Cure dobila sam bubamarin katalog... Tetra pelene bubaba s uzorkom 3/1 klub cijena 39,90, bubaba bijele 10/1 klub cijena 89,90; bubaba 6u1 krevetnina klub cijena 299,90( sa 500kn snizeno)... Ima hrpa stvari,tipa jastuk za dojenje klub cijena 179,90(sa 230kn)...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ej cure! Evo ja dosla doma s posla i poljubila vrata jer mi mm zaboravio ostaviti ključ, ma genije... A taman se bila nabrijala da ću milku smazat ;-) srećom bio je otvoren drugi apartman pa se zaletila po king s jagodom u dućan, hehe
Bebačica, čestitke kumi!!!
Bruna ja taman podigla nalaze na bris i evo konacno sve čisto. Ja sam isto iza atb i antimikotika uzela linex lady i mislim da je to zapravo bila kljucna stvar da te dobre bakterije dokrajce ove zločeste beštije. Tako da go for it!
Sanjarka ženo pamćenje ti je vrh, krafne ajme kad je to bilo ahahhaha
Što se tiče pipanja izgleda sa sam samo ja frik hehe
A dobro, pripisat cu to nekim zbivanjima iz proslosti i ajde dobro :-)
Pa vi ste za popiz.....
Sad sam morala maznut krempitu jer ste me navabile sa oreo i Milkama i sladoledima i eto ti zla...
Bruna....pripazi na slatko kad počneš piti antibiotike, tj u slučaju da dobiješ gljivice...njima je slatko milina za proširiti se...eto da znaš....ali za drugo nema panike...ti bi trebala više u društvo, da te malo rastereti...
Kod nas divno jutro, sunceeeee.....kad u pola sata - munjeni vjetar ko uragan i opet kiša....žao mi MMa, kud je na terenu -kak on kaže majmun po banderama- tu nam je i kiša i vrijeme smrdalo bagrem i neće biti meda od bagrema...a on toliko truda u pčelice daje...
Eto pozivam vas na fiš od filea soma, mrvu ljutkast i pohani file soma sa marinadom i krumpir salatom...ja se najela bome...
Crazy taj linex lady je na istu foru ko i lactogyn? Cijena?
Sarlina pojela sam samo pola reda, meni je fuul preslatka ta cokolada, pa je nikad puno ni ne pojedem... Vidis da je na slici jos i kefir kojeg sam s gustom smazala :D i caj od brusnice,za ispiranje :P
Bruna....dobra si...hahhaha...paziš na sve..ja mislila kava u šalici..pomislila da ćeš se prokakakt od kefira i kave poslije...lol
Ja sutra u 9 opet ctg i kontrola...pa kao da sam u 39om tt a ne 35+3 hhh....sutra ga pitam jel mi planira carski i kada....i tlak se smirio pa sam sretnija...
Evo mene kod kuce u lezecem na kaucu. Malo me glava boli pa rade to prelezim nego da uzimam tablete.
A jeste ga pocele s hranom 😁 Meni stoji milka s keksom na stolu ali mi trenutno nije za slatko. Samo da malo prode glavobolja pa cu napraviti bolognese s hrpom tjestenine- malac ce opet imati tulum 😁
Ruka na trbuhu... Ja sam vise tip ko Crazy. Ne volim ni kad me neko nepoznati potapsa po ramenu ili se slucajno s nekim dodirnem. Zato mislim da bi mi smetalo kad bi me netko nepoznati poceo dirati po trbuhu. Ja do sad nikad ni jednu prijateljicu nisam dodirivala po trbuhu kad bi bile trudne jer to smatram kao neko zadiranje u privatnost. Vidjela sam jednom fora video na tu temu, ide par cestom, zena trudna i sretnu poznanike, 2 zene i 1 muskarac. Kad bi je ovi odmah poceli loviti za trbuh, a ona im nije ostala duzna, njega primila za medunozje, jednu zenu za sise, drugu za guzu 😁
Evo, tako i ja to dozivljavam 😁
Crazy, a bi ja na bolovanje sad odmah da mogu, ali me malo strah tih kontrola pa da mi ne dode jedan dr koji ce mi reci da je sve ok i da mogu ici bez problema raditi. Nekako si mislim da sam onda sigurno odmah na crnoj listi po pitanju bolovanja kako u zdravstvenoj tako i u firmi... Probat cu zadnja 2 tjedna prije porodiljnog ako ce mi gin htjeti dati, ako ne onda cu jos malo reducirati dane s dopustom 😉
