Joj curke ja jedva čekam da prođe mirovanje da se mogu družiti s dragim, ovako nam dokt.nije striktno zabranila, ali onda nas savjest zaustavi.
Ja volim forum, to mi je postala rutina prije spavanja, pročitat forum i spavanac ili odmor.
Ne kužim sto je s ovim proljećem, samo kiša, mislim da joj je već vrijeme da stane.
Za curke s antibioticima, ja sam pila amoksicilin 10 dana i stavljala vaginalete svaku drugu noć, i nikakve beštije dole se nisu pojavile.
Ja sam počela toliko klopat u zadnje vrijeme kao da nisam jela nikad u životu, prvo slatkac pa čips pa jabuku- nema veze s vezom. Inače sam na +12 i najviše kila dobila tijekom mirovanja, sad se nadam da neće ovaj zadnji mjesec još puno, anadala sam se u cijeloj trudnoći bit +10, ali uzalud vam trud svirači.
Gita welcome!
Meni pregled sljedeći tjedan i jedva čekam, tad se odlučuje dal moram dalje mirovat ili sam free Like a Bird
E da, još se dvoumim oko tog pojasa poslije poroda, čitala sam da je dobar za vraćanje organa ali da totalno preuzima ulogu trbušnih misica i da vam onda ostane slaufic s kojim se onda borite, sad ne znam uopće dal da pustim da ide svojim tokom ili da ga kupim i pripremim se, hmmm..
Deedee ja am 22kg dobila. Sve izgubila i bila opet ista. Ok ne onak ko u srednjoj ali bez trbuha. I bez ikakvih steznika.
Ni sad mi bas nije na pameti se s tim borit.
Pliz, pliz, neka mi netko zaduzen za fejs grupu posalje pp za upad! :-*
žene jesteli već pripremile higijenu za bebe? što bih sve trebala kupit, pelene, kreme za guzu, to sto posto, to još, jer neki kupaju bebu samo u vodi s kap masl.ulja neki odmah koriste baby šampone,
i dali trebam kupiti bočice, mnogi mi kažu da pričekam da vidim hoće li mi trebati jer ako budem dojila onda mi neće trebati...
i što za njegu pupka uzeti?
Ej ženske, ja sam s fejsom davno raskrstila i ne vraćam se tamo, tako da ostajem ovdje tipkat.
Mi odradili nešto po kući, pripreme su ličile na predizbornu kampanju, jer je muža trebalo nježno privolit da odradi nekog vraga hehe. Trvrdokorni su ti dalmatinci, nema šta!
Vidim vi tučete po slatkišima, mi uz kavu svaki malo sladoleda i taman. Mali me danas ubio u pojam, neka šiza ga pere pa za svaku sitnicu imamo cirkus, pa diži, nosi tješi... valjda se nisam negdje rasparala!
Sanjarka ja mislim da si ti jedina sretnica ovdje što se keksanja tiče... mene dolje sve boli, ko da je upaljeno, a nije...
A ovo za stan, poslala sam bila anonimnu poruku jednom od iznamljivača s takvom cijenom... svašta sam mu rekla, naravno pristojno... al stvarno nisu normalni... lopovska država i eto lopova na svakom uglu... ne fali mi puno pa da i ja spakiram kofere i put sjeverozapad...
Gita ja sam za njegu pupka uzela sterilne gaze i octanisept, makar sam vidjela da u dm-u ima i za kupit Set za njegu pupka. Ja sam odlučila kupit hladno presano bademovo ulje pa ću samo kap stavit za kupanje,uzela sam i blazinice u dm-u koje ću samo umočit u vodu i brisati kod presvlačenja, da ne moram koristiti vlažne maramice doma. Uzela sam još i one jednokratne podloge za presvlačenje, zgodno je kad si u gostima, pa samo poslije baciš. Pelene sam uzela pampers, a namjeravam još i one iz mullera jer ih svi hvale a dosta su i povoljnije. Hmm.. Pokušava se sjetit sto sam još uzela...😀
Abbies ma imaš pravo, možda je najbolje ne petljat po tome, ali čula sam puno priča od žena koje su rodile da ne mogu zadržati mokraću, da me sve strah toga...
Gita u početku što manje kemije to bolje. Možeš uzet baby ulje za kožu nakon kupanja samo pazi da uzmeš bademovo (hipp a ne nivea) jer znaju izbiti alergije na umjetna ulja i mirise.
Za pupak imaš kupit "set za njegu pupka" di bi trebalo bit sve potrebno, ali u biti u ljekarni mozes uzet sterilne komprese (3-4 paketa) i medicinski alkohol. Netko uzme jos i onaj octenisept, nama su rekli da je to bacanje novaca... sad sve ovisi sto imaš dostupno u Njemackoj i u kakvom pakiranju...
deedee ja sam isto odlučila uzeti neke druge pelene jer čujem loša iskustva sa pampersom, a kremica za guzu, koja bi bila najbolja, odnosno na kojoj bazi,, badem ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji