Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    19. Studeni 2015. 10:10

Marie, super je info da je u Lesnini akcija, rano je jos full nama za kolica, ali mozemo ici vidjeti kako se krecu cijene.
    Meni i mm dns 6. godisnjica veze
    Neko slavlje malo veceras... Mogla bih mu ispeci tortu..

Mama3put
    19. Studeni 2015. 10:40

Ja sam kombinirani odbila,znam da cesto pogrijese u tome i uopce ne zelim nikakve bespotrebne stresove a kad bi nesto i bilo neb imala snage ubiti dijete tako da mi nikakve svrhe ti testovi nemaju

Meni je sutra pregled,jedva cekam  13 ipo tjedana pa mozda se vidi i spol tko zna

Sto se tice kolica ja bi ih vec najrade narucila,kupila sam prije par dana dvoje mini carapice nisam mogla odoljeti

Sanjarka jel on radi i u bolnici,rodilistu il mu brat? Neznam sad tocno ime al s njim il bratom sam imala grozno iskustvo pred kraj prve trudnoce

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 10:44

Dunya ma začudiš se kako to dijete raste, stvarno fascinatno i kako beba od skoro 6cm izgleda kao pravi mali čovjek
    Što se testova tiče, ja sam onako sponatno odlučila, ono još jedna prilika da vidim bebeča briga me
    Ginekolog me nije nagovarao na ništa, rekao je moja beba, moja odluka

Znači posteljica bi se trebala podići zar ne? Ma bit će tako sigurna sam

Tebi bi se stvarno mogao još bolje vidit spol, moj bebolinac je lipo raširio noge

Sretna vam godišnjica, želim vam još puno puno bezbroj sretnih godina

Fotke da jednom mjesečno, tako i ja planiram. Jel ti se vidi već?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 10:47

Starim jel ti radilo nuhalni? Ja isto nebi išla na pobačaj, bit će šta bude, no ako nešto je volila bi znat da se znam pripremit.
    Nije nije moj u rodilištu nego Marko, neznam u kojem su srodstvu. Kakvo si iskustvo imala?

Ja jedva čekam kupit nešto za bebonju, to ću za Božić

Pepita2109
    19. Studeni 2015. 10:57

Sanjarka bravo za pregled i za mogućeg pišulinca 
    a šta se mene tiče malena se ne da, hehe lijepo joj je unutra, nema pomaka, zatvorena i sve je kao da mi ni nije termin za 5 dana hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 11:03

Kad krene, onda će bit ekspresno

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 11:18

Bila me mama jutros upisat na pregled u rodilište, i naručilo me već 26.11 a ginić mi rekao da se radi u 15tj. o svašta

bettyboop_st
    19. Studeni 2015. 11:30

ne mogu pomakni ticker..da ga namistim po tocnim tjednima

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 11:30

Tnx Betty

Znači ipak idete na nifty? ma pametno, tko si može priuštit a i spol ćeš saznat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.