MalaKoza, super sto ste oboje ozdravili i sto kod dragog nije bilo nista ozbiljnije, a sada udrite po sladoledu 😘
Bebacica, cestitam na kumcetu! 🎉🎊 Prijateljica ti je onda stvarno imala lagani porod. Nadam se da cemo i sve mi imati takva iskustva, sto bezbolnije i sto brze 😉
Lactogyn i linex lady su probiotici koji pomazu vracanju prirodne vaginalne flore, nakon koristenja antibiotika jer je vaginalna flora tada narusena. Sto se cijene tice mislim da je lactogyn 75 kuna, a linex lady oko 79. Inace sam med sestra i radila sam u ginekoloskoj ambulanti i mozete ih koristiti u trudnoci bez problema, kupuju se u ljekarni bez recepta. I da preporucujem vise vaginalete nego gelove ili tablete za oralnu upotrebu. :)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Sarlina puno puta se vec rijesila gljivica samo promjenom prehrane i pijemjem enormne kolicine kefira, acidofilnog mlijeka i puno caja i vode... :) kad su se znale pojavit, izbacila sve slatko,voce,ocat,kiseline (osim limuna za salate), kruh i tjestenine i sve sto sadrzi skrob/secere... Povrce,meso i kiselo mlijeko/jogurti i za 4-5 dana nema gljivica,bez vaginaleta i tableta....a kavu sam sada prestala piti jer mi otkucaji od nje skoce... Tlak je ok,al otkucaji podivljaju...
Kleopatra hvala za info :) ja cu sada oralne kapsule uzet jer sam za poslije atb dobila plymicol vaginalete... A ned mi se tolko dugo gurkat nekog vraga dole :D
Hello!
Kleopatra baš super. najstučnija tu na forumu :) ako nemamo skrivenu doktoricu koju. ja ću malo proširiti pitanje, iako nemam pojma o tome HB. zar nije da se vaginalete i kreme/gelovi izbjegavaju na kraju zbog mogućnosti da aplikatorom probušiš vodenjak?
Pozdrav ljetnice
Znaci procitala sam vise od 30 strana sreca muz je rekao voditi na rucak danas, ne moram kuhati pa mi se moglo.
Ellie super za tebe i Enci
Ostale sto muku muce sa raznim bolovima, zgaravicom, bakterijama...bas mi je zao, ali kad dodu nase bebice sve cete vi to zaboraviti
Vidim pregledi uglavnom dobri, neke bebe vece, neke manje, bitno da su zdrave
Od mm tetka je babica, pa mi je rekla da se nekad krupnija beba rodi lakse od teze jer je jaca i ima vise snage za gurati vani a moja spada u kategoriju krupnih pa je mene malo utjesila, ne znam hocu li ja vas...
Netko je spominjao canesten, ja ga koristim skoro od pocetka trudnoce jer stalno moram gurati neke vaginalete zbog iscjedka pa valjda da ne dobijem gljivice kad se to krene cistiti
Svedske pelene sam nasla neke pamucne na vezanje ali to je tanko da im ne vidim svrhu, ali kupit cu 2-3 da imam valjda je to to, pise da su svedske...
Moram vam reci da se ja najbolje osjecam kad hodam, u ponedjeljak sam 7 sati bila u shopingu, trazila sto obuci za maturu, mama i sestra crkle a ja kao leptirica , sjediti ne mogu 20 min, a ni lezanje mi nije nesto
Na pregled cu sljedeci tjedan, trebala sam za vikend, ali sutra ta matura u ned cemo malo na putovanje po Hercegovini pa sam sama odgodila koji dan
Mare blago ti se na svekrvi, ja svoju izbjegavam i bolje se osjecam
Stomacici su vam svima preslatki, sobice isto tako, mi danas sklapamo krevetic i bas se radujem
Sanjarka svaka ti cast, mlada si od mene pola godine a imas tako veliku kcerku, i bas ste kao sestre
Mozda sam trebala jos nesto napisati ali sam zaboravila
Uzivajte u cokoladama
Sortiraj odgovore
Najstariji