Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    10. Svibanj 2016. 09:19

Crazy i zrno kave i zrno graha....:) i reko sad mogu samo wc raznjet :P jer nije pomoglo.... Muci mene ta zgaravica vec neko vrijeme,al ovo nocas je bilo kaoticno... Dragi kuhao caj od sipka jer on mi uvijek smirio kiselinu i zeludac opcenito, al sada nista.... Ma ima dana za spavanje,potrpit malo.... Kak je reko moj pokojni susjed- SPAL BUM KAD BUM HMRL(umro).... Covjek dozivio 90.... :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    10. Svibanj 2016. 09:22

Ovo mi valjda za dobrodoslicu u 32tt :D haha

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

miska
    10. Svibanj 2016. 09:31

Jutro, ja sva sreca nemam problema s nespavanjem, jedino me ova moja mala tu i tamo probudi s svojim nocnim akrobativnim sportovima, ali brzo ja zaspim natrag. 
    Sinoc sam se udavila u nektarinama, nije bas bila dobra ideja sto radi zgaravice sto radi probave ali tako su bile fine i slatke i nisam se mogla oduprijeti 

Pepe ja isto mislim da ti nece chiccovih trebat vise od paketa, jucer nisam imala mira pa sam otvorila i stvarno su ooogromni, ja sam mislila da stoje vodoravno u paketu ali su okomito poslozeni tako da koliki je paket toliki je ulozak!

Ja nisam nigdje mogla nac spavacice da su pamucne, donekle lijepe i da ih mogu otkopcat naprijed pa sam kupila u women secretu, Crazy bas sam tu s tvog linka uzela i jos onu neku siru ako mi bas bude trebalo za radaonu, i bila je neka posebna ponuda u ned tako da sam jednu dobila za 50% jeftinije, al svejedno su im skupe da, al jbg moramo ih imat!

Sanjarka88
    10. Svibanj 2016. 09:41

Ja sam jednu kupila u h&m a drugu u c&a po cca 100kn ma bapske ne bapske, za rodiliste su dobre (ako uopce zatrebaju) a posli doma ih i ne namjeravam koristit mozda samo na pocetku.
    Nemam pojma kako ce izgledati sve to sa dojenjem i odjecom... Izgleda mi sve skupa ko neki sf

Crazy super mi je spavacica sa linka. No ne želim si nista usko kad rodim 😂.

Tpol bravo za prospavanu noc 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    10. Svibanj 2016. 09:57

Dobro jutro curke!
    Bome ste se raspisale od subote, vec sam promislila da je stigla jos koja bebica (a mozda i je...Starim???)
    Sanjarka oooooooo, da, sigurno ste vas dvije bile najljepse na cijeloj pricesti! Zavidim na predobrim nogama! Moje ni u najboljim danima nisu takve   i big lajk za outfit!
    Bebacica, sunshine, bruna-i vi super izgledate, ma sve od reda neke zgodne trudnice sa ljetnim bebicama 
    Abies generacijo! I ja sam '82...dovoljno stara da se sjecam matere u neonskim tajicama, s mikrofonkom  Ali ko i Dunya zadovoljna sam tokom kojim mi je isao zivot, sve je doslo u pravo vrijeme za mene.

Mi smo stigli u nedjelju navecer na otok, i prvo sam plakala od muke jer od pustih kutija skoro pa nisam imala di ugazit...jucer sam cijeli dan raspakiravala i slagala stvari...i jos me isto ceka i danas,i nadam se da ce bit gotovo do veceri! Sinoc sam se jedva dovukla do kreveta kako su me kukovi rasturali.
    Deeka  dobrodosla nam! Ti si pitala za splitsko rodiliste, ako sam zapamtila dobro. Ja sam tamo rodila prije nesto manje od dvi godine. A ono...lipo, uredno, cisto, komfor na visokom nivou. Osoblje, ko i svugdi-ima super sestara, babica i doktora ali ima i onih koji su promasili poziv. Moje iskustvo u rađaoni je puno pozitivnije sa starijim babicama nego s mlađim, dok su mi na neonatologiji i odjelu babinjaca svi bili stvarno odlicni! Eto ukratko. Ako te zanima sta specificno, pitaj...dok nam se ne javi netko sa friskijim iskustvom 
    Eto ga, to sam uspjela popamtit, ko i Baby  imam pileci mozak i nemam salabahter :)
    Pusa svima, odoh se bacit na kutije 

