Bok cure!
Lijena sam paliti komp pa evo pišem bez salabahtera, bar nećete morati citati moje romane danas sam sva bez energije, vučem se po kući i čekam bolje dane
pojela dva reda velike Milke oreo zbog vas
sad još idem smazati kakao s keksima, bas me nekako vuče hrana danas
a ručala prije pola sata... Luda trudnica
Jučer bila na drugom danu trudničkog tečaja, predavanje držao anesteziolog. Imao ppt punu slika kako se daje epiduralna. Ja inače ne volim igle, ne mogu gledati kako netko nekome stavlja iglu, mrzim vaditi krv i sl. Prezentacija me odbacila daleko od epi zbog svoje živopisnosti ono sto mi je ostalo u glavi jest da ako imate tetovažu na tom dijelu leđa gdje se daje epi, onda se ona ne preporuča...
Dosta o meni
Bebačica čestitam na kumčetu!! U kojoj je bolnici tako dobar tretman?
Bruna riješit ćeš se ti svih tih bakterija/gljivica - Sofia će biti dobro
Hmmm, jesam li još sto zapamtila? I nisam... Zato pišem salabahtere
osobno sam koristila linex lady dvaki put kad sam antibiotike pila i nikad nisam imala problema sa gljivicama. To su kapsulice oblozene onom tankom film ovojnicom koje dolaze bez aplikatora za primjenu i ne moze se nastetiti bebi ili probusiti vodenjak. :)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Vjeverica super za tu informaciju o epiduralnoj i tetovazi😁,ja imam u dnu leda ali ogromnu😎,jednu na vratu,i cak jednu na intinom mjestu. Smjesno mi sto mi se doktor svaki put iznenadi kad je vidi 😂
Kleopatra kolko ima tih tableta u pakiranju ?(mislim na linex lady)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna257 u paketu ima 14 komada. Sretno i nadam se da ces se brzo rijesiti dosadnih gljivica!
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra za sad ih jos nemam HB ali danas pocinjem sa atb zbog streptokoka u urinuu i brisu, pa cisto predostrroznosti radi... Hvala na pozitivi ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mare bitno je samo da nije ondje gdje pikaju da ne bi boja od tetovaže ušla slučajno u epiduralno područje. Opasna si ti mačka
Evo ja stavila tijesto za pizzu da se dize. Mm ce s posla oko 5h. Cura brblja s rodicom na telefon, veceras na gimnastiku...
Oprala sam prije pod u kuhinji, usisala dnevnu, stavila robu prat. Ma nema me zemlja haha 😂
I naravno da sam nakon svih tih prica o slatkom i ja potegla par kolacica... Joj nije lako prezivit na ovoj temi 😎
Abies nesto si mi tiha danas? 😘
Sarlina i ti si pala pod utjecaj price? I to krempita aaaaa! Mljaci, tko radio? Sretnoooo sutra na pregledu i cekamo info o carskom 👍
Leptirica zavidim sto se najbolje osjecas hodajući, meni je hodanje najgore. A volila bi u duge setnje...
7h shoopinga? Bomeeee 😅
Cekamo slikicu krevetica 😍
Bruna nakon tvoje konstatacije proguglala sam ledovu stranicu i moram priznat da mi sline cure i da se jedva cekam baci na probavanje svih tih divota 😷
Kleopatra o pa ti si nam medicinske struke, sto ne kaze sad cemo te pilat 😃
Crazy si uspila svladat knig? 😀
Ejic ma ne sumnjam ja da ces ti lipo sredit sebi i dopust i bolovanje.... 😎 i figice za bolnu glavu 😘
Vjeverice ti evidentno nećeš trazit epiduralnu? 😂
Op op op gledaj nase Mare buntovnice, ka sve nece 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vjeverica bas je dole di daju inekciju za epiduralnu😁😂
Ma nema veze ionako je nisam htjela,jedino u slucaju neceg komplikovanog bi uzela a jos cu sve vidjet s doktorom.Bas cu ga pitat kad budem isla,nisam nikad razmisljala da bi tetovaza mogla smetat epiduralnoj
Inace ja upala u neko cudno stanje.
Strah me poroda, i totalno izbjegavam razmisljat o njemu. Samo jedva cekam da sve bude gotovo i ono kao da se nece meni desit.
Ne mogu docekat vise zagrlit ovo svoje malo cudo i dovest ga kuci jednostavno sad vec izgaram od zelje da ga primim u ruke
I ne mogu docekat rijesit se ovog trbuha, i kila i tezine i tromosti.... I bit opet zenstvena, lipo se sredit i tako to...
Sam normalna?
Koji emocionalni tobogan u glavi u zadnje vrijeme ne mogu vam opisat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji