Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    13. Svibanj 2016. 16:03

Sanjarka pretpostavljam da je to normalno hehe, samo ti dopsuti sebi takve osjecaje , i bas si blizu tako da jos malo, bebac stize!

Ejic sta se tice bolovanja, to ti ne prepisuje ginekolog nego moras ici svojoj prakticnoj doktorici, jednostavno kazes boli te kicma ne osjecas se dobro, lose ti je i naravno moras spomenut da trebas bolovanje, i onda ce ti ona dat bolovanje sigurno odma tjedan dana, dodes ponovo i ne moras ni doktorici nego samo kazes onoj teti na recepciji da ti nije bolje i da tebas jos produzit bolovanje. Vjeruj mi nece te niko nista pitat dok nisi na bolovanju duze od dva tjedna . A mozes i doktorici rec da i tvoja sefica ili sef vide kolko ti je lose pa da i nemaju neke koristi od tebe hehe . tako da bez brige, meni je kolegica na poslu dala hrpa savjeta i rekla mi je da sam luda sto radim  jos  heheh , a i sama sam bila jednom prilikom dva tjedna na bolovanju. 

Brunazao mi je za nalaze evo ja imam gljivice dobila sam kremu i vaginalate 6 dana

A diranje trbuha mi je ok ako nekog poznam ali ako en onda mi je totalno cudno, hahha 

I vidim stavljate slike slatkog ja to mogu zaboravit jer sam danas podigla nalaz za dijabetes i imam trudnicki dijabetes tako da sam odma isla ginekologu i dobila sam uputnicu da idem sljedeci tjedan drugom doktoru pa cemo vidit dal treba samo dijeta ili inzulin 😟😟
    Posto vas nisam citala od samog pocetka neznam da li jos koja od vas ima taj problem?

Bruna257
    13. Svibanj 2016. 16:09

Sanjarka normalno da si normalna, da se ne bojis poroda bila bi nenormalna! 😁
    Haha jesi vidjela kakvih divota novih ledo ima? Neki king sa karamelom i tako to :) svasta se meni svida, uvjek odabirem nekako te cokoladne :) bas sam sinoc dovrsila ono sto ostalo od Quattra choco, sa 3vrste cokolade i nesto cokoladno sa rumom..... I banana uz to 😋😎😋 slistila samo tako....  Stvarno si zena za pozelit, al ti muz sreckovic ;)
    Mm radi najbolju pizzu ikada, bratic mu imao u italiji pizzeriju pa ovaj jos ko balavac naucio radit... Nema te pizzerije koja mi moze bolju pizzu napraviti....:D doduse sad u t mi se pizza gadi i smrdi mi, radili su je nebrojeno puta, al ja radije sebi neku salatu ili jogurt ili speka narezala :D haha lude li trudnice..... 😎😝😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Marigmar
    13. Svibanj 2016. 16:19

Sanjarka vjerujem da je svima tako kada uđu u termin, s time da ti već znaš otprilike sto te čeka.

Meni nekak drago sto me svi maze po trbuhu, istina ne predugo samo malo onako da ga pozdrave a inače nisam bas "topla" osoba, ne volim neke kontakte i grljenja, a vjerojatno posto mi je prva trudnoća i sva sam si super sa tim trbuščićem pa mi je ok 😜

Sanjarka88
    13. Svibanj 2016. 16:19

Ajme ja bi samo tukla po slatkom, nista me ovo drugo je zanima 😅
    Znaci dragi pizza majstor ha? 😎
    O da skuzila sam taj king, i oni malina cake i svasta nesto ooooo
    Quatro imam u frižideru , njega mala rastura lol

Tpol uuuuuu koliki to je secer? Bas mi je zao 😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    13. Svibanj 2016. 16:22

Tpol koliki ti je nalaz šećera? ja se vodim kao gestacijski dijabetes ali samo zato jer su se norme promijenile.

vjeverica8
    13. Svibanj 2016. 16:24

Sanjarka i ja se tako već osjećam, kako ne bi ti  normalno je, junior se već dugo kuha unutra i vrijeme je da ga mama mazi 
    Tpol koliki ti je šećer? Znam da Zumbul i IvaLea svako toliko rade profile za šećer.. Čestitam, na dvoznamenkastim si brojevima!!! 
    Bruna vidiš meni baš obratno, stalno bih jela pizzu  probala sam jednu s tartufima - njama njama, odmah bih ju potamanila sad!! 

vjeverica8
    13. Svibanj 2016. 16:30

Ja bih i slatko i pizzu, hahaha 
    Što se tiče diranja trbuha, mislila sam da će mi smetati jer ne volim ljude u svom osobnom prostoru - ono što Crazy kaže - nelagodno mi je grlit frendice i sl. Ali začudo mi ne smeta kad mi netko bliski pomazi trbuh, onako kratko. Ok mi je i kad me unaprijed pitaju smiju li. Kolegica ga je jednom pomazila i rekla da je to za sreću  nepoznate osobe mogu se samo smješkati trbuhu, nema diranja 

Abies
    13. Svibanj 2016. 16:31

Tiha ha :) nema romana... a čuj ipak sam se kasno priključila forumu pa nadoknađujem.
    Bio mi tata pa sam malo ga iskoristila da mi prematalicu prenese s kata dolje iiii nije dobro, smeta. mislim da ću ju rastaviti i spremit u podrum. a gore je moj famozni ormar pa smeta i gore. no ok ionako ju nisam ni koristila, samo onu spužvu.
    i još mi je ispekao meso za ručak i otišao u vrtić po dijete <3
    inače rasturaju me bolovi, jedva hodam danas. ligamenti, niš ekstra ali bole. Leptirice blago tebi!
    Kleopatra hvala na tumačenju.
    TPol meni će od tog trudničkog dijabetesa do smrti biti trauma.... tako da mi je muka i čitat kad ga se spomene. pikat ćeš se, pratit. ako je sve ok, dobro, onda samo dijeta i tu i tamo krv. računaj u 38/39tt na hospitalizaciju i induciranje. jer se traži do dana termina porodit. a i kako koji doktor. mene su prolongirali za jedan dan (možda jer je termin bio 29.2., šteta sad bi slavili prvi roćkas, ovako je 1.3. sekcija bila).
    idem se igrati ninja kornjače :P   jedva čekam barbike!!!!

Bruna257
    13. Svibanj 2016. 16:39

Dragi je opcenito majstor u kuhinji, od pizze, meksicke, kineske,tajlandske kuhinje,talijanske, domace zagorske(jedna baka zagorka), morskih specijaliteta(druga baka korculanka), sve kuha, sve voli kuhat a bome i jest ;) imam pravog gurmana uz sebe, jedino za slatko sam ja maher ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

TPol
    13. Svibanj 2016. 16:40

Ovako sto mi je cudno znaci na prazan zeludac je secer  (po njihovim vrijednostima premalo )3,9 nakon jednog sata 10,5 nakon dva sata 9,3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.