Gita, dobrodosla. Meni je od ovog tjedna sta dolazi kontrola svaki tjedan. Isla je svako 4 tjedna, pa 3, 2 i sad svaki tjedan. Ima li deckic vec ime? :)
Cure, ja sam isto od prekjucer na caju od lista maline pa ako pomogne, odlicno a ako ne, pa nece naskodit. Pijem tjedan dana 1 salicu, tjedan 2 pa do kraja 3 salice dnevno. Kupila danas i ananas jer ga volim a i preventivno ako me napadne zesce ta vodurina pa rekoh nece naskodit ananas (djelovao stvarno ili ne). I evo da vas malo obradujem kad se o slajicima prica, ja bez ovog vocnog Sunny-a NE MOGU!!!! A ostali sluze za jagode na koje sam infisala od kad su dosle
Pozdrav curke,evo mene,ovih dana malo u strci iducu sub imam vjencanje (kod maticara) i ne mogu apsolutno nist pronaci,sve haljine na isti štih u svakom ducanu, il mi prekratke (sad tek vidim kolko mi busa narasla) il presiroke,sve neke lude sarene,nist mi ne stoji nit mi se svidja. nisam se oko toga tak uzbudjivala a sad mi mala panika jer ipak nekaj trebam odjenuti.. nadam se da budu jos nesto dobili da bilo kaj najdem i rijesim se toga. Jucer dragi i ja nahodavali 5 sati. dobila zuljeve od balerinki a bezveze jer nisam nist uspjela naci.. jadnu i gladnu me odveo na pizzu i popravio dan :-) kak ste mi vi? vidim Ellie dobila predivnu curicu,čestitam,drago mi je da ste dobro i da uskoro idete kući :-) ostale cure evo pratim vas kaj me ceka potkraj trudnoce hehe :-) ja se dobro osjecam,bila radila ogtt u srijedu i to jedva iskontrolirala da ne povratim,uzasno mi bilo muka.beba je aktivna,cekam 31.05 da ju vidim nadam se da ce mi ovaj put radit uzv :) ja se u 25 tt zdebljala 7 kg..mislite da je to previse? mada svi tvrde da sam samo u trbuhu dobila ja vidim i u nogama malo :-D
Cure mozete u pp poslati poruku da vas se doda u grupu, bit ce tajna zbog nepozvanih gostiju 😉
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav svima!
Nisam pisala salabahter pa tko se di nade!
Gita dobrodosla!
Izvjestaj od jucer: bila kod dr na pregledu (uzv detaljni,color dopler i ctg). Uglavnom panika je zbog navodne dijagnoze zastoja u razvoju,ali na kraju sve ok. Protoci,prokrvljenost, voda...bebi pregledala sve organe i sve 5. Sad je rekla da rast je usporen i da ce samo pojacat nadzor i po potrebi raniji porod,ali da je bitno da ima dovoljno vode i da beba raste,malo pomalo. U utorak ponovno kod nje i ponovit ctg,a i mislim da ce me onda stalno narucivat kod nje. Uglavnom kaskamo 3 tjedna....
Sto se tice bh kontrakcija ja ih imam od pocetka,vise ne znam kako je to bez njih. Pijem duphaston 3 puta na dan. Meni se ili cijeli trbuh napuhne i stvrdne na minutu ili odredeni dio. To onda izgleda jezivo, kao da netko tak dio trbuha vuce za 1,2 cm na vakum van. Jako neugodno i na granici boli,ali vjerojatno od velikog broja kontrakcija. Inace sam na umjerenom mirovanju prakticki od pocetka trudnoce zbog odredenih problema s pocetka.
Sladoled mi ne spominjite! mogla bi zivjet od njega...
Netko pitao kako cemo provest vikend... E pa ja jeduci! sinoc bila na nekoj djevojackoj/oprostajci jer cura ide preko bare,sad krecem mami na kolac, sutra veliki rucak kod te iste cure jer je ujedbo sestricna od mm,a navecer frendovi zvali na pizzu....bit ce veselo kad stanem na vagu.
E i kupila danas caj lista maline,navecer krecem sa konzumacijom. Bas me zanima okus,jer inace sam veliki korisnik cajeva. Pojedem i jedan kolac za sve vas
url=https://lilypie.com]
Vjeverica8 e upravo to, sad sam tek zbunjena 😂 Mislila sam da jedina ne kužim razliku između bebice i tih kontrakcija, ne znam budu nam cure pojasnile.
Sandrichx ja još otkrivam za žgaravicu kaj bi mi pomoglo, vidiš jabuku nisam probala, za sada ne nalazim ništa osim da ne jedem od 18h ali to mi j koma jer sam gladna Ko vuk 😁
Gita, dobrodošla!
Ja sam isto u Njemačkoj. Imam sad pregled u srijedu i nakon toga svakih tjedan dana. Ginekologica je rekla da se zadnji mjesec prati svaki tjedan da vidi jel došlo do otvaranja.
Gdje si točno?
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
malakoza, Ahaus, NRW, meni je samo rekla da sam zatvorena , s bebom sve u redu i da dođem za 14 dana a za 20 dana mi termin..... kontam, valljda doktor zna najbolje, reklla mi je još ako dođe do bilo kakvog problema da se javim u bolnicu. a di si ti? u kojem si tt?
Cure bilo bi nam jako drago da se javite za grupu 😆😆😆😆
Da nam nasa mala familijica bude na okupu ❤❤❤❤❤❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji