Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Travanj 2016. 09:01

Pa evo lezim u krevetu i dogovaram kavu s frendicom 😂 

A pregled bas jedva cekam da vidim jel se junior udebljaooo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    26. Travanj 2016. 09:05

Sretna godisnjica! Nek muzic bude sto bolji i da te cesce iznenadi ruckom :)

Ja se probudila u neko doba. U 5 se napokon ustala iz kreveta. Gledan jel Bruna sto pisala. Nije nocas :) Zazujala, muza ispratila i vratila se u krevet - do pola 9! I sin isto corio. Sad klopa pa u vrtic. Kasnimo danas. Al uzivam u tome dok moze nek spava

CrazyPuppet
    26. Travanj 2016. 09:10

Hvala Abies :) Ajme ja se jutros probudila nemam pojma kad, ugl rano... pa se onda malac probudi oko 5, pa sve urla jer mu izlaze zubići... Ajd bar noć prospava... Sreća pa sam i sama po prirodi ranoranioc, pa mi ne pada jako teško ovo rano buđenje :D Al bar odspavat do budilice u 5:45 bilo bi super :D

• kokolo5
    26. Travanj 2016. 09:11

Dobroo jutrooo!!!
    moji frajeri isto još spavaju, ja pijem kavicu i mislim se kako od danas mogu reć da sam starija od Isusa   Crazy sretna vam godišnjica, lijep datum ste odabrali 
    Sanjarka nismo se još ni krenuli dogovarat oko imena, pusti, tek je došao, nećemo se odmah ić svađat

Sanjarka88
    26. Travanj 2016. 09:37

Oooooo Kokolo! Pa sretan ti rodendaaaan i nek ti sljedeci bude jos sretniji 🎈❤🎉🎂🍰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    26. Travanj 2016. 09:42

Sanjarka, sretno na pregledu, Crazy, sretna vam godišnjica i Kokolo, sretan ti rođendan!! 

zabica25
    26. Travanj 2016. 09:45

Kokolo, sretan rođendan  sve najbolje ti želim!

Crazy, vama sretna godišnjica braka :) same lijepe vijesti zadnjih dana.

Ellie nam je kod kuće, odlično...baš sam sretna 

Aurelija, jesi li ti pričala o tome da su ti zeznuli stručni ispit ili sam te zamijenila? Kako je sad stanje s tim budući da su sad rokovi?

Sanjarka opet ima novu sliku profila :)

Ja jedva čekam sutra da vidim svoju Hanu :) Imam pitanje..jel i ja (tj. sve mi koje smo nezaposlene) trebamo prijaviti u HZZO 45 dana prije termina ili samo vi koje radite? Kamo to uopće treba ići?
    Mi se vratile sad iz šetnje, jako sam umorna ovih dana.već u pola 9 spavam...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    26. Travanj 2016. 09:50

oooo Kokolo sretan ti rođendan!!! :D 

Hvala cure na čestitkama!

CrazyPuppet
    26. Travanj 2016. 09:50

oooo Kokolo sretan ti rođendan!!! :D 

Hvala cure na čestitkama!

Bruna257
    26. Travanj 2016. 09:51

Heeej cure ;)

Pa da krenemo od pocetka :D
    Kokolo sretan ti rodendan, lijepo ga proslavi sa sincicem i muzekom ;)

Crazy sretna vam godisnjica i neka te muzic cesce doceka ra ruckicem i drugim znacima paznje ;)

Sanjarka gud lak danas na pregledu, ma bit ce momak taman onako kako mora :) :)

Sad da nastavim.... :D  muz mi zabranio trkleljanje po mobu po noci jer ga svjetlo probudi :P pa zato nisam pisala,al sam uredno odradila svoju nocnu smjenu hahaha :D ujutro mamu digla za posao,pa njega.... I uzmem mob da vam pisem i zaspim naravno.... Sad mi dosla sestricna sa vrecicom robice koju je malecka vec prerasla pa se zabavljam s tim ;)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.