Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    10. Svibanj 2016. 18:47

Da krenem odotraga heheh 

Lunale prekrasna soba i ti, trbuh bas lijepi😍😍
    Miska super kolica! 

Aurelija da bas kao sto je Ejic rekla ako si dva tjedna na bolovanju onda moras ic extra nekom drugom doktoru koji je od zdravstvenog , zdravstveno placa a ne firma. Ali al malo je to zeznuto jer moras ic vamo pa tamo, pa na pretrage , totalno komplicirano iako znam ljude koji to dobro iskoriste hehhe , i da dobijes slobodno da neides vise na posao to bas moras imat ogromne probleme u trudnoci  , ali idem ja sljedeci tjedan jedan tjedan na bolovanje jedan na posao i tako cu si skratit. 😬😬😬

Starim mi smo vec sve mislile da si rodila heheh

Vjeverica, ejic pa u kojem smo mi sad mjesecu hahha ja nikako ne kuzim te mjesece, sta nismo jos malo u 6 mjesecu trudnoce? 

Vidim pricale ste o stitnajci , moja ubrzano radi pa pijem eutirox od 50mg i isto imam otkucaje srca uvijek preko 100

zabica25
    10. Svibanj 2016. 18:55

Ja sam pitala za čaj od maline..hvala Abies na odgovoru 
    Lunale, predivna si... veliš +20kg? Nema šanse...stvarno je sve u trbuhu...

Običaj je isto kod nas kao u kod Brune...tata slavi s društvom u alkoholu...nadam se da će nas to zaobići..iako čisto sumnjam..moj tata je rekel da bude on prvi pijan, a inače uopće ne pije..haha

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Deedee01
    10. Svibanj 2016. 18:56

Sanjarka ja se pridružujem komplimentima, zbilja izgledaš wow
    Ja sam trenutno na +12 i to me jako bedira, ovo mirovanje doma me ubija, kile samo stižu. 😔
    Sunshine predivan trbuscic i ostale curke. 
    Ja sam uzela 2 spavaćice u Woman secret i nadam se da će mi bit to dosta, nisu široke, ali imaju to otkopcavanje za dojenje pa mi se to jako dopada.😀
    Joj cure, ovo vrijeme, ne znam kak vi to podnosite, ali meni je dan povezan s tim,danas spavam cijeli dan, ako je sunce već sam bolje volje. 

Velike puse svima!! P

Bruna257
    10. Svibanj 2016. 19:07

TPol mozda ti ovo pomogne u racunanju :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    10. Svibanj 2016. 19:28

Ej komadi!
    Starim pa ti ces sad, u roku dan dva, ak ne krene noćas... 3prsta je vec dosta... šaljem pozitivne vibre za brz i lagan porod ;-) 
    Mishka kolica su  ♡♡♡
    Lunale soba je predivna - a nema što nema :-) imamo istu majicu iz H&M-a :-) i ne vidi se tih 20kg, činiš mi se visoka pa se to rasporedilo
    Što se obicaja tice, mm je počastio pekom i kolačima najblizu rodbinu, nije se opijao. A kad sam ja dosla doma s bebom doslo je ukupno 6 ljudi i to samo najblizi da nas vide i pomognu ako sto treba. Tako da po tom pitanju sve pet. Ostali su dolazili kasnije, kad je tko bio u prilici. Nasa obitelj stvarno nije od pompe i to mi je jako drago. 
    Ja sam naravno krepana, bila sam zapela na poslu, ali sam ipak otisla sat ranije i uspjela odradit zubara. Sad sve 4 u zrak, pricekat da padne mrak i trk u krevet. Sad bi ja sadila ono cvijece od jucer, ali jednostavno ne mogu.

Sunshine1
    10. Svibanj 2016. 19:38

Deeka ne znam tocno koliko je trebalo da dode nivea,ali negdje unutar mjesec dana cini mi se. Ja sam sjela jedan dan za laptop i poslala i ispunila sve isti dan 

url=https://lilypie.com]

deeka
    10. Svibanj 2016. 19:43

Sunshine tako sam i ja napravila, znaci nacekat cu se jos :)

bebacica
    10. Svibanj 2016. 20:20

Miska kolica su lijepa 😄
    Lunale sobica je predivna, a i ti. Stvarno ti se ne vide te kile 😊
    Ostale cure koje ste stavile busice, ma predivne ste. Svaki trbuscic je drugaciji😄

Kod nas je isto obicaj da kad mama i beba dodu doma, napravi se festa za pridoslice koji dodu nastrajiti s svime i svacime, vecinom je to sad s nekim papirom. Jer kao mora se vidjeti di se beba rodila hahaha 😝 ali oni ne ulaze kod mame i bebe.

