vec litru vode, ne znam zasto se uopce cudim da idem 5 puta na wc.

Idem probati zaspati 😴😴😴

Sanjarka88
    14. Svibanj 2016. 07:31

Ljetnice 2016  💝

Svibanj 
    Majadila 16.05.2016. dečko/Denis
    Marie4 20.05.2016 cura/Hana
    Starim 23.05.2016 dečko/Noa
    Sanjarka88 30.05.2016. dečko/Petar
    Tynchy 31.05.2016. dečko/Karlo

Lipanj
    Cro262 04.06.2016. cura/Maja
    Dunyasha 05.06.2016. cura/Nika
    bettyboop_st 08.06.2016 dečko/Andro
    Abies 08.06.2016. cura/Petra
    teja4444 11.06.2016. dečko/Leon
    MalaKoza 12.06.2016. cura/Emily
    Bebacica 12.06.2016. cura/Antonija
    Jambica 14.06.2016. cura
    Sarlina 15.06.2016. cura/Mia
    Pupano15 15.06.2016. cura
    lunale 18.06.2016. cura/Aria
    zumbul 19.06.2016 dečko/Luka
    baby♡girl 22.06.2016. dečko/Adrian
    deedee01 22.06.2016. dečko
    Nessah 23.06.2016. dečko
    Iva1989Lea 25.06.2016.decko/David
    Curicax3 25.06.2016. cura/Katja
    Leptirica12 25.06.2016. dečko
    Sunshine1 26.06.2016. cura/Tena

Srpanj
    Pixii 04.07.2016. dečko
    Kokolo5 05.07.2016 cura/Leni
    Bruna257 06.07.2016. cura/Sofia
    ivf_mommy 11.07.2016. cura/Marina
    Pupoljak 13.07.2016.
    Inaj 13.07.2016. dečko/Filip
    Silvestrica82 14.07.2016. dečko
    SanjaKlokanica 15.07.2016. dečko/Vito
    Kleopatra1606 15.07.2016. decko/David
    Kika832013 20.07.2016. dečko/David
    Aurelija 20.07.2016. cura
    PeppePula 22.07.2016. cura/Mara
    Sandrichx3 27.07.2016. dečko
    Miska 30.07.2016. cura/Mila
    CrazyPuppet 31.07.2016 dečko/Josip

Kolovoz
    Crnatockica 03.08.2016. cura/Tessa
    Marigmar 06.08.2016 decko/Noa
    Zabica25 08.08.2016 cura/Hana
    Ejic 17.08.2016. decko/Marcel
    Deeka 17.08.2016. curica
    Tpol 20.08.2016. cura/Lea
    Vjeverica8 22.08.2016. dečko 
    Mare1989 29.08.2016 cura/Lara
    Lena_004 29.08.2016 cura

Stigla roda - *Ljetne bebe
     2016* 🍼🐾🎉🎈

Malamimi - Igor i Maša 24.04.
    Ellie - Ena 06.05.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Svibanj 2016. 07:47

Jutrooooooo ljetnice 😘

Kisa vani blah! Kad ce vise to sunce mmmmm ne mogu docekat 🌞
    Ja budna od 6.30h, muz kriv isao me pomazit a u mene san ko perce. Eh no dobro 
    Kakvi su vam planovi za vikend? S obzirom na vrijeme.... 

Vjeverice i Tpol čestitke na dvoznamenkastom odbrojavanje 😍😍

Ejic jel dragi na kraju pojeo rucak?  😊
    Ma to s otvaranjem  ne znam koliko ima smisla, valjda ne djeluje na svakog sve isto. Ja cu se seksat pa sta bude 😂😂

Crazy faza kod maloga ne brini , nije da te plasim tek ste krenula s njima 😂 i moja ima jos faze a 9god. Isto je zadnje vrijeme kaoticna cila, uuuuuuuu neznam jel se i ona boji promjene ili je to sad takva dob. Ugl. uvik nešto

Bruna u slucaju da i dode do povracanja, mislim da je vec nakon sat vremena atb usao u krvotok.... Drzi se 😘

IvaLea super da je sve ok ❤ na kraju David i nece bit prevelika beba, nego taman kako treba 💪

Baby zeno! Ako ne rodim od seksanja rodit cu zbog tvojih postova, jer se cerim na glas dok te čitam . Kraljiceeeeee! 😂😂😂
    Mantramo svi skupa onda da bebi malo urani 💪

Sarlina sretnoooo na pregledu danas! 😘

Bebacica a nesanicaaaaa 😕 nadam se da si zaspala uspjesno i da sanjas kontikije 😀

Abies bravo za tatu tvog 😎

Hvala cure na utjesi, i drago mi je da nas ima jos koje zelimo vratiti se među normalne 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    14. Svibanj 2016. 09:04

Jutro curke!
    Ja ko zombi opet, mali me digao u 5, joooj a jucer ga jos kasnije stavili u krevet i nikako nije htio zaspati...a ima energije ko atomska bomba. 
    Ja ne znam što je s ovim vremenom, pogotovo za vikende, na jedan lijepi bude 5 ovakvih kišovitih... niš nemoš napravit :-(
    Izživcirala sam se i radi ovih glupih ljudi koji radi turizma dižu cijene stanova za duži najam u nebesa, pa ispada da se stan od 50m2 moze iznajmit za 5000kn!!! Niti neka lokacija niti luksuz, al eto "moze on i turistima iznajmljivat pa bi jos više zaradio..." uf luda sam na te stvari pogotovo jer mi je to struka... znam da je off topic, ali bear with me :-) 
    Ubija me samo to što bi se sad trebala "gnjezdit" a još nemam pojma hocu li uspjet naci stan. Ne mogu s malim djetetom i bebom bit u svom apartmanu od 35m2... pa da nas turisti ovdje slušaju kako beba plače u 2 ujutro. 
    Sanjarka najjača si! Mi smo neki dan probali malo ali mene sve toliko bolilo da sam pocela plakat od muke. Ništa od toga do daljnjeg, nažalost...

