Evo i.mene da napišem koje slovo, ova dva dana su me mučnine prikovale za krevet.. Preksinoc sam opet prokrvarila. Išla kod socijalnog ginekologa i kaže da je sve oke, da se vidi embrionalni odjek. Jučer ujutro sam nazvala ginekologa koji mi vodi trudnoću, dr Poljak u Cita i rekao mi je da dođem. I kako on ima bolji uzv čula sam srce. Ukinio mi je fragmin, kaže da je moguće da radi njega krvarim.. Dobila opet progesteron depo injekciju.
Sljedeći pregled tek 10.12. Do tada moram kks, urin i briseve napraviti.. I dalje trosim utrogestan i mirujem..
I da rekao mi je da će mi na idućem pregledu dati trudnicku knjižicu i reci termin.
Nadam se da ste vi sve oke.
Idem sad iščitati sve što ste pisale
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Starim bez brige, ista situacija i kod mene. Nakon nuzde obrisem se, hrpa krvi. Navodno bio unutarnji hemeroid, nista me nije bolilo, a u maternici nije bilo krvi. Isto mi se desilo i kad mi je bilo pred kraj T, identično sve. Lajkam te hemiće koji ne bole :D
Što se tiče trudničke, u prošloj T sam ju dobila kad smo čuli srce, u ovoj mi ju je napisala prije pregleda. I u bolnici su me također tražili trudničku svaki put.
Prijavljujem da apsolutno nemam više nikakvih mučnina. Malo sam još na miomirise osjetljiva, jedem normalno, spavam normalno. Cice me najviše bole ujutro kad ustajem i uveče kad skidam grudnjak.
Ty jesi li našla stan? Ja jesam i presretni smo što smo u tri dana uspjeli sve riješiti. Iako mi fali moja casa 😉 iako sad smo opet u starom mjestašcu, sve poznajemo, sve mi je nadohvat ruke, ginekolog mi je u ulici 😂😂
Nessah mozda te sad jos ne drzi shopingiranje, ali daj se probaj samo nagovoriti da uđeš u baby centar, adax ili magic baby. Ima da se momentalno zaljubiš i postaneš prava shoppingholičarka. Ja imam svoju malu princezu već kraj sebe, kad se ulazi u Zaru, H&M, OshKosh, C&A, prva postaja dječji odjel. I onda pomahnitam hahaha. 😆😆😆
Pusa svima 😍😍
Peppe neka si rekla mami, ja sam kod mame piškila testić jer sam se taman zatekla kod nje u gostima. Naravno da sam prvo počela skakati mlađoj sestri po krevetu pa onda mami rekla. 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo da se i ja javim nabrzaka,od pol 6 sam u pogonu,naravno brzinsko povracanje za dobro jutro. Popila kavicu sa muzem prije njegovog posla,spremila sina za skolu,svratila kod susjede pa u shopping za sutrasnje goste i kolace. Sin slavi rodendan sutra u igraonici,pa kasnije doma. Nisam stala do sada,a jos imam posla... Sanjarka moj mali je isto presretan,al ne pazi me toliko ko tvoja curka jer je ziv za poluditi pa se moramo i svadati.
Starim drago mi je jako da je sve u redu,jer me steplo kad sam procitala da ti je pljusnula krv. Ja jos nista ne kupujem jer imamo dosta prijatelja i susjeda sa djecom koji su rekli da ce nam proslijediti stvari pa cu vidjeti sto ce nam faliti nakon sto sve skupimo
Znam jedino za kolica da zelim nova,a koja?... jos neznam. Pozdrav do prekosutra,sutra necu stici ni pomisliti da skoknem na net.
Ja sam isto dobila trudnicku ali ne na prvom pregledu, nego tek ovaj tjedan.
Vezano za mucnine, meni je danas cijeli dan koma. jutros pojela jaja i pola peciva i sve povracala. Od tada samo mandarine i kivi mogu podnijet.
Za veceru sam se prisilila pojest malo juhe.
Uopce nemam apetita. Ali zato ce beba imat vise mjesta u trbuhu :D
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro
Dobila sam informaciju da posteljica koja u potpunosti prekriva usce se ne mice,samo ako prekriva djelomicno ili jednim krajem dodiruje???
Stvarno nakon toliko muke da zatrudnim i iznesem trudnocu,nakon spontanih ovo mi nije trebalo...cujem jedan strasan unutarnji glas(i ne mogu sebi vjerovati)pitam se dali mi je trebala ova trudnoca,lezati citavu trudnocu i sa 25 tjedana zavrsiti u bolnici na 24 h infuziji mislim ajme...
Jutro...ima li kise?kako ste jutros? Sto se tice trudnicke knjizice ja sam je u prvoj trudnoci dobila u 9 tj...a vidit cemo u utorak kad idem ginicki... Malakoza i ja sam na mandarinama i kiviu 😊 Starim misli pozitivno...mozda kod tebe bude sve ok...mi smo stavili rucak pec pa se izlezavamo...mala se prehladila pa smo na caju i sirupima...
Sortiraj odgovore
Najstariji