Baby nisam narucivala, blizu mi je pa mi nije isplativo narucivat preko neta,pola sata autom mi je do Novog Mesta... Al mozda odem ovaj vikend... A kod na je besplatna dostava ako je iznad mislim 200kn... Pa se isplati pregledat sto ti treba a da je na akciji pa se skupi... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Luki bas mi je drago da si se i nama javila :) nadam se da ste ti i maleni dobro...
Mare, u Puli ima Chicco ulozaka u velikom Konzumu u Sijani ( ex. Mercator ) i dodju isto oko 50kn... onda cu ja uzeti za pocetak 2 paketa pa ako bude trebalo jos ce muz kupiti...
Pregled je prosao super, ja sam zatovorena, sve 5... idem 17.5. na uzv...
U DM- u je sada akcija na stvari za bebe, uz 10 bodova dobije se popust... s tim da mi je rekla da je za vecinu do 31.5, ali na Mam i Nestle je do 15.5. sutra mi dolazi placa pa cu malo poharati... a moze se iskoristiti i onih 15% na cjelokupnu kupovinu...
Jesmo onda rekli da su tetre od Lole najbolje? :D zato sto su i one na toj akciji...
Baby moja beba ce me pustiti spavati... ja sam uvjerena samo ako se ne krene osvecivati za smoothije od spinata koje pijem...
Peppe
Hvala Peppe,cim muz dadne solde idem da ih trosim 😁😁
Kad sam mu pokazala listu samo je reko ok i pitao je jesmo li to sve kupovali i za drugo dvoje.😄
Mare, super je to cut! Ajd javi za par dana jel ti dosadila!
Cure, hvala na odgovorima za uloske, necu nista kalkulirat i kombinirat, kupit cu i ja te chicco za prve dane pa makar vir ostali...kad vidim kakvo je stanje, kupovat cu za dalje. Miska, ti naturela nisu ko always plastični? Ja se ne kuzim bas u uloske, ne nosim ih vec godinama, osim one dnevne... tamponi su moji prijatelji vec sad se ježim na kombinaciju ulošci i vani +40 fuuuj
Ljetnice hvala na savjetima. Kaj bi ja bez vas..
Zvala ginicku danas ujutro i samo je rekla da prestanem piti antibiotike da sam dobila reakciju na njih, da nisu gljivice... Kak ona to moze znat bez brisa i icega? Stvarno mi nije jasna!
Bruna imas mozda link od te posteljine? Ja upisem u google pikapolonica i uopce se ne snalazim na njihovoj stranici i ne nailazim na te posteljine...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Evo samo da vam javim izvjestaj sa pregleda.
Sve je super, ja zatvorena, mali je glavom dolje i kontrola opet za mjesec dana. Ima veliku glavu na tatu a na mene bucmaste obraze hehe
Toliko od mene, zelim vam ugodan dan
Njihova stranica-otroške sobe-posteljnina in dodatki... Preko moba sam sada pa mi malo tesko kopirat to sve... :D ak ti nije kasno da ti popodne posaljem :)
Meni su naturella i libresse ulosci se pokazali kao najbolji i najprirodniji,s donje str plastika al gore fino ko pamucno i mekano je...:)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Peppe, da lola tetre su se spominjale kao najbolje (tj xkko al one su dosta skuplje). Ja sam gledala te lola dodu 80-ak kn 6 komada, ne sjecam se.. kad se beba rodi, dobit ces novu knjizicu s popustima i tamo je kupon 30% za te tetre, tako da ja cu pricekat i onda kupit. Za pocetak imam 20ak komada, dok ne vidim koji sistem ce mi najbolje odgovarat...
Pozdrav!
Ulosci - ja uzela chicco u njihovoj trgovini s kuponom dm
Spavacica - imam par starih s prorezima, a za radjaonu jednu xxl majicu. U vinog sam imala njihovu kod pripreme, onda u intenzivnoj gola zamotana u plahte. Koliko ludo zvuci al odlican odmor za tijelo...bar smo sve na int to komentirale. prvi dan po porodu njihovu al neka 2h jer sam imala fini izljev. I vise nije bilo spavacica. Poslije nisam niti gledala.
Baby zeno em generacija (i Kokolo) em ti se kao i meni vidi fini trbuh.... ponekad si mislim da ostale curke muljate s tjednima i kilazom. Jutros stala na vagu joooooj. Jako sam blizu 20ki (17).
Al tjesim se tolika sam bila sa sinom u kg i obimu.
Istina Kokolo njega sam s 29 rodila. I zadovoljna slijedom kako Dunyasha kaze. Zavrsila faks, zaposlila se, odstazirala, ostala u firmi, udala se, uzivali malo u braku pa klinjo sad klinka.
Bruna vec sam te tjesila. Ja u prvoj t sam se probudila 8-9. Muvanje po kuci. Navecer tv do 5-6 ujutro!!!! Nekad zaspala nekad ispratila muza na posao i u krevet. Bez ovih spavanja po pola sata. A na tv tarot i csi miami new york i london. U tom stilu samo. U bolnici ludila. Vrtis se taman zaspim a u 5 ctg, tlak temperatura... kad smo dosli doma predivna bebica moja zaspao oko 23 i do 6-7ujutro. Ja sam se oko 4-5 izdajala jer su cice bile prepune. Jedino je fazu imao kad se budio nekih mjesec dva i to s 2god. Tako da ja sam se naspavala s djetetom. Zelim ti isto.
Mare a ja bas razmisljam sta da kupim.. mislila sam da ce trebati puno toga, sada kao da mi nista ne pada na pamet...
Kika super za odlican pregled... vidim da ti je radila i uzv... to ste sve vidjeli iz obicnog 2d?
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji