Dobila sam epiduralnu najnormalnije bez obzira na tetovazu. Prvi put cujem da ubodu igle smeta tetovaza koja je ionako ispod koze unesena iglom.
Sanjarka pridruzujem se klubu jedva cekam opet biti normalna 😂😂😂 dosta mi je trbusine, ne vidim si stopala, zelim se normalno obuti i ustati iz kreveta iz zaleta. A ne ovako poput debelog medvjeda koji se budi iz zimskog sna pa ono prebacuje nogu preko noge, zakrece se, okrece, vrti sve dok ne uspije ustati. Joj kad rodim pa otrcim do wca 😂😂😂😂😂😂 sad kad zurim negdje pa kao "potrcim" to je vise kao medo uzeo zalet za geganje 3km/h
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
TPol, hvala na savjetima! 😘
Vidis, nisam znala da po bolovanje moram ici kod dr opce med... Ali ipak cu ja pricekat jos ta 2 tj do dopusta, zao mi je ostaviti kolege same s hrpom posla- a jesam cudna, ha? 😁😁 Mislim da bi unutar ta 2 tj morali zavrsiti sve sto je hitno pa onda mogu poslje dopusta otici po bolovanje i ciste se savjesti kod kuce izlezavati 😇😈
TPol, zao mi je zbog dijabetesa 😔 Nemam iskustva s time ali koliko sam ja informirana dobije se "samo" dijeta...
Sanjarka, pa ti si sva vrijedna danas, mene to ciscenje ceka jos sutra i prekosutra 😢
Sto se straha od poroda tice, mislim da cemo pred sami kraj sve kvocati od straha. Ja si uopce ne zelim zamisliti onaj trenutak kad ce me voziti u bolnicu 😢 Ali sad jos to lijepo potiskujem i zamisljam roze slonice koji prde maslacke 😁
Evo da je i meni po necem danas bude petak 13. Mislim da cu 1.put u zivotu bacit bolognese koji sam upravo napravila. Inace kupujem umak arabiata koji je malo ljuci i to doradim da nije samo taj umak. Sad toga nisu imali u trgovini pa sam uzela bas bolognese i htjela doraditi s jednim jakim koncentratom cilija. Samo sam cajnu zlicicu umocila do pola u taj koncentrat i umjesala u umak ali i to je previse. Pojela sam par komada tjestenine s tim umakom i sve mi gorilo u ustima od toga. Mislim da ce sad lijepo sve zavrsit u smecu ako ce i dragom biti prejako 😁
Jel mozda znate, bebi nista ne moze biti od te male kolicine tog ljutog, jel? 😕
Ejic ne brini, ja sam jela ljuto 😈😈😈😈😈 nista ne moze biti, jedino te moze zgaravica muciti. Nije bas da ti pojedes chili pa on ode u maternicu pa ga beba gricka 😂😂
Kazu da je pretkraj dobro jesti ljuto jer potice porod.
Caj kupljen, sad ga bas idem skuhat. Ne znam da li da odmah pocnem sa dvije-tri salice ili prvo s jednom.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Tpol ne brini, meni se čini da je to samo za trudničku dijetu a ne inzulin, naravno nismo mi doktori ali tak mi se čini.
Abies i ananas. Za dorucak, rucak i veceru 😂😂😂😂 kazu i topla kupka, meni u prvoj t nije odgovarala, dapace to pred kraj mi je bilo vruce da mi se mantalo. Sad se necu igrati posto sam sama s malom, zamisli da mi dodje mucnina, kaj bu me ona ovoliku vadila iz kade 😂😂😂
Ja ga mislim piti tako kroz cijeli dan. Prakticki rodit se moze cim se udje u 37tj. Sad ne znam racunaju li to 36+1 ili 37+0 . Nadam se otvaranju, samo da gel izbjegnemo. Dogovorila sam s prijateljicom da ide sa mnom, da nisam bas soljenka tamo. Mantram da ce biti kavalir pa malo uraniti, a kako sam ostala t odmah nakon menge mislim da bi fakat bilo oke da malo pozuri 😆😆😆😆😆
Hvala cure ipak ste me smirile , pripazit cu sad vec na hranu a onda cu vidit sta ce mi reci doktor. Ali mene cudi jer nisam sad nesto pretjerivala ni sa slatkim ni s nicim posebno 😟 Ali mislim da ima vise veze s radom gusterace koja to dobro onda ne procesuira dalje ...
Baby očito svaki anesteziolog ima svoju politiku nemaš ticker pa ne mogu pratiti u kojem si tt
držim fige za malog kavalira
Tpol ja također mislim da nema veze s tim da nisi jela slatko jer bi ti inače i prvi šećer bio visok.. Kad ideš kod doktora?
Vjeverica ma to su po meni gluposti, ima ljudi koji su kompletno istetovirani pa mislim ne daj boze hitne operacije ili necega da tako iglu daju, moraju je dati jel. Sad sam 34+5 po zadnjem datumu. 😆😆 nemam ticker jer mi Klokanica ne da da si promjenim bilo kaj na profilu zbog ovog srceka u nadimku, a nadimak ne mogu promjeniti. Veselo 😂😂😂
Ananas ima logike. On izbacuje vodu iz tijela.
A ja na gel nisam bas reagirala. Prvi je grcio al ne predugo. Mislim da sam 3 doze primila. Ujutro il uloziva il za prst otvorena...mogli su to jutro vidjeti da je pl voda bistra
Sortiraj odgovore
Najstariji