Sanjarka88
    10. Svibanj 2016. 10:11

Kokolo
    Aaaaaaa ima li gore kombinacije od selidbe u trudnoci? Pogotovo u kasnoj? 😕😕
    Nek ti svi pomognu , nemoj se puno preforsirat, ipak si usla u 33tj. 
    I drzim fige da danas sve zavrsite i da sutra samo sve cetri u zrak i uzivancija 😎
    A ja ti posaljem komad torte za nagradu 😀

Ja taman doruckovala, tesko mi je jutro neko, neznam jel do vremena ili je to takav dan.
    Odoh se spremit pa do grada neke potvrde vadit...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    10. Svibanj 2016. 10:47

Jutro cure! Nisam vas pratila par dana i moram vas pohvalit da ste stvarno jaaako aktivne! Ne mogu sve pohvatati, ali najvažnije, Ellie, čestitam na predivnoj curici.....savršena je baš takva kakva je! Držim fige da idete što prije kući!

Sanjarka, nemam šta drugo reći osim vauuuuu, pa ti si pravi komad i pred porod! Curica ti je ko princezica, divna!

ostale cure također, koji su to manekenski trbusi! Ja se priključujem Abies i Kokolo s godištem(83.), al bile smo i mi mlađe kad smo prvi put rodile tako da smo baš u najboljim godinama.

Što se tiče spavaćica, sestrična mi rekla da u Vinogradskoj, ako netko još ide tamo osim mene, više nema one klasične vizite skidaj gaće ujutro, nego da te samo dođu obići i pitati kako si, jel te boli....tako da sam ja posudila spavaćice od nje(mrzim ih inače) i radije si kupila ljetne piđamice,koje ću nositi i kući!

Uživajte u ovom kišnom danu!

Sunshine1
    10. Svibanj 2016. 10:50

Jutro ljetnice!

Kod mene tetre stavljene susit, jedna vesmasina opeglana,kuca pospremljena...sad u miru popit kavu 
     Bruna tebe bas ova trudnoca muci  bas mi zao! Ja hb nemam problema sa zgaravicom a zadnje vrijeme niti sa spavanjem.

Zabice ja sam dobila paket od nivee,nista posebno,ali slatko i veseli. Tester kremice,sampona,maramice i naljepnica. Evo i slika

url=https://lilypie.com]

Aurelija
    10. Svibanj 2016. 12:15

Bruna, ne bih ti bila u koži, iskreno se nadam da se smirila situacija i da si uspjela malo ubit oko...
    Tpol, Ejic, u austriji bas nisu doktori nesto darezljivi s bolovanjima vidim? Kak to uopce ide kod vas- jel placa drzava ili firma bolovanje? 
    Peppe, ma uopće ti se ne kuži tih 11 kila, ja sam isto na +10, al kad se gledam nemam osjećaj da sam se nešto previše raširila, osim u trbuh naravno

Kad vidim koju muku mucite sa spavacicama, drago mi je da kod nas inzistiraju na svojima, tih 3-4 dana cu prezivit u bolnickima i prisparat parsto kn... Ja sam dobila od šogi 3 paketa vira i nekak sam nadobudno pomislila da mi je to dosta, a da cu nakon toga prijec na neke udobnije. Sad vidim zabica spominje 7 paketa?! Zbilja tolko toga trebamo? Razmisljam da uzmem te chicoo pelene, jer su fakat ogromni i to cu potrosit vjerojatno u bolnici, a nakon toga ove vir kad se malo smiri. Nekak mi se ne sviđa ideja nošenja 3 vira odjednom, a oni mi dosta uski djeluju, imam osjecaj da ce to sve sa strane curit... cure koje ste kupovale chicco- jel planirate odmah nakon toga prijeć na plastične il kako ste to zamislile?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.