Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    19. Studeni 2015. 09:23

Jutro cure! :)

Sanjarka, javi seeee!

Ja sam počela gadno krvariti iz nosa, ne znam dal sam tri put u životu krvarila iz nosa, a sad već dva dana zaredom.

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 09:25

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016
    Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    MalaKoza 12.06.2016.
    Nessah 23.06.2016.
    obelixx 11.07.2016.
    Bruna257 12.07.2016.
    Aurelija 20.07.2016.

Tko hoće na listu, nek se samo prijavi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 09:38

E sad dobro jutro ljetnice moje

Dužna sam izvještaj od jučer da mi se moje ljetnice ne zabrinu

Uglavnom na 11+4 sve super, bebolinac raste ko gljivica mala , ljuljuška se unutra, i igra rukicama i nogicama veliki smo 5.8cm, i po uzv-u smo jučer bili 12+2, a termin nam je 30.05.
    Nuhalni odličan 1.2mm, hb
    Pitao me hoću li na triple test, objasnio mi je da je nuhalni 80% pokazatelj, da je triple test 75% pokazatelj, al kad se napravi jedno i drugo tadaj dobijemo 90%. rezultat. Jedini 100% pokazatelj je amniocenteza no nju nećemo radit naravno jer  je agresivna metoda. Rekao je da je na meni da odlučim pa sam rekla da ću ić.... Uglavnom dobila sam dvi uputnice, za uzv i krvni test, pregled se radi u 15tj trudnoće, i treba se naručit u rodlištu pa čekat.
    Eto no nekako sam relax nakon odličnog nuhalnog

Hematom je nestao, tj. nema ga više. S duphastonom je gotovo
    Sad imam novi problem, jako niska posteljica koja mi je na samom ušću maternice, no kaže da se to događa u ranoj trudnoći i da za sada nema razloga za brigu, da kako trudnoća raste ona bi se trebala podizat, ne želim razmišljat puno što će bit ako se digne...

I da pitala sam ga spol, kaže ma ne rano je još, kao on vidi nešto tu al ne želi ništa još govorit, jer u tako maloj trudnoći ne može biti nikako siguran.
    Al valjda nije izdržao pa mi je rekao da nešto strši među nogama, i meni je pokazo eto za sada je izglednije da je mali pišo, ako se šta ne promijeni stiže mami sin

Jesam sve rekla?
    Kontrola za 4tjedna, točnije 16.12

Jambica
    19. Studeni 2015. 09:45

Sanjarka, super za hematom, koliko si sveukupno bila na Duphastonima?
    Meni je sad tjedan dana, iscjedak nestao, ali preventivno pijem još dva tjedna do pregleda, nadam se će I moj nestati.

A za sineka... 

Tynchy
    19. Studeni 2015. 09:51

Sanjarka, aaaaaa... presladak izvještaj! :)

Baš si me razveselila :) ... wiiii...

Pišulinćić mali!

Super da je sve ok, velika zdrava beba!

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 09:53

A sad da vidim što ima kod vas

Obelixx moja cura se užasno veseli braci ili seki, no nada se da je braco, kaže da nije fer da budu 3 cure  u kući a jedan muški jako je pažljiva prema meni i baš se vidi da je veseli sve to, a tvoj malac?

Nessah ja kad čitam tebe kao da čitam sebe, totalno imaš iste simptome, i mene je taj neki okus u ustima ubijao i još uvijek me ubija na momente ali rijeđe, trpam stalno neke bombone u sebe da mi bude lakše. Što se shopinga tiče, nisam ni ja neki frik al ne mogu dočekat da krenem za bebu kupovat, već vidim da ću bankrotirat

Pepita misliš li ti rodit?

Bruna257 ja sa 5+4 još nisam vidila srce iako je pisalo vidljivi eo, to je kao embrionalni odjek, al sa 8+4 je tuklo već ko ludo 

MalaKoza ja prvi put čujem za taj bruh isto, bit će to sve ok, a ti lipo otiđeš privatno da budeš mirna, ja isto nebi izdržala mjesec dana.

Marie4 lipo te muž iznenadia, hoće li mene moj ikad ah šta se njega tiče ne moramo ni imati kolica

Starim da vidjela sam na slici onoj tvoj trbuh , pa ti već imaš krasni trudnički, zavidim ti ja sam u dr. R. Vulića.

Ivalea ste obrali masline?

Ty kažu da je to normalno u trudnoći

Dunya

Da neke cure su nas zaboravile

Sanjarka88
    19. Studeni 2015. 10:04

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016
    Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    MalaKoza 12.06.2016.
    Nessah 23.06.2016.
    Iva1989Lea 25.06.2016.
    obelixx 11.07.2016.
    Bruna257 12.07.2016.
    Aurelija 20.07.2016.

Zaboravih IvuLeu na listu stavit evo je

i zaboravih reć da mi je prvi put pustio srce na zvučnik aaaaaaaaaaaaajoj kako tuče, 150otkucaja u minuti

i zaboravih reć da mi je curi prva pričest 8.5 pa mislim da ću to uspit odradit u komadu

ne zamjerite na mom brbljanju jutros još sam nabrijana od pregleda

da Ty pišulinac mali baš sam happy happy, ako mu pišo ne otpadne do slijedećeg puta hihihi

Jambice pila sam ga 3 tjedna točno, Počela sa 8+4 jučer na 11+4 je sve ok. Super za uspješno vađenje krvi 

Idem si prominit ovaj potpis na 12+ tjedana lakše mi je kad imam manje do kraja hahahha

Dunyasha
    19. Studeni 2015. 10:08

Sanjarkaaaaa  Bravo za bebolinca, koji je skoro tjedan dana napredniji, bravooo!!!  Joj, divnoooo!!! Mogu misliti kakav je osjecaj kad vidis vec pravu bebu u trbuhu!
    Sto se tice nuhalnog, hvala Bogu da je dobar. Ja ne znam bih li isla na te krvne testove, vidjet cu sto ce mi dr. reci, je li potrebno...
    A sto se tice posteljice, ne zabrinjavaj se previse, nju maternica povuce kako bebica raste. Bit ce to u redu.
    Znaci, njemu se cini da vidi pisulinca!!!  Onda bi meni za 2 tjedna vec sigurnija doktorica mogla biti..
    Navodno se decki dosta brzo skuze, ako se pokazu, naravno.
    Joj, tako mi je drago da je sve dobro, bas, bas!!! 
    Ja sam dns okinula prvi put fitke trbuha, i sad cu to prakticirati, ne znam jedino koliko cesto.. Svaki mjesec?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.