Imaš pravo! Ovaj anesteziolog je ionako bio malo čudnjikav
Ja ne bih mijenjala srce u nadimku ni da se može jer je baš posebno i slatko
Bruna, i ja sam dobila Bubamarin katalog...dobre stvarčice..
Crazy, hvala, javim se kad stigne. Drago mi je da su ti nalazi dobri
Sanjarka, o da..krafne odmah se sjetim ejicine tjestenine na koju bebica reagira
Možda sam i jedina, ali mene ti porod ne plaši. Nimalo. Možda će me kasnije uhvatiti panika..
TPol, dijabetes? Uj...al bolje da znaš pa te dr upute dalje. Zumbul ima pa ti ona najbolje zna reći i dati savjet
Baby, govoriš o čaju od maline? Gdje si kupila i koja je cijena?
mare, vražica naša..(mislim na tetovažu :))
Gdje ste kupile gaze za bljuckanje?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Srce mi je u nadimku bilo bas spešl 😆😆😆
Abies pa ne mogu nikakve postavke promijeniti zbog srca u nadimku jer ne smije nadimak sadrzavat nikakve znakove 😠 a ja sam svoj profil napravila prije nego su uveli pravila 😁😁 sva sreca da Sanjarka ima listu, ne bi ni znala koliko sam trudna 😂😂😂😂😂
Žabica mislim da 11 kn u biljnoj ljekarni, ali ima ih i u normalnim ljekarnama ako se ne varam. 😁😁
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Tattoo...problem? Prvi glas.....i totalno mi glupost, ali ajde....moja Mia će se zabavljati dok bude sisala sa mojom tattoo...a kad se rodi pravimo još 2 kom....
TPol...znaš da su dignute refer. vrijednosti no ako te pilaju za GD, prije profila koje će te tražiti da radiš, dan/dva pazi što jedeš i bit će to ok....no sikiriki
Popila prvi klavocin... Gad od 1g... A i bez toga muka isusova popit tabletu vecu od lupoceta, nekad i njega moram na pola... I tako jos 13 komada 😭😭😭 bit ce mi lose.....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Baby❤girl, nama je babica na tecaju rekla da se čaj od maline pije 1.tjedan 1 šalica dnevno, 2. dvije, 3. tri. I onda sve do poroda piješ 3 dnevno. Da bi imalo učinak kakav se očekuje
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Bruna zdruzgaj to u prah pa razmuti u vodi i NP.
Baby srćeko mi je baš ekstra. Ja ne znam kolko sam trudna bez obzira na ticker :-P
Ja sam skoro pa vec sve sladolede iz leda probala, al jedino mi king classic fini, ovo ostalo sve neke pi*darije, hehe
al trebala bi se skockat više, ne treba mi sav taj junk...
Meni je trbuh nekako ful visoko pa mi isto sve smeta, osjećam se ko nasukani kit, a nije bas da sam pri kraju... u autu jutros jedva sjedila, neki dan sam naslon pomakla niže, al bome danas sam ga još spustila. Meni je isto ok se kretat, ali ipak me skopča u leđima na kraju dana. Saginjanje je horor, a non stop se nekog vraga moram saginjat. I ja jedva čekam rodit više... a di je onda jos svo ono dojenje... vec sam 3g u komadu u baby filmu.
Danas sam pospremila apartman (al ne i očistila)pa je i danas bilo zujanja na maksimalno. Sad horizontala.
I tera u jaslicama mi kaze da se mali poceo neato naguravat s drugom djecom, i da je to vjerojatno zato jer je ljubomoran na moju trudnoću. Baš me to zbediralo, ful je osjetljiv ovih dana :-(
Baby, ma znam da on ne "gricka" chilli 😂😂 Samo sam se malo zamislila nakon sto mi je nekih pola sata doslovno gorilo u ustima da mozda nije za njega to malo prejako 😉
Nisam znala da ljuto potice otvaranje 😮 Onda za mene nema vise ljutog jos nasljednjih 10 tjedana 😕 I ananas potice otvaranje 😮😮 Ja obozavam ananas i ako si ga sad zabranim onda cu si ga jos vise zeljeti 😦
Sortiraj odgovore
Najstariji