Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    19. Studeni 2015. 18:02

Pozdrav mame.. :)
    Ja sam buduća mama jedne ljetne bebe, termin mi je 11.06.2015...
    Trenutno sam 10+5..
    S bebicom je sve u redu, sljedeci pregled nam je 1.12..
    S kolko ste vi tjedana obavljale ostale pretrage u bolnici vađenje krvi i ostalo..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Petra84
    19. Studeni 2015. 18:44

hej drage ljetnice... nije me dugo bilo.. jučer sam bila na prvom pregledu. sve je uredu...bebica je velika 8,8 mm, termin mi je 3.7. :) otkucaje srca smo također čuli... bilo je baš lijepo :)

ginić mi je savjetovao da pijem samo folnu kiselinu do 3 mjeseca a kasnije da dodajem vitamine jer je folna djetetu sada najbitnija... dobila sam dosta korisnih savjeta... Između ostalog da izbjegavam jesti ''velike'' ribe kao što je tuna jer imaju veliku količinu željeza što nije dobro za bebu... to mi je bio prvi glas.

a inače sam čula vezano za čajeve da nije dobro piti one koji sadržavaju hibiskus...to mi je jedna magistrica farmacije rekla... u biti je najsigurnije piti kamilicu :)

lagano su mi krenule mučnine, ali bez povraćanja. samo odvratan osjećaj u želucu :(

Mama3put
    19. Studeni 2015. 19:16

Teja dobro dosla 

Ja sam sve obavila odmah cim sam saznala za trudnocu,dr mi odmah dala uputnice za sve ali to je jer mi je visokorizicna trudnoca u prvoj nisam tako rano sve samo KKS i Rh faktor i KG 

Ja opet nista ne mogu jest, strasno! Na sve mi muka i sve mi ajme,danas sam pojela samo dvije snite kruha bez icega onako suhe i smoki ovo je strasno :( mislila sam da ce u drugom trimestru bit drukcije

Majadila
    19. Studeni 2015. 20:33

Petra, mislis mozda na zivu? Vezano za tunu... Uglavnom, ribu u prvom tromjesecju nisam mogla vidjeti ni nacrtanu, a sada sam ju nedavno uvela pomalo.

Nessah
    19. Studeni 2015. 22:08

Raspisale se vi  😊
    Dobro nam dosle nove cimerice na Ljetnicama! 

Podržavam NEDIRANJE TRBUHA! Ne da ću lupat po prstima nego ću čim namirišem da netko planira to napraviti odmah jasno dat do znanja da nisam "takva" trudnica i da se klone mene i mog bellya. Uhhh na samu pomisao mi se diže kosa na glavi 😓😓😓
    Ty, mislim da si ti rekla za krvarenje iz nosa. Meni sinoć jedanput i noćas me opet probudi slap iz nosa… Užas.. Nadam se da je to normalno… 

Ja izmisljam jelo svaki dan. Sve mi s gadi. Muž kupio blender, muti svaki dan po 100 vrsta voća da mi ugodi, a ja ko tupava samo mu pogledom pokažem da ako popijem išta smixano da će bit sve po njemu za 5min nakon toga… Ajde pojedem jabuku od gusta ali u komadu, a bananu ujutro mi mora netko gurat na silu… Imam osjecaj da sam dosad progutala cijelu jednu armiju mačeva koliko me taj želudac muči… Jedva cekam drugo tromjesecje, jedva cekam… 
    Pepita pa stvarno vise, hoce li tvoja princeza van??? I mi smo nestrpljive viseeee 😂😂😂
    BabyGirl 💗
    Crnokosa, kako si ti?!? Sto se dogadja kod tebe???

Sanjarka88
    20. Studeni 2015. 08:32

Jutro ljetnice kako ste jutros? 

Mene sinoć oprala samo takva mučnina malo me iznenadila nakon 4 dana perfekcije.... al dobro odmah sam zaspala na kauču da je nadmudrim. Jutros sam opet ok, apetit mi je i dalje tu, uvela sam si čak i još jedan obrok ovaj rani zajutrak, sad sam smlavila pletenicu sa sirom i vruću čokoladu, aaaaa divota za moj oštećeni želudac

Joj žao mi je što imate takve svekrve, moja je zakon ne mješa se u ništa, nema niti moj broj mobitela, tako da ako šta treba priča sa sinom. Ma meni je ona super, čak ja više forsiram da ih posjećujemo nego mm. I odlična je prema mojoj curki tako da.... sve pet.

Majadila da da imamo dva potencijalna dečka na temi krevetić izgleda super za odlične novce.

Babygirl javi se sad češće

IvaLea, Nessah... i sve ostale curke s mučninama, držite se znam kako je, treba izgurat još malo, iako znam da je lakše reć....

teja dobro nam došla i dugo se tipkale ja sam krv i urin provjerila sa 7tj, a krvnu grupu i briseve sa 9tj.

Petra84 bravo za prvi pregled i malo srce

Starim zar te još tako jako peru mučnine? Jel se bar šta to smanjilo ili je i dalje svaki dan?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Studeni 2015. 08:38

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016
    Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    teja4444 11.06.2016.
    MalaKoza 12.06.2016.
    Nessah 23.06.2016.
    Iva1989Lea 25.06.2016.
    Petra84 03.07.2016
    obelixx 11.07.2016.
    Bruna257 12.07.2016.
    Aurelija 20.07.2016.

Sanjarka88
    20. Studeni 2015. 08:46

Jučer smo bili u Lesnine nešto gledat, pa smo svratili na baby odjel. Ona abc kolica koja sam htjela su ružna tako da otpadaju
    Ima super modela peg perego kolica , jedna su na akciji 4900kn, a rekla teta da će akcija danas 15% na sva kolica osim maclaren.
    Mom dragom je puno 5000kn za kolica koja se koriste godinu, dvi....  tako da ću ja morat kopat malko ipak jeftinije verzije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.