Mare klikni za forum i kopiraj onaj s najduzim nazivom mislim da je prvi
Kokolo sretan rođendan , sve najbolje ti želim!
Crazy sretna Vam godišnjica braka! :)
Evo mi smo se maloprije vratili sa pregleda. Ctg uredan, jedva smo uspjeli snimiti pošto je dečko bio veoma nemiran. Imamo 1400 grama i lijepo napredujemo. Za sada sve u najboljem redu, spustio se već sada i čeka.
Evo i jedna slikica sa 4d-a. :*
bilder upload
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Sanjarka ne spominji dan d. Kao imam vremena, a vidim da nemam. Jos koliko mogu generalku po kuci. I to je to. Onda cekam. Zasad cetvrtak da mi susjeda vidi svoje kolege u rodilistu pa da se mogu pojavit njoj/njemu kad vec dogovori.
Glup osjecaj. Imas dijete. Drugorotka si. A o porodu ni a ne znam. Onda zbunjole kad velis da ne znas sto je radjaona. E sad jel to prednost ili mana....
Malamimi nas je zaboravila. Otvara ona nama novi forum na bebama. Nadam se da ste svi ok. Da djecica ne gnjave mamu.
Dobar dan ljetnice!
Ovdje sunčano, prohladno i vjetrovito... Bila sam danas na trudničkom tečaju u domu zdravlja, nisam imala nekih očekivanja prevelikih i ostalo je tako. Patronažna mi nije 100%sjela, ali neće me ona obilaziti pa ok. Cijelo vrijeme se u pozadini vrtio neki prastari film Filip Trade-a, mislim da se zove 9 čarobnih mjeseci.. Ako sam dobro skužila, još je na VHS-u pa eto, same procijenite koliko je ažuran Pozitivno je to što smo dobili testere neke od Hippa i dva mini pakiranja Sudocrema. Ono što je loše jest da u mom domu zdravlja nema pedijatrice, trenutno je na porodiljnom, isto treba roditi kroz mjesec dana, a mijenja ju doktorica obiteljske medicine
ja bih radije na početku bila kod pedijatra, mislim da imaju više iskustva i znanja s bebama... sad mi je to problem
Joj, na HZZO-u su mi tako digli živac danas, išla sam predati doznake za komplikacije i žena koja inače to radi bila je na pauzi i preuzme me druga žena. Ona nije htjela uzeti doznake jer nije još mjesec prošao i ja uopće ne bih smjela imati doznake za ovaj mjesec... grrr... a kod one druge sam uredno predavala zadnji tjedan u mjesecu baš me to naljutilo da moram opet ići tamo...
Kokolo sretan ti rođendan!!
Crazy sretna godišnjica braka!!
Drago mi je da pregledi dobro prolaze Ja sam idući tjedan na redu i jedva čekam
mali se nešto umirio zadnjih par dana i ne osjetim ga baš često pa me zabrinuo.. no danas je nešto aktivniji pa valjda je ok
Abies tvoj trbuh je zakon!!
Kleopatra tvoj bebač je neki mislioc, super je slika
Dobar dan, kasni mi m tri dana jutros napravim clearblue digitalni i - al se nadzire okomita crta dali je ko imao iskustva. Stavila bi tu sliku testa al neznam kako :\
Dobar dan, kasni mi m tri dana jutros napravim clearblue digitalni i - al se nadzire okomita crta dali je ko imao iskustva. Stavila bi tu sliku testa al neznam kako :\
Sortiraj odgovore
Najstariji