Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    10. Svibanj 2016. 14:45

Bruna hvala punoo..

Crazy evo sad sam bas procitala i pise kao ove uobicajne neuspojave da mogu biti povracanje, proljev, osip, svrbez koze,itd.. A posebno dolje pise da vrlo rijetka neuspojava je gljivicna infekcija vagine kao da se javlja 1 na 10 000 bolesnika... Sad ujutro sam popila zadnju i vise necu piti ako bude bolje znaci da je samo reakcija, a ako ne trcim po kremu i onaj Lactogyn za vaginalnu floru kaj je Aurelija rekla... Rekla da popoim sumeci kalij da to sto prije izbacim iz sebe, i da ne moze skoditi bebi..

E htjela sam vas pitat kak ti ide kod vas dok dodete iz rodilista? Dali vase rade feste? Kod nas je obicaj kad dodu mama i beba iz bolnice da se napravi velika festa, odojak, perje se sipa, dode cijela obitelj i susjedi...Ja pokusavam nagovorit dragog da napravimo malo kasnije jer mislim da bum preumorna, ali on nece kad je takav glupi obicaj, i jos prvi unuk i u njegovoj i mojoj obitelji i to musko..I nece  mi popustit..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

miska
    10. Svibanj 2016. 14:48

Uh dva puta mi je istu sliku stavilo, a ono sto ke trebalo nije  

pokusaj broj 2 😂😂

Abies
    10. Svibanj 2016. 14:54

Sarlina jel ti stitnjaca ok?
    Ja imam puls 110 normalan zbog srca...da ne duljim. Prvo kad su mi vidjeli puls, odmah stitnjacu gledali. Puls + tlak su simptomi prevelikog rada stitnjace. Hipertieoza.
    A i da te utjesim od 32tt je velika granica za bebu, tak da ako i ranije moras porodit, nece biti problema. A ti si skoro 35. Al mislim da je bilo dosta preko reda. Sad je dozvoljeno +- tjedan
    Crazy doma!

Aurelija
    10. Svibanj 2016. 15:25

Miska, lijepa su kolica! Ja kupila isto takvu torbu, ali u drugoj boji! A dekica je iz zara home jel?  ja sam se isto na tu tirkiznu napikirala heheh 
    Slazem se Abies, dosta je bilo prijevremenih poroda, ajmo sad po redu!

Bruna257
    10. Svibanj 2016. 15:27

Sarlina meni su poviseni otkucaji ostali isto kao posljedica hipertireoze, makar vise nemam stitne i smatram se hipotireoticnom... A tlak sam zadnji puta isto povisen imala,al to zato jer sam vecer prije zbog gladi u pola12 pojela speka i kuhane kobase :D ludaca...

Teja np, i drugi put :)

A kolica su odlicna, zgodna skroz, jedva cekam da nasa dodu ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MalaKoza
    10. Svibanj 2016. 15:31

Teja,  u našem kraju je običaj da se tata zabetonira od alkohola s frendovima dok mu jave da je postao tata. 

Srećom pa mm nije iz mog kraja i rijetko kad popije i čašu pive jer mu i od toga bude muka. A i bit će sa mnom u bolnici. Ovdje nemamo nikoga tako da ćemo u miru uživati u bebici. Moji mama i tata dođu kad njemu završi godišnji i budu tjedan dana, svekiji tjedan nakon. 
    Fešta bude tek za krstitke kad dodemo u Hrvatsku u 10.mjesecu

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Mama3put
    10. Svibanj 2016. 15:33

Dobar vam dan trudnice i majke 

Ellie cestitam na prekrasnoj bebi! Zelim ti brz oporavak 

Ja sam danas bila na pregledu i dr me poslala na ctg u rodiliste jer se frajer previse smirio,ctg je bio los dok sam bila na ledima pa su me na bok stavili i onda je bio ok  skoro 2 sata sam bila na ctg-u ispalila sam vise
    ima 3300 kg dvaput su ga mjerili iiiiii otvorena sam tri prsta  eto ne trpim vec toliko dugo bzvz te laznjake-neka korist!

MalaKoza
    10. Svibanj 2016. 15:36

Starim, još si trudnica!!!
    Ali sad već stvarno brojis sitno, sitno. Bebac taman za rodit :) niti prevelik, niti premali

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.