Zabice vidis,dobro pitanje... I mene zanima.... Kaj sa nama koje ne radimo? Koja su nasa prava/obaveze?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ooooo nisam ja danas na redu za pregled nego u cetvrtak 😉
Zabice proljetni umor? 😊
Bruna uzivaj u tim malim slatkocama... Ja cu danas oprat prvu turu robice da i s tim krenem.
Idem doruckovat pa na coffe 🌞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka dobar tek :) ja taman doruckujem, al bez kave....:( primjetila sam da mi remeti ritam srca,kad je popijem odmah mi srce pocne lupat.... :/
Ooo da da, preslatko je sve to,hrpa pajaceka,bodica,hlacica, ma svega :) danas ce valjda konacno ormar bit dovrsen, pa dok komoda nebude rijesena, rezervirala sam najvecu policu sa Sofiine stvari :)
Jeeeeej mi danas usli u 30tt 😍💞❤️💕💖
Aurelija proguglala ja zor (mislim po ne znam koji put) Hvala jer si mi odmah pikirala čl i st. Ma kad ovim mojim sve treba tako pisat i tražit. imaš jedan cmok zato!
Kokolo sretan rođendan!!!!
He he, Bruna vidiš kak ja mislim na tebe i kad
htjela danas do svojih, odustajem. dok sad zalijem uljem trbuh i ispeglam što imam....eto 12h i više. sutra budilicu navijam. još moram u samobr na HZZO (tu spadam). do sad sam slala formulare i bolovanja, od ned sam na porodiljnom, valjda ima neki novi papir, a r1 mislim da mi firma šalje njima.
Hvala od srca svima
I mi odosmo malo uzivat na suncu... Zabice i Bruna nezaposlene se prijavljuju tek po rođenju djeteta na hzzo za naknadu...koliko sam ja upoznata...ne bi bilo zgorega provjerit ;)
Abies, nema na čemu!
Bruna, jel to prva robica sad stigla? Ako je, onda uzivaj u slaganju ja sam skoro opremljena sto se robe tice, a kupila sama 5 stvari heheh... mislim da ti se ticker ne poklapa, tt sa ovim sto ti odbrojava, jer po jednom smo tjedan dana razlike, a po drugom dva tjedna... U svakom slucaju cestitke na ulasku u zadnju cetvrtinu, malo je to jos iako se meni cini jos miljama daleko
e da, mm i ja krecemo drugi tjedan na tecaj u klc
Aurelija da da, to je prva robica dopremljena :) jos mirisi po bebi :) divota...😍 i ja kupila tek 4bodica,2 hlacice,2 carape,2 kapice i jednu vesticu :) a kolko jos robice mora doc, neznam ni kud cu sa svime 😁 ovo odbrojavanje mi je prema edd,koji mi je promijenjen opet na 11.7.,umjesto 6.7.... Sad su u TA trazili slike sa prvih uzv-a, na kojima je kao navodno najtocnije izracunato... Al ovo di pise 29tj je tocno... :) da da, jos malo, a meni taj 7.mj tako daleko... Sad ce to,nebumo se ni snasle :)
Aurelija što si po struci? Meni je taj stručni malo bauk jer imam samo 6str dugačak popis zakona koje bih trebala naučiti. A nisam baš tip od bubanja. Tako da sam to odlučila ostaviti za iza poroda.
Dođem u apoteku i teta mi za željezo kaže, čerce odi ti na pijacu, kupi cikle i miksaj
Sortiraj odgovore
Najstariji