Jutro ekipica ☀
Ja budna od 7h, pokusala jos malo zaspat al nece ide... Eh
Vidim ovdje svega zgaravica, nesanica, oticanja.... 😕😕 bas mi je zao cure sto se toliko patite s tim simptomima, valjda jednostavno trebamo izdrzat svasta nesto 😔
Drzite se! 😘
Ejic upravo tako ce ti izgledat porodiljni do bebe cisti, peri,peglaj, kuhaj....😂😂
Crazy da budna si ko tuljan na Majinoj slici hahaha 😂
Pregledi:
Uto: Peppe, Kika
Sri: Abies
Cet: Sanjarka, Marigmar, Sunshine
Peppe i Kika sretnoooo danas, cekamo izvjestaje 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ps. Sanjala sam da sam rodila i da je bio 10.5 e pa saaad hahaha 😂
Jutro cure...
Uh Bruna, zao mi je sto se toliko mucis oko zgaravice... bas ti dolazi bez obzira sta jedes? Slatki ti je trbuscic, ti si samo 6kg dobila... pa ja imam osjecaj da sam sa +11 najvise od svih dobila :) a ne osjecam se tako uopce...
Vidim nesanice muce opet... ja i dragi trenutno spavamo razdvojeno jer on hrce a mene to onda probudi... malo mi je glupo, ali opet bolje i tako nego da smo neispavani i jedan i drugi...
Majo ti ne bi mogla biti morz ni da blizance nosis :)
Nadam se drugi tjedan da ce nam stici kolica pa da odemo po njih i onda jos do Ikee i onda polako da jos kupim sta treba za bebu i za sebe za rodiliste pa da sam na miru...
Koliko paketa tih ulozaka ste uzele cure? Ja cu uzeti chicco, pa razmisljam koliko mi treba... 2-3?
Danas pregled... jedva cekam :D
Peppe
Peppe ti ulosci su veliki paket, i toliko ogromni da imam osjecaj da ce mi i ovaj jedan bit puno...
Lako ti netko kupi posli jos... Al računaj da ce se krvarenje smanjit pa ces vjerovatno prec na manje, a i kad se to sve lijepo oporavi dole odoh ja na obicne
Jutro....
Bruna, trbuh ti je sličan kao moj, isto nisko ali valjda tako treba biti...glavno da je s bebicom sve u redu.
Te tvoje mučnine zvuče stvarno grozno.. HB ja nemam s tim problema, kao niti s nesanicom - ZA SAD! Ali kad dođe bebolino, na sve ćeš zaboraviti.
Dunja, imaš poruku :)
peppe, ja sam uzela 7 paketa VIR 80 i još ću jedne ili dvoje noćne koje ću staviti ispod za svaki slučaj...u bolnicu nosim dva paketa pa mi onda muž donese još ako će zatrebati.
U subotu je u LUMINI centru sajam mama, beba i trudnica pa ću pogledati kaj imaju. Trebam još dvije švedske pelene, spavaćice (gdje ste to kupile, a da nisu skupe?), onaj steznik nakon poroda - medicinski...vidla sam da imaju u Mama Novi, ali je skupi kaj vrag.
Koja će mi objasniti čemu služi malina? I jel to čaj ili?
Jučer sam kupila psu ampulu jer ide najezda krpelja...a tata mi kupil puuuno voća pa sad uživam u nektarinama, bananama, ananasu... :) Veli mi da sam oduvijek bila veseljak, ali ovo drugo stanje je totalno za mene - samo se smijem za svaku sitnicu i da sam baš posebna!
teja, ja sam ti gljivice dobila nakon Amoksicilina...i dolje mi bilo sve crveno i peklo..onda mi dala Plymicol kremu i vaginalate i sestra mi preporučila Lactogyn vaginalate koje sam uzimala nakon Plymicola 7 dana...i poslije ih nisam imala do sad, ali ja sad sve mažem baby čelićevom kremom i u jednom danu svo crvenilo nestalo...
Jučer sam poslala NIVEI poruku za poklon paket i poslat će :) Kaj ste tu dobile ak ste se učlanile?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Mare spavam sadna rate,po pola sata i moram priznat da sam totalna koma...
Malakoza zaspala sam na lijevom boku kad me zgaravica probudila.... Kod mene nesmije nista mlijecno poslije 7, soda ne pomaze, sestricna dala Rennie al nula bodova... Popila malo jamnice,pa se smirulo na kratko.. Al kad je krenulo povracanje,pa kontrakcije.... Uffff... Ruzno ruzno.... Od sveg tog mucenja,jos sanjala da radam na praznik(valjda oni krajem 6.mj) i nigdje nikog da mi pomogne,ja sama.... Mucenje na najjace nocas....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Peppe 1 paket će ti biti i više nego dovoljan. Kasnije ćeš ionako preći ili na vir ili na ove klasične uloške.
Žabica, LUMINI je u VŽ ili u ČK? Da pošaljem mamu da malo izvidi :) Za spavačicu stvarno nisam pametna, evo ja sam jučer tražila, ali bez uspjeha. U mtč imaju samo neke bapske, c&a isto tako, razmišljala sam da uzmem u H&M onu potkošulju za dojenje pa dolje samo kratke hlače kao pidžamu... al sam se onda sjetila da ću iza poroda biti sva mlohava i da mi ta potkošulja za dojenje uopće neće biti ugodna za nosit. Ima woman's secret neki maternity ali kod njih je spavačica 230kn, a i nije mi neka bila... tako da sad ne znam :(
Peppe pazim da ne jedem mlijecno i slatko i da nije bas kasno navecer... Al nema ucinka... A sto se tice ulozaka,ovih chicco dode 30 u paketu... I zbiiilja su veliki... Sestricna je po 2-3 vir stavljala pa ih brzo potrosila,onda sam joj ja za ove rekla i veli da su joj puno bolji bili(ona rodila u slo)...
Zabice moja busa je cak niza i od tvoje.... Zato mi se i pate toliko kukovi i kicma.... Al proci ce i to,prezivjet cu jos ta 2 mj.... :D a ako si ti veselja-bit ce i beba ;) uuu voce.... Meni isto jaako pase...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
http://womensecret.com/es/es/home%3Fredirect%3Dfalse/sleepwear/cotton-nursing-nightgown/3237036.html?dwvar_3237036_color=96&dwvar_3237036_size=L&dwvar_3237036_cup=#start=1
evo ova mi jedino bila super, al nisu imali veličinu :(
Bruna baš mi te žao, odmori preko dana kolko možeš, nadam se da se ovakva noć više neće ponoviti. Jesi probala ono sa zrnom graha što su cure spominjale?
Trbusi su vam super bas svi razliciti a prekrasni
Ja kratko da se javim prije posla.
Vidim sve je ovu noc mucila nesanica, i ja se obicno budim 2-3 puta nekad odma zaspim a nekad mi treba sat dva, ali ovu noc za cudo je prva noc da s nisam probudila otkad sam ostala trudna hahha znaci od 11-7 san prespavala, svarno cudo hehhe
Bruna bas mi ja zao radi zgaravice, neznam sta bi moglo pomoc, ja sam prije trudnoce imala velike probleme sa zeludcem i slabo sto mi je pomagalo 😔😔
Ejic eh mislila sam da smo mozda negdje susjede hehe , ja sam iz Beca
Sanjarka, da uskoro cu na bolovanje , jedan tjedan na bolovanje jedan na poso 😬😬😬
Cure eto lijep vam dan zelim ☀️☀️☀️☀️☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji