Ako se nazire onda test može biti pozitivan jer boja te okomite crta često nije iste jačine kao ova vodoravna. Sliku uploadaš na tinypic.com i ovdje kopiraš link za forume!
Kleopatra bebonja je medeni 😍
Mare busa ti je taman 😊😘
Sanjarka da, ako ti je tata vlasnik kuce i ako na njega stoji kucni broj, on mora potpisati da prima novog clana na svoju adresu... Tako je prosle godine morao moj stric za braticevog sina... I kada se mm prijavljivao na moju adresu, mama je naprije morala kucni broj prenjet na sebe(jer su to zaboravili napraviti prilikom prijenosa imovine nakon tatine smrti i ostavinske rasprave), pa tek onda potpisat dozvolu prijave mm na adresu... Ma kompliciraju totalno...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Helou zene 😁
Kokolo sretan ročkas draga 😍😘😘😘
Crazy sretna godisnjica braka 😆😆😘
Bruna ja sam malu prijavljivala na maminu adresu, nije morala biti tamo i ona.
Sanjarka ne slusaj nista. Mantraj rozo i sloniće koji prde maslačke. ❤
Abies buša je 😍😍😍
Pusa curke 😘😘😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Abies, jesi ti ono kukala da si najvise kila dobila?? Zeno, super izgledas, sve u trbuh otislo, ja ne znam di su te kile!
Baby stvarno neznam, znam da je kod nas u mup-u bila takva procedura... Samo kazem svoje iskustvo...
Abies kile ti osle u busu,tak ce i same od sebe otic, lakse bus skinula to nego da ti se posvud razmjestilo..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kleopatra David je premedeni!! ❤ i komad dečka vec, bravo 💪
Bruna da to znam kad smo se ozenili, mm je isao s mojim starim za promijenu adrese no mislila sam da dijete po defoltu ide bez problema na nasu adresu oooo lijepa nasa komplicirana
Mare super ti je busa taman 🌺
Abies da tebi glupa situacija, no mislim da ti je lakse tako da neznas nista... Kad mi je prija pricala o porodu ja tocno znam o cemu prica i onako osjecam strah niz kosti kako mi se spusta.... Blah!
Baby o hello 😃 ti nemas problema sa skorim porodom? 😂
Vjeverice joj te babe na hzzo zar nije normalno od 25-05 u mjesecu predavat doznake?
I obvezno pedijatra nac!
A malcu bilo zima zadnje dane pa je lijepo spavao 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi smo u kuci bili dok je bila na moje roditelje. Bez ikakvih problema sve prijavili po rodjenju.
He kg u trbuhu guzi i bokovima. Isto kao prije. Da je bar jedna kg u cice otisla s tom kg bi se lako pomirila :P
E da Abies def sve otislo u trbuh 😉
Mi rucali, sredila sude i stavila susit drugu turu robe juniorove, jos jedna čeka za pranje.... 3 pune masine dupokom samo robice u broju 56 i 62?? Jesam pretjerala 😨
Mm bolestan i dalje , curka otisla na skolski rockas i tako to
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji