Dizs koji mi je tezak dan danas....pa ni na nogama nemogu stat nego mi je neka tezina. Mislim da jos danas skuham rucak i da je to to od mene uh! Mrzim kad sam fizicki za nista!
Vjeverice 😘 bome se ti nahodala jucer? 😅 nije ti to problem?
Joj roba, ne mogu docekat da udrem jedan ne trudnicki mrsavi shoping 😀
Uzivaj na tecaju danas! 😉
Aurelija ja mislila ako chicco potrosim prebrzo prec na vir dok dole stanje bude lose, ako ne odoh na plastiku
Sunshine i ti si nam vrijedna danas! 😎
Curice ma nes ti godina , taman! 😎
Baby ne lazi napacene cure 😂😂 ja spavam oduvik mozda i one budu te srece 😀
Slika genijalna 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo me 😂😂😂 u 34+2. Da ne bi netko stvarno mislio da je 7 tj 😂😂😂
LuKi draga kako si? Poslat cu ti por u pp ❤❤❤❤
Ja ću pelene (chicco) 😂😂😂 vir mi je ono koma 😠😠😠
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Chicco ulozaka ima u bubamari, 30kom oko 50ak kn ak sam dobro zapamtila...ak nema kod vas njihovog ducana,mislim da ima opcija internet trgpvine... I da,ako netko jos nije kupio krevetninu,u slovenskoj bubamari(pikapolonici) sve bubaba 6-dijelne krevetnine su na klub cijeni,znaci akcija i do 25-30€.... Pamucne,a ima i lijepih dezena,akcija traje do 30.6. i potrebno je imati pikapolonica klub karticu( i mi iz hr ju mozemo napraviti preko neta,stigne postom u roku 1-2tj...)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka ma ti si samo to sve potisnula u (ne)sjećanje 😂😂😂😂😂 mislim ja sam spavala. Do 6 mj. Pa onda nisam. Hahah. Pa sad mala spava a ja zujim 😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bruna jesi narucivala? Vec sam te htjela pitati koliko je dostava ili da ipak zaputim put Slo 😁
Miska sve nam to ulazi u rok sluzbe. Otkrila sam da bolje funkcioniram sa 5 sati sna nego 11 😂😂 aliii proci ce. Mozda nam bas bebe budu supercool pa spavaju cijelu noc 😆😆😆
Hvala cure na informacijama,kad sve hvalite te chico uloske onda cu i ja kupiti
Aurelija, koliko je meni poznato, bolovanje placa drzava ali imaju dosta kontrola. Vec ako je netko na bolovanju nekih tjedan dana, dolazi pismo od schefarzta da se treba javiti. Jos nisam bila u toj situaciji pa ne znam jel to onda drugi dr provjerava jel osoba uistinu bolesna ili ne, ali znam ljude koji su dobili pismo. Kod trudnoce daju bolovanja samo ako je zena prije imala neke spontane ili rizicne trudnoce, ako poslodavac ne moze osigurati radno mjesto koje je sigurno za trudnicu (to je zakonom prepisano sto sve trudnica ne smije raditi i u kojim uvjetima ne smije raditi) ili ako postoje neki zdravstveni problemi tjekom trudnoce i opasnost za bebu i trudnicu. Ako je sve kako mora biti, radi se do 8 tjedana prije izracunatog termina.
Vjeverice, nisam ni skuzila da sam na dvoznamenkastim brojevima 😮😮 Pocinje paanikaa/strah... 😦 A sta se cudim, pa sutra ulazim u 7.mj trudnoce 😮😮
Dobro da mi je poznanica jucer javila da mi je pripremila nesto robe od svojih sinova. Jedva cekam otici po tu slatkocu 😍 a onda samo jos shoping za naseg princa i uredenje sobice. Pocinje biti ozbiljno 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji