Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    10. Svibanj 2016. 13:44

Abies hvala :) valjda ce curka bit na tatu spavac( duboko se nadam)- on kad legne za 5sek hrce :D i moze spavat u bilo koje doba dana....

Ja cu kupiti nesto tih bubaba tetri i nesto lola,s obzirom da cu tetrat,kupila sam bambus ulozaka za u njih da slozim, to ce mi biti za noc, za bolje upijanje....:) i jos cu ih narucit nesto,da ima zaliha....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    10. Svibanj 2016. 13:57

22kg s malim al i koju kg laksa pocela trudnocu tak da sam na istom otprilike. A 10 izgubila u rodilistu.
    Ni prva ni zadnja s toliko kg. Bitno da odu kasnije.

CrazyPuppet
    10. Svibanj 2016. 14:00

Mi nismo spavali dok mali nije napunio 18mj, a mi ukinuli noćne podoje. Nadam se da će s ovom bebom ipak biti malo lakše po tom pitanju. 
    Cure ja još na poslu, nešto mi se zakompliciralo oko jednog projekta, pa se sad patim. 
    Meni i bubaba tetre izgledaju OK, lolinih imam puno od prve bebe, moram naći di su pa usporedit. 
    Baby buša je super, a tek ova rukica preslatka... 

Bruna257
    10. Svibanj 2016. 14:04

Evo link za krevetnine u pikapolonici, jedna od tih...

https://nakup.pikapolonica.com/otroska-soba/bubaba-posteljnina-6delna-zanava-z-medvedki-siva/602293830064560229

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    10. Svibanj 2016. 14:14

Pozz... 
    Ja svaka 2 dana u TA radi tlaka... Dobila Tbl za smanjenje otkucaja jer su 105. On stop i dizu tlak koji 140/95 vecinu vremena... 
    Nove cure dobrodosle.. 
    Strah me da me ne porode ranije... Cuvajte se sve curke... Pusa od Mie i mene...

Aurelija
    10. Svibanj 2016. 14:27

Baby, buša prekrasna, lopticaaa 
    Miska, hvala, pišem u šalabahter!
    Sarlina, joj pa nemoj nam se i ti prije reda porodit!

CrazyPuppet
    10. Svibanj 2016. 14:28

Curke bravo za preglede! 
    Sarlina samo polako, ne znaci odmah da ce bit ista stvar ko i kod Ellie. A ako i bude, ne brini bit ce to sve ok. Glavno da si pod nadzorom. 
    Teja što piše u uputama od ATB? Koje su nuspojave? Cudi me da te samo dolje svrbi i nigdje drugdje... probaj uzet neku ovu kremicu za gljivice pa vidi sto se dešava

miska
    10. Svibanj 2016. 14:41

Evo konacno nasih kolica, bas sam jako jako zadovoljna, sve se tako jednostavno sklapa i rasklapa, lagana su a cvrsta i skroz mi je super sto su povisena pa se uopce ne moram saginjat, i kosara je ful prostrana 

Jos ima uz ovo za kisu i za komarce

i jos as

Torbu sam na kraju kupila u dm-u, cisto solidna i uopce se ne kuzi da nije od kolica i to s popustom za nekih 125 kn, za njihovu original mi ipak bilo previse dat 120e!
    Nadam se da je ucitalo sve slike i da nece zauzet pola stranice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.