Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    10. Svibanj 2016. 12:23

Samo da vas malo pozdravim. 😉😉
    Bruna zao mi je dto te toliko sve pati, proci ce kad rodis. Onda neces spavat zbog bebe 😂
    Uglavnom vi prviputmame znate li da se vise nikad necete naspavati 😂😂😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

vjeverica8
    10. Svibanj 2016. 12:39

Evo da jedan normalan post napišem za razliku od onog u 5 ujutro  upozorenje: slijedi roman 
    Vidim jučer ste se raspisale, baš mi je drago sve to čitati i gledati  jučer sam cijeli dan bila nekako čangrizava i živčana, 4 puta su mi pokušali vaditi krv, od toga 2 puta uspješno. Jedan mladi dečko na Vuk Vrhovcu mi je toliko kopao po žilama da mu treba zabraniti da vadi krv. Da sam oštrija na jeziku dobio bi on svoje, no ja sam sva pristojna pa trpim  sama sam si kriva... Uglavnom, mob mi je izračunao da sam propješačila oko 16 000 koraka, ne znam koliko je to km, ali sigurno sam 10 napravila (ne u šutu). Čak sam se i dosta dobro osjećala na kraju dana, umorna ali pozitivno umorna  
    Ellie naravno da te i dalje želimo, dapače uživam čitati iskustva novopečenih majki!!  samo ti piši kad i koliko možeš, kao i Malamimi 
    Mare kćerka ti je predivna cura već sada, očito ima dobre uzore u kući  vidiš Mare, moj plan je bio tvoj život - rano se udati i imati više djece, ali kako su cure već rekle - čovjek snuje, Bog određuje. Ja živim tvoj plan, udala se s 29 i taman prije 30. rođendana prvo dijete. 
    Kleopatra i Iva sobe su vam baš lijepe, uskoro budu i ljepše!!!
    Ejic ti si na dvoznamenkastim brojevima od danas?!? jeee!! sad ćemo Tpol i ja za tobom uskoro 
    Sanjarka ti mi izgledaš ko tinejdžerka, sva mi si mlada i prpošna!! Predivne ste obje i sumnjam da ste bile najljepše!!  Baš lijepo od svekrve da toliko voli svoju prisvojenu unuku 
    Crazy lajk za muža! njima nekad samo malo duže treba da se pokrenu 
    Deeka Aurora mi je prekokrasno ime!!! Odmah se sjetim Trnoružice 
    Sunshine šumske jagode??? njaaaammm, te su najbolje!! Trbuščić ti je baš sladak 
    Miska ovaj tvoj kolač zvuči ko fantazija  
    Crazy i Miska lijepa je ta spavaćica u womens secretu, vidjela sam da Oysho ima full slične. Mislim da ću pričekati sniženja pa da upiknem koju  Oysho mi i inače ima najudobnije gaće na svijetu!! 
    Baby jesi nam ti kad stavila svoju sličicu da vidimo i tvoj trbuščić? Može i neku iz 7. tt. I daj pls neku gdje si izdepilirana prije, ne ovu majmunsku dlakavu  ja imam uputnicu za ogtt u običnom domu zdravlja gdje i inače vadim krv (Kumičićeva) - tamo spadam zbog doktorice opće prakse
    Malakoza hvala na info za dojenje, sve korisne informacije!! 
    Bruna pa uopće nisi dobila puno kg i sve se lijepo razmjestilo. Trbuh ti je nešto niži od mog, no vjerojatno to ovisi i do građe pojedine osobe. Kao i veličina trbuha. Cure koje imaju zavaljenu maternicu sigurno imaju drukčije trbuhe od onih koje nemaju. Svi su trbusi savršeni upravo onakvi kakvi jesu 
    Peppe sretno ti danas!! 
    Kokolo još malo pa uživancija na najjače na otoku. Tamo te sam pogled kroz prozor umiruje koliko je lijepo 
    Evo uz šalabahter, a sigurno sam nešto opet propustila... Uživajte cure, ja odoh papati pa na trudnički tečaj danas!!!! 

Aurelija
    10. Svibanj 2016. 12:44

evo slika usporedba vir i chicco hahaha, sad mi je sve jasnije
    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnu2AUtAfdGj5rBQTzWSHHoCrHJUdlW3kVHsdxEcCTUnBYDR8_hXaUTbJd

miska
    10. Svibanj 2016. 12:45

Aurelija ja uopce iskreno nisam razmisljala o tome sto cu kad potrosim chiccove, samo te vir ne podnosim, jednom sam davno uzela jednog od mame kad mi je prifalilo mojih menstraulanih i nikad vise, ta vata se samo napravila u jedan grop, zuljalo me je a da ne govorim di je sve sadrzaj zavrsio. 
    Ja inace koristim od naturele, vecina drugih mi iziritira, dosta su mekani, tako da mislim da cu njihove nocne uzet i bok!
    Uzela sam od dolise dnevne sad za te iscjetke jer su me izludili ovi plasticni i bas sam zadovoljna. Malo jesu deblji i kad se zakopcaju imam osjecaj da nosim bodi, ali bar se ne uparim sva i ne usisavam ono ljepilo 

mare1989
    10. Svibanj 2016. 12:51

Cure hvala na komplimentima za cvijece i moju princezu sto misli na mene
    Vjeverice istina,jedno zamislimo a zivot drugacije isplanira.
    Peppe sretno na pregledu

Joj napokon mi svekrva sutra navecer stize,napokon cu malo odahnut makar 3-4 dana koliko ce biti (kaze kupila mi svasta i mojoj djecici) zna moja sveki kako me razmaziti

Bruna kako si?Jesi li ista spavala?

Gdje ima kupiti te chico uloske?Da i ja pomalo pocnem kupovati i pripremati

CrazyPuppet
    10. Svibanj 2016. 12:52

Aurelija meni je nakon prvog poroda trebao jedan paket chicco (bilo mi dovoljno i za bolnicu i za doma), a kasnije sam preša na vir... Plastične ni inače ne nosim, nego one "kao pamučne" libresse... znam jedino da sam onih jednokratnih gačica potrošila dosta (isto nekih 8 ili čak 10 paketa) jer mi je ipak u tome bilo udobnije dok sve nije zacijelilo

Bruna257
    10. Svibanj 2016. 12:53

Cure hvala na podrsci i pozitivnim komentarima za trbuh... Meni je ogroman s obzirom na to kako sam bila mrsavica prije :) al je moj,cuva nase malo blago i zato ga volim 😍❤️

Odspavala jesam, po 20minuta,pa 20budna i tako u krug.,,, nesto se skupilo :D

Moja sestricna sa malom u t nije uopce spavala, gotovo ko ni ja... Zato sad malecka zaspi oko 10 navecer i budi se izmedu 3 i 4 ujutro i sljedece oko 8.... Pospanka mala, ne hrani je na 3sata kako preporucaju,nego na zahtjev, prvi mj dobila 1400g i zatim 1000g.... Savrseno napreduje a ona veli da se konacno moze naspavat...:) tako da se nadam da ce i moja biti takva ;)

U ka bolnici se ispod vira moze staviti normalan nocni ulozak da ovo ne procuri na sve strane, bitno samo da nije odmah na kozu(posebno kod epi i sivanja).... I krvarenje nakon cr je obicno slabije nego kod vag poroda( sestricnino iskustvo-3djece)...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.