Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Svibanj 2016. 16:35

Cure to je samo moje osobno iskustvo vi napravite kako vam je lakse 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    14. Svibanj 2016. 16:38

Hahahaha, Baby, tvoje live trudove ne propuštamo 
    Da Sanjarka, moram priznati da je za sada dosta kaotično na fejsu  možda je to tako dok se ne uhoda, a možda on jednostavno nije zamišljen za ovaj tip dopisivanja 
    tiramisu je odgođen do sutra - tako smo se dogovorili. Ja se družim s mm koji je preko puta na kauču - ružno je vrijeme, inače bi bili vani, u šetnji ili sl 

Lunale
    14. Svibanj 2016. 16:44

Jedva sam hvatala i ovdje al ajde, starija sam pa je i za ocekivat da kaskam za vama :D uhvatim vas ja vec nekako na svim frontama :)))
    Mene u zadnje vrijeme tako bole pete i stopala da je to za ispalit, pete najvise! mozda je od hodanja, tezine? A za namjestit se u krevetu hahaha mislim da se sve jadne vrtimo i prevrcemo. Meni najvise godi desni bok pa jedan kusin drzi ledja, drugi je pod sisama i drobom, treci ispod glave a 4. + trudnicki jastuk stavim izmedju nogu!!! I onda mi obicno zazvoni mob, tel. ili mi dodje piskit!!! 
    Sanjarka, neman pojma sta su me oprali ovako sladoledi ali skoro pa me histerija vata ako ostanem bez njega :D jedva cekam rodit da me prodju ova ludila heheheh

Marigmar
    14. Svibanj 2016. 16:50

Jooooj meni sad zazubice rastu od vaših sladoleda, tiramisua i svega, nikada nisam bila za slatko koliko za slano al trudnoća je to izvitoperila 😂. Ništa idem smisliti šta ću ak ništa ne nađem palačinke su uvijek brzo rijesenje (otkrila sam neki preeefini džem iz Srbije, bakina tajna ili tak nešto ugl. Preporucam 👍🏻

Sanjarka88
    14. Svibanj 2016. 17:00

Marigmar palacinke su uvijek dobro rješenje samo ja preferiram s nutelom 😍

Lunale jooooj zamisljam te s toliko jastuka hahaha odvaljujem! Moram priznat da nemam ni jedan kao pripomoc. 
    A pete hm vjerovatno od tezine?

Vjeverice da da o tome ja pricam 😉 netko vise voli forume netko fejs pronac ce te se vec u necemu... No nije i ne moze bit ista shema kao i ovdje. Jednostavno nije tako zamisljen
    Priznam jedino radi slikica 😊

Eeeee znaci kolac sutra... I ja bi nesto smutila al jos se vucu od pricesti moram bacit to sta je ostalo sta je puno puno je

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    14. Svibanj 2016. 17:14

Ja odavno ne mogu na ledjima. Bas se tog i ne sjecam prve t. Bok jedan pa drugi.

Zumbul
    14. Svibanj 2016. 17:49

Heeeej hoooooo 😊😊

Ja se prvo ispricavam sto me nije bilo ...nekoliko dana...

Seka je imala krizmu, , pa sam se spakirala i otisla kod mame, da zajedno pravimo kolace, da ne radim sama i tako.. 
    Ubise me ti kolaci 😢😢 tih 2-3 dana sam se ponasala kao da nisam na dijeti 😂 zato sam sad steogo , cistim se hahaha

Krizma je prosla okeee, kolace svi nahvalili 😊 imali smo oko 50 ak ljudeka na krizmi.. bilo je posla, ja sam sve radila koliko su mi noge dozvoljavale.. pa su mi svako malo dolazili il tetka, il sestricna, strina itd..da idem lec, da ima ko pomoc i radit.. Pa mi je puko film 😂 
    Znam ja kad mogu a kad ne.. Tako sam se i ponasala.. kad nisam vise mogla, otisla malo lec , dignut noge na sat vremena i opet se pridruzila  k njima.. 

A i namjestala sam si stan, pa okreni ovo ovako, pa ne valja, pa stavi tu pa tamo, pa mi se opet ne svida i tako 😂 pa slike, busi rupe.. sve komplet novo sude za kuhinju otpakiraj, strpaj u masinu, operi, izvadi , slozi.. i tako par masina.. pa di cu ovo stavt, oa ako stavim tu, di cu stavit ovo ? I tako u krug 😂😂😂😂

Ali ajde.. sad mi je sve kako treba.. zavjese napokon dosle nakon neznam ni ja koliko..istina Bog da je svaka razlicite duzine -.- ali ajde, ne kuzi se dok se ne zagledas..
    Nismo platili zavjeseodnosno skrqcivanje i porubljivanje .

Mm je maltene po cijele dane na poslu.. dode oko 18-19 h doma
    Tako da cu ja od pon.bit opet kod mame 😂 
    U petak moram opet radit GUK profil, odnosno, moram ic po iglice, i h nedjelju se bockati..

U utorak sam isla na bris za Beta Henoliticki Streptokok-kako je to bolilo 😢 ne bris kao bris, vec onaj spekulum kad mi je stavio da bi uopce mogao uzeti bris..uzas uzas... ne kuzim zasto, nikad me to bije bolilo.   Jel moguce, kako si ja mislim, da posto eto, vec skoro 9 mj nismo mm i ja imali odnose...da se to sve stislo-skupilo ? Sta ja znam  😂😂 

Ellie- tebi cestitam na bebici, prekrasna je ,izljubi je 😘

Zaboravih..ko ce jos malo na carski ? Zbog cega ?

bebacica
    14. Svibanj 2016. 17:54

Nove curke dobrodosle 😄

Ja sam imala popodnevni spavanac jer sam ujutro uspjela cak 2 h odspavati.
    I sad sam pojela pola kutije sladoleda 😝

Sanjarka na kakvo druzenje s muzem mislis?😄

zabica25
    14. Svibanj 2016. 18:44

Ja također nastavljam i tu pratiti, pisati...
    Fejs je odličan jer ako ti neka inf hitno treba, netko će odgovoriti...ovdje treba malo duže.
    Mislim da će na fejsu biti lakše staviti slikice...a ovdje komunikacija kao i prije...na forumu mi je sve preglednije...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

curicax3
    14. Svibanj 2016. 19:29

ja nemam fejs, al nastavljam vas tu pratit!

Sanjarka, svaka čast za druženje s mužem...mi imali pokušaj neki dan i moram priznat da mi više bilo bolno i neugodno nego užitak, možda zbog moje trbušine, ti si ipak fit ženska tako da mislim da ću se oprostit s tim ne neko vrijeme!

Bruna, kako ti Abies kaže ja sam već pisala da sam imala streptokok u obe trudnoće, sad čekam nalaze u utorak i iščekujem beštiju i ovaj put! Uglavnom, da sad ne ponavljam sve, meni u bolnici rekli da baš nema pretjeranog smisla to liječit antibiotikom, da se najbolje pokazala ta profilaksa pri porodu, jedino bitno s prvim trudovima doći u bolnicu, jer je bolje dobiti što više tih injekcija-svaka 4 sata jednu! Al držim fige, možda kod tebe upale antibiotici!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.