Deedee da, oni nama uzimaju di stignu,sad cemo mi njima :D inace,ako mozete,prijavite se na poreznu karticu od muza, pa njemu ide neka porezna olaksica... Tako sam ja sad kad ne radim, a i bebu cemo tako.... Nije od viska znati ;)
Abies i ja cu taj svoj famozni trbuh ali kad konacno zgotove taj ormar... Jucer su zaboravili na vodilice za klizna vrata i stop sisteme na ladicama, pa sad to tak stoji... Valjda ce danas dovrsit,da mogu slozit svu robu i ocistit vise sobu jer sam luda od toga... :D
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Tinypic i dalje se snadji
Uh mare i te gljive. Ne znam ti nista o tome. Brunine muke zvuce ohrabrujuce. Pa treba probat. Nadam se da ce se smanjiti bar njihov uzgoj od danas.
Eto 80% torbe spakirano. Jos kaladont i sl. Voda keksi. I slape. Robica spremna. Jos neke sitnice uzmem ovaj tjedan dva. Ja nisam nit cu bit. Nek me strefi brzo i skolski. I bit cu ok
Curke kako stavljate ovaj ticker od lilypie,sve sam napravila a ne znam kako ga stavit
Mare neki od onih linkova koji su se ispisali trebas kopirati. Ima ih 4-5. Dok ne pogodis. Odes u postavke profila i kopiras u potpis.
Hej curice!
Ja dosla s kave, odoh se uhvatit rucka.
Na kavi sam bila sa prijom koja ima curku od 6mj i naravno da smo opet protresli temu poroda, i naravno da sam sad opet u depri i da ne zelim radjat 😥😥
Zabit cu se u misju rupu da nikoga ne vidim, ne cujem i da o ničemu ne razmisljam
Abies veeeeelika tiba! ❤ onda smo istodbno spremale torbe sve mi nesto cudno i imam osjecaj
Sunshine kolika je sad curka?
Btw nije ti rano ja sam tek danas krenula al samo zato jer sam radila pa manjak vremena. Lakse je dok si manje trudan a i nek je spremno.
Sto se patronozne tice, sto vas prije obilaze? Mislim da nasa ne, tek kad rodim.
To s tim prijava sam zaboravila kako ide, al mislim prvo maticni ured , pa policija za oib, prijavu prebivalista... Pa hzzo, pa tu onda sa rodnim listom za jednokratnu naknadu 2300cca? Pa u opcinu-grad po njihovo s potvrdom o prebuvalistu.
Cek Bruna ako sam dobro skuzila nemrem prijavit dijete na svoju adresu bez tate koji je vlasnik kuce? A Boze....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mare klik na forums pa oni zadnji izaberi neznam kako se tocno zove
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji