E cure, vidim da stalno spominjete neke trudnicke knjizice. Ja to nisam dobila. Kaj je to i jel to pod muss imati? Mislim, ja iredno dobijem isprintani povijest bolesti i sliku s uzva od ginicke. Ali nikakvu fizicku knjizicu nemam...
Sanjarka nemoj mi uopce spominjat bolnicu i lezanje o tome ne zelim ni razmisljati
P.S jos cemo i zajedno lezat nedaj Boze
Duny cudno da nemas trudnicku,ne kuzim kako ces bez nje ista
Sanjarka, slijedeci pregled mi je 11.12. :)
Starim, hvala Bogu da je sve u redu... nadam se da nece biti problema da moras mirovati ili jos gore biti u bolnici...
Ja se danas po prvi put vidjela sa mamom od kada sam saznala da sam trudna i sve moje zelje da joj ne kazem su pale u vodu, jednostavno sam imala osjecaj da zna, a ja uzasno lose glumim i lazem :/ pa sam joj rekla... al utjesila me barem jer mi je rekla da ona uopce nije imala mucnine u trudnoci :) mozda i ja budem te srece, za sada se super osjecam :)
Sto se tice trudnickih knjizica, ja znam da su ih moje frendice imale, ali dali je to obavezno, neznam...Zvuci mi puno jednostavnije imati sve u knjizici ( kao index na faxu :) ) nego nositi sto papira svaki put...
Peppe
Sanjarka da,pravit cemo si drustvo
Peppe hvala i ja se nadam da ce sve bit ok
Izgleda da samo u Splitu ne mozes nista bez trudnicke
Cure a jeste mozda kod privatnika? Navodno svi privatnici nemaju svoje trudnicke
Sortiraj odgovore
Najstariji