Marie, super je info da je u Lesnini akcija, rano je jos full nama za kolica, ali mozemo ici vidjeti kako se krecu cijene.
Meni i mm dns 6. godisnjica veze
Neko slavlje malo veceras... Mogla bih mu ispeci tortu..
Ja sam kombinirani odbila,znam da cesto pogrijese u tome i uopce ne zelim nikakve bespotrebne stresove a kad bi nesto i bilo neb imala snage ubiti dijete tako da mi nikakve svrhe ti testovi nemaju
Meni je sutra pregled,jedva cekam 13 ipo tjedana pa mozda se vidi i spol tko zna
Sto se tice kolica ja bi ih vec najrade narucila,kupila sam prije par dana dvoje mini carapice nisam mogla odoljeti
Sanjarka jel on radi i u bolnici,rodilistu il mu brat? Neznam sad tocno ime al s njim il bratom sam imala grozno iskustvo pred kraj prve trudnoce
Dunya ma začudiš se kako to dijete raste, stvarno fascinatno i kako beba od skoro 6cm izgleda kao pravi mali čovjek
Što se testova tiče, ja sam onako sponatno odlučila, ono još jedna prilika da vidim bebeča briga me
Ginekolog me nije nagovarao na ništa, rekao je moja beba, moja odluka
Znači posteljica bi se trebala podići zar ne? Ma bit će tako sigurna sam
Tebi bi se stvarno mogao još bolje vidit spol, moj bebolinac je lipo raširio noge
Sretna vam godišnjica, želim vam još puno puno bezbroj sretnih godina
Fotke da jednom mjesečno, tako i ja planiram. Jel ti se vidi već?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Starim jel ti radilo nuhalni? Ja isto nebi išla na pobačaj, bit će šta bude, no ako nešto je volila bi znat da se znam pripremit.
Nije nije moj u rodilištu nego Marko, neznam u kojem su srodstvu. Kakvo si iskustvo imala?
Ja jedva čekam kupit nešto za bebonju, to ću za Božić
Sanjarka bravo za pregled i za mogućeg pišulinca
a šta se mene tiče malena se ne da, hehe lijepo joj je unutra, nema pomaka, zatvorena i sve je kao da mi ni nije termin za 5 dana hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Kad krene, onda će bit ekspresno
Bila me mama jutros upisat na pregled u rodilište, i naručilo me već 26.11 a ginić mi rekao da se radi u 15tj. o svašta
Tnx Betty
Znači ipak idete na nifty? ma pametno, tko si može priuštit a i spol ćeš saznat?
Sortiraj odgovore
Najstariji