Bruna hvala punoo..
Crazy evo sad sam bas procitala i pise kao ove uobicajne neuspojave da mogu biti povracanje, proljev, osip, svrbez koze,itd.. A posebno dolje pise da vrlo rijetka neuspojava je gljivicna infekcija vagine kao da se javlja 1 na 10 000 bolesnika... Sad ujutro sam popila zadnju i vise necu piti ako bude bolje znaci da je samo reakcija, a ako ne trcim po kremu i onaj Lactogyn za vaginalnu floru kaj je Aurelija rekla... Rekla da popoim sumeci kalij da to sto prije izbacim iz sebe, i da ne moze skoditi bebi..
E htjela sam vas pitat kak ti ide kod vas dok dodete iz rodilista? Dali vase rade feste? Kod nas je obicaj kad dodu mama i beba iz bolnice da se napravi velika festa, odojak, perje se sipa, dode cijela obitelj i susjedi...Ja pokusavam nagovorit dragog da napravimo malo kasnije jer mislim da bum preumorna, ali on nece kad je takav glupi obicaj, i jos prvi unuk i u njegovoj i mojoj obitelji i to musko..I nece mi popustit..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Uh dva puta mi je istu sliku stavilo, a ono sto ke trebalo nije
pokusaj broj 2 😂😂
Sarlina jel ti stitnjaca ok?
Ja imam puls 110 normalan zbog srca...da ne duljim. Prvo kad su mi vidjeli puls, odmah stitnjacu gledali. Puls + tlak su simptomi prevelikog rada stitnjace. Hipertieoza.
A i da te utjesim od 32tt je velika granica za bebu, tak da ako i ranije moras porodit, nece biti problema. A ti si skoro 35. Al mislim da je bilo dosta preko reda. Sad je dozvoljeno +- tjedan
Crazy doma!
Miska, lijepa su kolica! Ja kupila isto takvu torbu, ali u drugoj boji! A dekica je iz zara home jel? ja sam se isto na tu tirkiznu napikirala heheh
Slazem se Abies, dosta je bilo prijevremenih poroda, ajmo sad po redu!
Sarlina meni su poviseni otkucaji ostali isto kao posljedica hipertireoze, makar vise nemam stitne i smatram se hipotireoticnom... A tlak sam zadnji puta isto povisen imala,al to zato jer sam vecer prije zbog gladi u pola12 pojela speka i kuhane kobase :D ludaca...
Teja np, i drugi put :)
A kolica su odlicna, zgodna skroz, jedva cekam da nasa dodu ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Teja, u našem kraju je običaj da se tata zabetonira od alkohola s frendovima dok mu jave da je postao tata.
Srećom pa mm nije iz mog kraja i rijetko kad popije i čašu pive jer mu i od toga bude muka. A i bit će sa mnom u bolnici. Ovdje nemamo nikoga tako da ćemo u miru uživati u bebici. Moji mama i tata dođu kad njemu završi godišnji i budu tjedan dana, svekiji tjedan nakon.
Fešta bude tek za krstitke kad dodemo u Hrvatsku u 10.mjesecu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobar vam dan trudnice i majke
Ellie cestitam na prekrasnoj bebi! Zelim ti brz oporavak
Ja sam danas bila na pregledu i dr me poslala na ctg u rodiliste jer se frajer previse smirio,ctg je bio los dok sam bila na ledima pa su me na bok stavili i onda je bio ok skoro 2 sata sam bila na ctg-u ispalila sam vise
ima 3300 kg dvaput su ga mjerili iiiiii otvorena sam tri prsta eto ne trpim vec toliko dugo bzvz te laznjake-neka korist!
Starim, još si trudnica!!!
Ali sad već stvarno brojis sitno, sitno. Bebac taman za rodit :) niti prevelik, niti premali
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji