Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    26. Travanj 2016. 13:29

Kokolo sretan rodendakovic!
    Meni je color doppler bio ok,rekla dr i sama da je drugi doktor,drugi aparat i odmah druge mjere,ali po njoj je to sve ok! I da se ne brinem da nisu sve bebe jednake i po knjizi,neke su duge neke kratke,neke buce,neke tjeraju dijetu ko moja Tenka!

Malo je sitnija beba i ima malo krace noge,a ja reko to na mamu,a bome ni bake nisu dugonoge 

Ja si razmisljam pocet prat robicu,ne znam jel mi rano? Jako sam spora,a imam jos u planu i kucu pomalo kolko mogu (zavjese,kauc,ormare...). A i dr je prosli tjedan rekao da kako se curka okrenula naglavacke da mu se cini jos nize pa bi se malo pozurila...

url=https://lilypie.com]

Bruna257
    26. Travanj 2016. 13:33

Nama opcina ispacuje 1000kn za 1. dijete,2000 kn za drugo itd...zupanija valjda 700, a za grad jos neznam.... Ma samo da bar nesto daju.... Kod nas svi moraju sce ic prijavljivat i potpisivat... Koma.. A di da malu za to vrijeme ostavim kad i mama mora sa nama?

Mare pij puuuno acidofila i kefira... Meni to prije pomagalo kad sam imala problem sa gljivicama...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    26. Travanj 2016. 13:38

Bruna bas mi je to ludina,ja sam prosli put 10dana nakon poroda isla rijesavat papire,maticni na jednom kraju grada,mup na drugom,a hzzo na trecem kraju,parkinga nigdje.
    Hvala na savjetu probat cu to piti

Bruna257
    26. Travanj 2016. 13:41

Mare eee da jos sam tjesteninu i slatko izbacila.... Puno povrca i mesa, kruh domaci bez kvasca i takve stvari... I 3-4dana mi trebalo da ih se rijesim..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    26. Travanj 2016. 13:45

Probat cu tako,hvala puno na savjetima Bruna, sad sam 22+2,vrijeme polako ide

Deedee01
    26. Travanj 2016. 13:58

Bruna i curke, a kad se to treba prijavit za naknadu za grad, općinu? Ja sam u Zagrebu i ne znam jer i mi svuda trebamo pojedinačno prijavljivat ili to ovi s HZZO-a? Posto otvaram porodiljni 45 dana ranije pa valjda oni znaju ili previše očekujem? 

mare1989
    26. Travanj 2016. 14:03

Deedee za naknadu od grada ides tek kad dijete na mup prijavis,oni ce ti dat neki papir koji nosis u opcinu i na hzzo za jednokratnu pomoc.

Abies
    26. Travanj 2016. 14:22

Tu naknadu (barem bilo) je mm sve sam rijesio. Oib prijava na mupu...
    Jedino iza rodilista smo isli u opcinu prijavit bebu skupa. Mislim da je trebalo otpusno pismo i neki papir je bio od bolnice. A kako sam 6. dan pustena zicala sam taj papir jer je kao trebao bit sutradan. Pa smo to s izlaskom obavili da ne putujemo. Ako se dobro sjecam potpisali da se slazemo da se sin zove .... 
    Da Bruna i mene je patronazna iznenadila. Neki dan sam zvala da se podsjetim sto im treba u ambulanti. Uzeli neke podatke adresu i sl i rekli da ce joj reci da sam trudnica. I eto nje. A inace draga zena i bas super da je jos tu.
    Dugo nismo trbuhe stavili. Sad ce moj famozni za koji svi zapinju. Samo da ja to ulogiram...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.