Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    14. Svibanj 2016. 20:24

Gita,  jel si si našla babicu za Wochenbett?  Ako ne, mislim da ti u bolnici sugeriraju. Meni je moja rekla kad sam ju pitala što za njegu pupka, da ne trebam ništa jer će mi sve ona donijeti čim dođem iz rodilišta. 
    Ja sam inače malo juznije od Stuttgarta, znači ne baš preblizu. Najbliže mi je Tynchy kad dođe ovdje pa se nadam da će mi se javit da guramo kolica zajedno ☺

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    14. Svibanj 2016. 20:26

Deedee normalno je da iza vaginalnog poroda stvari dolje budu malo labavije i da zna pobjeć kod npr. kihanja... bitno je da se ne naprežete pnoh prvih 6tj iza poroda i da se rade Kegelove vjezbe. Postoji neka metoda po kojoj se po opipu vidi koliko su razmaknuti trbusni mišići iza poroda i treba li ti taj pojas...

gita1991
    14. Svibanj 2016. 20:28

da crazypuppet, moram pogledat ovdje koje proizvode oni najčešće koriste, hipp imaju sigurno, a baš ću pogledati za taj set za njegu pupka, hvala na savjetu

gita1991
    14. Svibanj 2016. 20:32

MalaKoza, još nisam našla babicu, tj.doktorica mi je dala brojeve svih babica iz bolnice u kojoj ću se poroditi pa da ih nazovem i vidim koja može, iako mislim da i ako ih ne nazovem da bi mi trebali dodijeliti jednu.

Deedee01
    14. Svibanj 2016. 20:43

Crazy znaci ne dizati ništa? Ja sam radila Kegelove i u drugom tromjesječju, pa ću samo nastaviti s tim. Hmm.. Ok, a kako u tih 6 tjedana onda bit blizak s dragim?

CrazyPuppet
    14. Svibanj 2016. 20:55

Nikako, ne smije se. Nakon tih 6tj ides kod gin na pregled i ak dobis "uporabnu dozvolu" navali ;-) 
    A vjeruj mi nećeš ni bit previše napeta za te stvari odmah nakon poroda

Deedee01
    14. Svibanj 2016. 20:56

Uporabnu dozvolu, hahaha😂😂😂😂
    P.s. Tnx Crazy

Abies
    14. Svibanj 2016. 20:58

Pelene - svasta imala. Navodno lidl ima dobre. Niti jedne mi nisu promakale. Dogodilo se na boku kad spava da iscure al ono da je non stop bio mokar ne. Pampersice bijele jako tanke. Zelene isto ok. Imaju u sebi nesto i mirise/smrde. Muller zadovoljna bila. Dm malo kruce no duze koristila i zadovoljna. Jos imaju nabor na ledjima. Zakon stvar. Isto i libero. Mozda i moj favorit. Dm sam prestala jer sam jedan paket kad sam s 4 na 5 presla, raspadale su se i mali je bio pun gela. E sad jel to taj paket ili je pala kvaliteta...
    Violeta mi nisu bas bile u ruci. Dalje ne znam sto sam imala. 
    Osipa nije bilo. Kreme koristila iza kakanja.
    Maramice lidl s masl uljem.

baby♡girl
    14. Svibanj 2016. 20:58

Nisu mi rekli da ne smijem, ali od lohija ce ti biti bljak. Imala sam jedan povrsinski savic, a imala sam osjecaj da sam najnevinija ikad. Ne bi us'o nema sanse. Ja cu ovaj put sacekati da prodju lohije, pa jos min 4 mjeseca brojat zjake 😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

mare1989
    14. Svibanj 2016. 21:09

Vecer curke kako ste?
    Mene evo vec drugi dan sveki tetosi😁 danas je cak i pitu pravila,oj majko ne da sam se najela vec sam se prejela,sad ko kit se valjam po kaucu 😁😂
    A sto se tice dozvole za s... Ja imam zabranu od doktora,vec se tresem ko narkoman bez droge😊,jedva cekam da opet odem na kontrolu i da doktor dadbe zeleno svijetlo ima da s mm ne silazim dva dana😉😈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.