Ja sam tu zadnja na listi koliko vidim, 20.7. po ZM, pregled još čekam tako da se ne mogu u potpunosti opustiti i veseliti dok mi doktor ne kaže da je sve u redu!
Ja ću biti prvi put mama, i također imam jednog anđelčića
Ja ću isto biti prvi put mama. Baš se veselim tome. Čitala sam neki dan da ste raspravljali o dječjim kolicima, MM danas došao s posla s reklamom iz lesnine " Za vikend imaju nekakvu akciju uključen je i baby program idemo baciti oko" ja sam ostala u šoku.
S obzirom da nam je to prvo dijete htjeli bismo kupiti neka kvalitetna kolica da imamo sa seku ili bracu. Ima tu mama sa "stažom" koja bi kolica preporučile?
Prvi puta mame!!! Imam i ja anđela jednog prije ove moje mrvice tako da vas razumijem. Zanima me da li istražujete već o svemu ili ste opuštene??? Ja iskreno ne istražujem o ničemu. Vidim da se ovdje na veliko vec zna unaprid koja ce kolica (a ja nemam pojma o tipu kolica a kamoli o brandu 😂) , koje ce se pelene koristit (ja neznam ni kakve se nude niti znam izmedju cega da biram 😂😂😂), koje ce testove sljedece radit (a ja zasad samo znam da mi beba ima srce i to mi je dovoljno). Baš sam neka vanserijska ženska bez ikakvog predznanja. Fokusirana sam na preživljavanje mučnina. Jedva čekam da me ovo sve pusti pa da mogu normalno počet planirati za sebe i svoju mrvicu. Ja jos sebi nista nisam kupila (grudnjake, preggopants i sl.). Uvijek sam nosila "baggy" modu pa ce valjda i sada neke hlace i majice dobro poslužiti. Meni je to iskreno smor ići kupovati a znan da ću morat kad me počne stezat grudnjak i gaće. Nikad nisam bila shopping osoba i meni sad cijeli proces kupovanja za bebu predstavlja veeeeeliki smor. Ja bi najradije da ja u katalogu sve pokažem i da to muž donese. Baš sam anti žena hahahahahahh😂😂😂 Nadam se da nisam jedina ovakva… 😉😜 ili su to hormoni , tko će znat…
Super,to nije prerano. Brzo ce to doci i vidjet ces svoju mrvu sa srcekom.
ej trudnice moje...kako ste mi?sta ima?vi se pravo raspisale mi ovih dana u maslinama...proslavili necakinjin prvi rodendan...meni termin po ZM 25.6. Volila bi rodit na taj datum jer mi puno znaci...mi se zarucili,roditelji vjencali...Dobro nam dosle nove cure..
Jutro trudnice!
Kako ste danas?
Zasto nam se neke cure nisu vec neko vrijeme javile? Baby girl, Majadila? Gdje ste, kako ste?
Sanjarka, jesi tu? Javi se, ne stvaraj mi brigu...
Ja pri dorucku, uzivajte curke!
Sortiraj odgovore
Najstariji