ejic
    10. Svibanj 2016. 20:49

TPol, mi cemo sad napiniti 6 mjeseci trudnoce i uci u 7.mjesec. Jedino sto nisam znala da se racuna od termina prema iza. Ja sam mjesece uvijek racunala od zadnje menge sto bi kod mene znacilo da bi sutra usla u 7.mj ali ocito cu na to jos 1 tj morati cekati 😉
    Bruna, hvala na listi 😘

Baby, bas lijepi okrugli trbuscic, a tek ova rucica koja ga grli 😍

Lunale, ma sve predivno!! Soba, kolica, a i trbuscic 😍 I stvarno, svi ti kg su ti otisli u trbuh 😘

Miska, kolica su ti prekrasna 😍

Starim, znaci ti bi nas za koji dan mogla obradovati lijepim vijestima? Zelim ti da ti porod prode sto prije i sto lakse! 😘

Kod nas je isto obicaj da se tata "ubije" u alkoholu. Ja sam svome dragom vec rekla, sto se mene tice moze slaviti svaki dan koji cu ja provesti u bolnici ali kad dodem kuci zelim da je kuca u onom stanju u kojem cu je ostaviti prije nego odem u bolnicu. Nije mi do toga da onda jos tjedan dana imam sta za cistiti. Isto tako sam vec pocela obitelj upozoravati na to da ne zelim nikakve posjete prvih par tjedana. Mora se beba malo naviknuti na nas i vanjski svijet, mi se moramo naviknuti na njega a to nece biti moguce ukoliko ce mi svaki dan netko visjeti u blagovaoni i cekati da pravim gozbe i posluzujem kavice. Prva 2-3 tjedna ce dragi uzeti dopust pa ce mi on pomagati ukoliko necu moci sama a kasnije cu se snaci. Nece mi ni nakon 3 mj nitko pomagati pa bolje da se sto prije naviknem da sam sama sebi prepustena 😊

Ja se sad upravo osjecam ko onaj morz s Majine slike. Rucak bio toliko fini i ooobilan da mi je trbuh jos uvijek napuhani ko da cu svaki cas puknuti 😦 Danas sam veceru izostavila, nema vise mjesta u trbuhu 😁

Sutra idemo na info vecer u bolnicu u kojoj sam zamislila roditi. Nadam se da se necu sad razocarati jer trudnicki tecaj je u toj bolnici vec rezervirani 😕 Ali do sad sam cula samo pozitivne komentare o toj bolnici tako da se nadam da je sve kako sam zamislila i da cu dobiti sve info koje me zanimaju 😉

Ja danas opet u napasti sopingiranja 😈 Online H&M ima dobre akcije trenutno pa je kosarica opet puna. Nadam se jedino da necu pretjerati u necem pa da mu onda necu stizati niti sve oblaciti 😕 Ali broj 62 mogu bebe malo duze nositi, jelda? Mozda zna netko koji broj bi bilo ako na robici pise 0-3mj? Jel to broj 56?

Ellie00
    10. Svibanj 2016. 21:19

Vecer cure,
    Nije me bilo- ali u moju obranu jucer sam napisala pooooodugacki post u kojem sam podijelila svoje savjete u vezi stvari za rodiliste i slicno ali sam ga na kraju cijelog slucajno obrisala 😢
    Neda mi ga se opet pisat tako da cete zasad za tu moju mudrost ostat (zasad) uskraceni
    Ajmo malo o Eni 😀 Ena je dobro. Kaze dr danas da bi za 5-7 dana isla na poluintenzivu. Pitala sam ju koliki joj je Apgar test i sokirala 10/10 😄. Rekla mi je i sestra da je najaktivnija beba tamo- rasturi im cijeli innnkubator koliko mase rukama i nogama. 
    Nismo se jos drzale 😢 sestre mi se ispricavale al dobili su u 3 dana 6 beba od tih 3 ispod 1 kg i moraju biti s njima stalno. 
    Ja sam ok, mrzim vise biti u bolnici pogotovo sto su tu posjete puno krace nego dole na odjelu i uzasno mi fali mm. Mislim ja mogu doma i donosit mlijeko Eni al ne mogu ju ostavit.. Barem smo isti hodnik

Vidim da raspravljate o slavlju- moj je pricekao kraj carskig, uhvatio kirurginju da mu kaze kako beba i ja, vidio i fotkao bebu i pricao s beba dr i otisao s kumom popit par chivasa. Prilegao doma i vratio se meni kad su me prebacili na odjel. Navecer je ponovio isto al s par frendova vise i par chivasa vise 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.