Jutro cure!
Sanjarka, ti ćeš rodit prije mene, krivi termin pišeš :) ... i prije si trudna ostala. Ja mislim da sam ja 9.9. ostala trudna.
Koja kolica su 5000kn? Ja hoću kupiti Peg Perego book Completo, samo postolje sa kožnim ručkama košta 2500kn. Plus još košara, jaje i sve ostalo...
Krevetić ćemo nasljediti od mog brata, kupit ću samo madrac :)
Misliš da si zalipetam termin po uzv? Joj ja neznam kad sam točno zatrudnila, zadnja m mi je bila 29.08.
a tebi? odnose smo imali 6-9.09 svaki dan posli toga ne baš redovito, pa sad mislim da se uhvatilo kroz ta 4 dana, al kako znat kad točno?
20.09 popodne bio pozitivan test
Na akciji su book plus http://www.xxxlesnina.hr/prospekty
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure!
Kako ste danas? Ja se probudila s vrtoglavicom, mozda je od promjene vremena, ali da je ugodno, nije...
Dogovorila danas s mamom posjet Arena centru, idem si pogledati za kaput, ali s obzirom na vrtoglavicu, nisam pametna.
Citam da vam krv curi iz nosa, to je normalno u trudnoci jer se volumen krvi povecava, pa kapilare lakse pucaju i desni krvare (ja imam s tim problem). Nista zabrinjavajuce.
Uzivajte cure, petak je. A sutra snijeeeg... Ne znam kak ste sa snijegom, ja ga bas volim!
Pusa svima
Jutro cure!
Idem na pregleda sad u 11 jeeedva cekam a neki me sad strah hvata kao hoce sve bit u redu
Ma nemam ja mucnine bas mucnine evo vec danima nego mi jelo ne valja niti jedno sve mi fujj
Starim si izgubila kg?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hocu na hitnu il cekat 11 pa kod svoje sad mi pljasnila krv izmene samo dok sam isla nawc
Dobro jutro cure
Starim, nadam se da ce biti sve u redu...joj, ja bi otisla direktno na hitnu...
Evo mojih novosti, par dana me muci dolje crvenilo i htjela sam uzeti canesten ali ipak nisam na svoju ruku, soc. gin nikako dobiti, i nis, zovem privatnika gdje sam bila par puta... on sav u soku kako mi je kasno 1. pregled, da odmah dodjem da utvrdi dali je trudnoca uopce maternicna itd... i nis, otisla ja i utvrdio je da je sve u redu, vidio je plod u gestacijskoj... :) presretna sam :) trudna sam tocno 4 tjedna, odnosno 6 po ZM, a termin mi je za sada 22.7. :) dobila sam i sliku male tockice :) sada cu biti mirnija do slijedeceg pregleda kod soc. gin. ...
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji