Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    26. Travanj 2016. 17:13

Test ovisi o senzibilnosti. Za dan dva ce bit debelo vidljiva crta kad se bhcg podupla. Cestitam

Abies
    26. Travanj 2016. 17:56

Dok se okrenem imam sto citat. Bas dobro!
    Idemo do 2000 str dok ne ispratimo zadnju bebicu!
    Mare super izgledate vas dvije. 
    Sanjarka muz bubani. A daj mu pusu da bude bolje :)
    Moj je hm... il u banani il prestrasen. Natuknula mu da cekam susjedu da se javi. Pitam ides samnom na porod? Pa preklinje da on to ne bi. Sa sinom je imao volje. Bude i on dobio pusu da se predomisli. Mozda i dvije

Bruna257
    26. Travanj 2016. 18:12

Abies ja da svog do poroda ljubim nema sanse da ide samnom... 😜😝 meka dusa,sta mu mozes... 😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    26. Travanj 2016. 18:17

Hvala vam za cestitke :-)
    Abies i Mare super su vam buše - obje ste sretnice jedna samo u trbuh dobiva a druga mršavi. Ma sram vas bilo :-P 
    Kleopatra malac je ♡ 
    Vjeverice ja ne znam sto je s tim HZZO-om al meni je to ko ustanova za retardirane, mene su u prvoj T 10puta prešetavale s jednog kraja grada na drugi, svaki put s drugom teorijom koji mi papiri trebaju. Naoružaj se živcima. 
    Sanjarka drzimo palceve da se muz sto prije oporavi! 
    Nama se na kraju nije dalo na rucak, uopce nam se nije nis jelo, nismo ni doma rucali. Lijenčine štaš :-P Stavit cemo neki film, pojest kokice i stiskat se na kauču :-)

MalaKoza
    26. Travanj 2016. 18:20

Abies,  super ti je loptica. Koliko god sam se bojala da će moj u nedogled rasti, kako je od početka krenuo, sad kad vidim tvoj, moj mi se čini kao da je stao sa rastom. 
    Ali čitala sam da je kod svake iduće trudnoće veći. 
    A ti si baš fina mršava,  samo trbuscic ispupcen. 

Mare,  i tvoj je taman lijepi za 22.tjedan

Kleopatra, tvoj sin već sad izgleda ko mali zavodnik. Premedeni je

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sunshine1
    26. Travanj 2016. 18:39

Sanjarka  prehlada prolazi pomalo...curka je danas bila 1410 g,znaci dobila od cet 40 g. Od kontrole do kotrole je do sada dobivala 400-500g. Ja si mislim da je to ok,malecka je al bit ce do 26.06. prava beba!

Bruna i ja svog dragog nisam ni pitala jel bi isao samnom. Vjerojatno bi se vec prrd bolnicom onesvjestil,ne moze cut rijec krv ili slicno. Bitno mi je da je uz mene sada i nakon poroda. Bas me zanima kako ce izgledat ta nasa voznja do bolnice

url=https://lilypie.com]

baby♡girl
    26. Travanj 2016. 18:44

Sanjarka bome imam i ja neke gluposti sto mi se motaju po glavi. Jos od neku vecer kad su me cijeli dan i cijelo jutro prali laznjaci. Bas me nekako uhvatilo razmisljanje. Kako cu ja to? I kako cu bez muzica? 😢😢 i kako cu uskladiti dojenje/uspavljivanje sa curkom? Uh sto pitanja.
    Aliii trudim se da mislim na sloniće i maslačke 😂😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Bruna257
    26. Travanj 2016. 18:52

Sunshine bojim se i ja tog kak ce izgledat put do bolnice,.. Vi ste jos i relativno blizu, ja ovdje sa granice moram doc do grada :P sjetim se kako je bratic zenu vozio: on vozi brzo ona vice-uspori ubit ces nas oboje; on vozi sporije ona vice- vozi brzo jer cu ti se porodit u autu... Jadnik pretrpio maltretiranja jaaooo 😁😝

Ooo cure i mene strah,  bojim se samo da se ne onesvijestim od bolova, to mi se jednom desilo, kad sam isijas imala.... Zato i razmisljam o epi,da si bar malo olaksam... 😔

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

uykmyjh
    26. Travanj 2016. 18:59

evo mene MOOO! 

CrazyPuppet
    26. Travanj 2016. 19:17

Moj se isto predomisljao oce li nece li, na kraju je bio (usao pred sam izgon) i drago mu je da je bio. Sad oce opet. A do bolnice smo dosli normalno, on vozi ja straga na sve 4 prodisavam trudove, bez panike. 
    Ako necete vodit mužiće vodite mamu, sestru, doulu, puno ce vam to znacit. Mene nije strah ni poroda ni boli, znam da ce boljet i prihvacam da je to tako. Samo se nadam da me nece rezat i da necu previse popucat. Strah postoji jedino za bebu - da bude ziv i zdrav i to je sve. 
    Babygirl mene isto brine kako cu s malim kad dođe beba, ali nekako od svega stresa koji imam trenutno sve si mislim da necu sad brinut o problemima koji jos ne postoje. A kad naletim na njih rjesavat cu ih u hodu. Ko što kažeš slonići i maslačci :-) Ako muz vec ne bude uz tebe nakon poroda svakako nek ti dođe netko da bude s tobom. Nije to lako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.