Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 13:13

O pa odlično, pada  cijena  i tim pregledima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 13:26

450kn? Ja platila privatno pregled + uzv 300kn

a socijalni ginić mi svako drugi put mazne 100kn za ultrazvuk heh

Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/zabavne-ilustracije-prikazuju-sve-cari-trudnoce-3624

Tynchy
    19. Studeni 2015. 13:59

Odlučila sam napraviti proglas: ne volim da me dirate po trbuhu! ne znam zašto ljudi imaju potrebu dragati trudnice po trbuhu!
    Ja općenito ne volim da me ljudi diraju, a pogotovo ne sad po trbuhu...

Kako vi stojite po tom pitanju?

Dunyasha
    19. Studeni 2015. 14:11

Tynchy

Odlučila sam napraviti proglas: ne volim da me dirate po trbuhu! ne znam zašto ljudi imaju potrebu dragati trudnice po trbuhu!
    Ja općenito ne volim da me ljudi diraju, a pogotovo ne sad po trbuhu…

Kako vi stojite po tom pitanju?

Daaaa, ni meni se to ne svida, bar za sada dok ga jos ni nemam!! Moja svekrva svaaaaaaki put od kad smo im rekli napadno gleda u taj moj trbuh i ima ga potrebu popipati. A ja ju, istovremeno, imam potrebu pljesnuti po rukama i reci prste k sebi. Nemas kaj sad pipati, to je samo spek!! Ja sam prije voljela svojom prijateljicama pomaziti trbuh, ali to samo na sekundu a sad vise ni to ne radim. Doduse, ja sam uvijek prvo pitala dal mogu. Nemaju mi sta dirati trbuh, samo muz moze sta hoce, ostali, prste k sebi!!

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 14:11

hahahha tko te dira?

Ja nemam s tim problema, al mislim da većina žena ima, i da većini to smeta što je i u redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI