rijesila ticker dada..sve cemo saznat.Samo se moramo strpit 7 dana dok dodju nalazi iz Hong Konga
Beba tri tjedna nije dobila grama vec gubila na tezini a on kaze ne trebas dolaziti bezveze te salju ovdje!! Morala se skoro posvadati da me pregleda,da vide jel beba pati i morala dolaziti svako drugo jutro i onda da me skine sa... kaze beba ima 3300 ja u soku kako za dva dana toliko odjednom,to je bilo jutro ja navecer zavrsim u radaoni i naravno da je lagao beba 2800 i omotana pupcana tri puta oko vrata. Ovaj put bi pocela vristat u bolnici da mi on dode,ne bi mu blizu dala
Betty gdje ga ideš radit?
ps. za sve shopingholičarke http://hr.nextdirect.com/en/
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, i meni je iduci pregled 16.12.. Drzim fige da se do tada posteljica podigne i pupcic uvuce ;)
Kod privatnika ne mislim ici jer je ova moja privatnica :D Ali ionako ne mogu utjecati na ishod dogadaja pa onda bolje mrvicu ne izlagati previse ultrazvucnim pregledima.
Mislim pozitivno, i bit ce pozitivno.
Sto se tice probira, ja sam to odbila. iz razloga sto mislim roditi svoju bebu bez obzira na sve. A ovako bi se samo bezveze brinula ako sta je, a moze biti da su rezultati netocni.
Vezano za pelenice, vec sad znam da cu koristiti platnene, dojiti do kad mrvica bude htjela i koristiti nosiljke.
Ja sam jedna od onih tipicnih zaludenih zena koje su isplanirale svoj zivot jos sa 6 godina :) Doduse, vremenski se sve malo oduljilo, ali sve ide svojim tokom :P
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji