Drage cure, nisam slučajno zalutala k vama i još nisam T koliko ja znam...
Imam pitanje za vas...
danas mi je 21 dc i 6dpo..Imam bolove s lijeve strane trbuha, lijevo dolje od pupka koje se javlja već par dana. Imam lagane grceve kao da imam M. Jel se koja od vas srela da je imala bolno ugnjezdivanje embrija? Ovaj put imam sve moguće simptome a M treba doći tek 5.12.
Recite mi vaša iskustva..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ja sam imala takve bolove u ciklusu koji je prethodio trudnoći. Počelo je već neki 10 dan po ovulaciji i bila sam sígurna da se nešto "kuha" ali na kraju ipak dosla m nakon par dana. Obično sam uvijek dobila mengu isti dan kad su počeli bolovi. Ali meni nije jasno, ako mengu trebas dobiti 5.12 znači da ti je ovaj vikend tek ovulacija, teško da je implantacija...
Sorry, tek sad vidím da si napisala 6 dpo. Jesi sigurna? Lutelna faza je max 14 dana, meni npr 11-13, ako su ti ciklusi duzi, mozda je ovulacija kasníje nego što misliš
Aurelija, ovulacija je sigurno bila 15.11. Pratim po iscjedku...ovih dana sam potpuno suha i nema ničeg...
ciklusi su mi 30-33 dana...ne znam, pričekat ću još pa ću vidjeti.. Hvala ti svejedno :)
Uživajte s vašim bebicama...Možda vam se uskoro pridružim :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bok cure, već duže vrijeme vas čitam i čekam da se javim. Nadam se da će te me primiti u ljetne bebice. Ugl po zadnjoj M trudna sam 5+3 i termin je 20.07. Još nisam išla na prvi pregled jer mi je rano. Za sada nema strašnih mučnina ni povraćanja i iskreno se nadam da ni neće biti hehe
Zabica, tako je meni bilo.
Bas sam osjetila probadanje s jedne strane i grceve u sredini, pretpostavljam u maternici. I taj mjesec je bio plusic. Drzim ti fige da nam se sto prije pridruzis
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Stigo mi je trudnicki jastuk jucer!
Blazen onaj ko ga izmisli. Jos ni nemam trbuh kak se spada ali vec sad ga obozavam. I mislim da cu ga koristiti jos duugo, duuugooo.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Žabica kroz nekoliko dana (kažu 12DPO) napravi testic. Jeste li pokrivali ti i m dosta dana prije O? Vibram za plusić. 😆
Kika dobro nam došla. Nadam se da će te mučnine zaobići i da će ti dani do pregleda brzo proći. 😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
http://www.theraline.de/stillkissen-original-theraline.htm
ovaj sam uzela. online sam narucila. Nisam sigurna smo jel isporucuju u Hrvatsku. Kvaliteta je stvarno odlicna, skroz je tih, s obzirom da sam uzela onaj s perlama, a ne s vatenim punjenjem.A citala sam da se kod nekih cuje suskanje. Vjerojatno kod kineskih verzija.
Sortiraj odgovore
Najstariji