baby♡girl
    14. Svibanj 2016. 09:55

Jutro zene 😁
    Sanjarka u planu mi je oprat sudje 😂😂😂😂😂 valjda ce mi dva dana bit dosta. Spavala na boku, sise jedna na drugoj, ustala ujutroni u kupaonici se pogledam a ono isarane kak su se spojile 😂😂😂😂😂 jos kod dojenja kad se probudim s jednom plosnatom na kojoj sam se zalezala 😂😂😂😂😂 
    Crazy  nadam se da ces rijesiti taj stan, i da se kak treba pripremis da bebaca 😊 mogu misliti koja je to strka. Dvije selidbe sam prosla. Rekla sam da sljedeca selidba moze biti sa 50 godina u neko toplije mjesto daleko od svih. Dotad ne zelim vidjet kutiju ni nacrtanu 😂😂😂😂 
    Ty pozelila sam te se. Napisi makar slovo 😉😉😉
    Nismo ni kavu odradile. 
    A ja nisam ni na more isla pa da sa Dalmošicama popijem kavu 😂
    Pa ti planiraj. Sto god isplaniram, organizam mi kaze neces, ne. 
    Uzivajte danas. Je da je kisurina, ali ono. Ja cu sjest na stolicu i glumit svojoj maloj ribu na suhom 😛

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    14. Svibanj 2016. 09:57

Bebacica ja isto kroz noc popijem vode. Ujutro kad jedva ustanem s kreveta na 4 noge idem u wc da se popisam. Sve mi se upali 😂😂😂😂
    Biti zedan ili ici na wc ko covjek? Pitanje dana 😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

PeppePula
    14. Svibanj 2016. 10:32

Jutro cure

Bebacica cestitam na kumcetu.... porodjaj koji si opisala stvarno zvuci idealno, da je meni takav :)

Crazy... katastrofa sa tim cijenama najmova... tako je to gdje god ima turizma na zalost... drzim palceve da nadjete stan sto prije...

Bruna, nemoj negativno razmisljati, biti ce sve u redu... nije istina da tvoje tijelo samo bestije prihvaca, valjda sve ima neke svoje razloge... jos malo pa ces drzati svoju zdravu i prekrasnu bebicu

Baby... znaci prva trudnoca skroz super, u drugoj se osjecas kao nasukani kit :D cula sam vec za to...

Sanjarka, dobar ti je plan za otvaranje...mm i dalje ne zeli blizu a s obzirom da je tako od pocetka 2. tromjesecja, nema sanse da ce sad pred kraj pristati... i da, i ja zelim sto prije roditi pa i zbog toga ;) ( sto prije ali u terminu :) )

ja se mogu pohvaliti ( makar se nemam sta hvaliti jer nije do mene ) da se skroz super osjecam i imam osjecaj kao da i nisam trudna... od kad pijem mg nemam vise niti te kontrakcije toliko naglasene, spremam stan normalno, usisavam svaki dan jer imam macku i psa, setam, vozim, uskocim po potrebi na posao...i mogu reci da mi je tako puno bolje nego kada prelezim popodne ili dan... onda me sve boli

Uzivajte u sladoledima tko moze, meni uopce nije do slatkog... bas sam cudna trudnica skroz

Gdje su nam Maja, Ty i Dunya... sta se dogadja kod vas? Tko zna dali nam je Starim rodila :D

Peppe

zabica25
    14. Svibanj 2016. 10:37

Jutro..
    Crazy, nadam se da ćeš brzo riješiti pitanje stana... 

Kiša, kiša i kiša... ufff...
    Kaj se tiče seksa, to je kod mene nekih 2 mjeseca nepoznanica. Niti imam volje, a sad ne smijem..a kad dođe volja, sjetim se mirovanja i onda ništa..sve će se to nadoknaditi nakon poroda  
    Ja danas imala instrukcije sat vremena, to nas naveliko spašava..
    Ako bude sve po planu, popodne idemo u LUMINI na Dane mama, beba i trudnica da vidim kaj ima. Možda uspijem izdržati 15 min na nogama. Sve mi je teže i teže po stepenicama hodati.

Ja sam na fejsu otvorila grupu Ljetnice 2016. pa uđite...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

baby♡girl
    14. Svibanj 2016. 11:11

Žabice super za grupu, samo bi bilo dobro da ju stavis na tajnu, pa da nam ne ulaze neki anonimusi jer bi htjela staviti slikicu svog deckica kad se rodi, a ne zelim javno dijeliti. 😆😆😍😘

Abies
    14. Svibanj 2016. 11:35

Hej!
    Super za grupu al meni nikako na trazilici naci. Mozda kasnije na kompu ulovim. Ak zapnem budem ti se Zabice javila na pp.
    Sex nis od tog. Moj ima averziju, mece kceri smetat. A i koliko sve boli bolje da ne pogorsa. Mozda si pisma pocnem slat pa postara upoznam, ipak oni zvone dva put   ah jadni postari uvijek stradaju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.