E curke ja se ubijam u Mozartovim bombonjerama 😁😁
Bruna ja od kad sam trudna stalno nesto dole 😞 te upala,urinoinfekcija,gljivice 😭 ja samo kad odem kod doktora pitam je li beba dobro,moze li njoj nesto naskodit,on kaze da su bebe zasticene.😊Sve ce biti u redu😍
Mare hvala ti puno... Lakse je kad znas da nisi jedini u takvim i/ili slicnim problemima... Jesi ti koristila Lactogyn? Ili bilo koja od vas cura(osim Aurelije)... Ide na recept? I koje je najbolje,gel,vaginalete ili kapsule?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jel ste probale Oreo sladoled na stapicu?
Meni jučer dragi donio s posla. Imaju u kantini pa ga može na karticu jeftinije kupiti. Jadan se zurio brzo presvuci, trcao po kiši da mi ga donese (radi preko puta zgrade u bolnici) i sav sretan mi ga da i čeka reakciju. Ja probala i meni presladak. Jedva sam dva griza uspjela pojest. I onda ga dala njemu da ga dovrši.
Njemu je super. Ali mi ga je bilo žao što se toliko trudio i htio me iznenadit. Objasnila sam mu da je bolje da ga on pojede kad ga već obožava, nego da ga ja na silu pojedem, kažem da je super pa da mi opet kupi.
Ja sam više tip onih voćnih kiselih vodenastih
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malakoza meni je king double chocolate ili cokoladni kornet najbolja kombinacija.... Jaaoo kad se sjetim, kad me zimi ulovila zelja za tirolskom salamom i coko kornetom-ISTOVREMENO :D haha
Od vocnih prolazi tipa zelena jabuka,limun... To kod ovih na moru kad u kuglama dobis... Prefino..
Bruna meni je bio dao Rojazol vaginalete,pa kasnije opet neke vise ne znam im ime.Moram iduci tjedan urinokulturu napraviti pa cu vidjet sta ce dalje biti.
Malakoza morat cu probat taj sladoled,iako sam i ja vise za vocne sladolede
Kaj se tiče ruke na trbuhu, meni ne smeta...ali mi je najdraže kaj mi MM drži i osjeća kako se naša princezica miče :)
MILKA! Njami..baš ste načele temu..ja sam dobila Dorinu s napolitankom...baš je fina.
Bruna, ja sam ti koristila Lactogyn nakon Plymicola kojeg mi je ginek prepisala..na svoju ruku..to je proiotik..kasnije ih nisam dobila...
MalaKoza, i ja ti više volim voćne i kisele sladolede..čokoladni prolaze, ali nisu mi baš nešto..trenutno sam na voću...svaki dan puno pojedem..
Bila sam jučer u ljekarni da izmjerim šećer jer ne vjerujem svom aparatiću..odmah tamo piknem, izmjerim na svom aparatiću i ono 9,4, a na njihovom 5,4..bome velika razlika...pokvaren je valjda..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja dobila plymicol al kao tek kada prestanem sa atb... Pa planiram pit taj lactogyn kapsule cisto radi tih dobrih bakterija... Da se odrzi neka ravnoteza... Kaze aurelija da njoj pomoglo(iako nije pila atb), kada je imala neke atb vaginalete...
Dan curke 😃
Nema me par dana i imam sta citati vec sam mislila da je neka rodila 😊😊😊
Nisam si bas puno zapamtila osim da cure imaju dobar sistem za salabahter na laptopu, samo sam ja lijena palit ga haha 😂
Curke koje ste bile na pregledu vidim da je sve dobro proslo 👍💪
Ja idem u ponedjeljak, jedvaaa cekaaam da mi kaze kakvo je stanje jer me laznjaci ubijaju, a tek kontrakcije po noci 😣 pogotovo nakon dizanja na wc, a to je vec i 3-4 puta😓
Bruna drzim fige da sve dobro prode, rijesit ces se tih bestija 😊 a oreo milka 😧 posalji mi kockicu 🍫
Cini mi se da je zabica pisala kako joj je vrucee. I meni isto! Budim se sva mokra po noci, a spavam s otvorenim prozorom. Mm cvili da mu je zima 😂😂😂😇
Ellie mazi se puno puno sa svojom curkom i da cim prije idete doma 😍
I sretne vijesti. U pon mi je frendica rodila malo kumce 😍👶veli da joj je porod prosao super, barem ima lijepo iskustvo koje me ohrabrilo. U noci na pon oko 3 je dosla u bolnicu jer joj je pukao vodenjak. Veli da joj je u predradaoni bilo super. Dali joj klistir. Malo ctg, pa setnica i jesti dobila! Praktikantice su joj pravile drustvo, njezini trudovi ju nisu jako bolili. Doktor joj je rekao da sama odluci kad zeli na drip da ubrzaju. Oko pola 4 je odlucila da ide u radaonu i kaze da je bolilo jace na dripu, bila je otvorena 6 cm. Na dripu je bila 3h i dosta ju je to iscrpilo jer je bila i neispavana i cijeli dan je provela setajuci pa ih je vec molila da ju porode jer nema snage vise. Babica joj je pomogla disati dok se nije otvorila do kraja i dok joj malo pritisnuo trbuh i eto malog deckica. Rezana je, al kaze da ju sav ne boli jako da moze sve normalno obavljati. Cekam da dode doma pa da isprica kako joj ide s dojenjem, jer kad smo se cule jos uvijek joj mlijeko nije doslo, micek mali se place😍😍
Danas idem sopingirat, kupiti cu robicu neku za malog i drugi vikend idem s kolacima kod nje dok sam jos uvijek 2u1 😁😂
Eto na krenulo je sladoled ludilo na temi 😂😂 jel se sjećate krafni? Haha
Kod mene prolaze skoro svi sladoledi, ne rodio se onaj kojeg ne mogu svladat 💪😅 no da moram birat broj jedan bi bio macho vanilia mmmmm. Mm je vise king tip. Meni je king previse.
Volim i vocne, posebno verzija vanilija-voce.
Prvi put cujem za oreo sladoled, to MORAM probat 🍦
Sve koje se borite sa razno raznim urino infekcijama i gljivicama fige da ih se cim prije rijesite.
Bebacica cestitkeeeee na kumcetu 💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bebacica cestitke na kumcetu 💙 i bravo za frendicu 💐
Sanjarka ide ljeto, vidim da ledo ima cijelu hrpu novih sladoleda,trebat ce probat 🍨🍦🍡
Nego kaze meni moj super gin da mi i preporuca lactogyn, da mi odmoc ne moze... Idemo na najjace u borbu protiv gamadi....
Sortiraj odgovore
Najstariji