Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    12. Listopad 2015. 12:52

Evo mene s ne baš dobrim vijestima,
    u subotu mi se pojavio iscjedak, neki tek toliko, jučer prešlo u smeđi a danas malo još pojačao, tak da sam odmah ujutro odjurila kod ginekologice (a sutra mi je bila redovna kontrola), plod se vidi na uzv, sve ok, nema nikakve upale, tako da je uzrok krvarenja nepoznat.... Dala mi je duphaston tablete i strogo mirovanje sve dok krvarenje ne stane...
    Bila je opcija i bolnica, al ipak smo odabrale ovu drugu opciju..

Sad je samo bitno da krvarenje stane.. 
    Uf, baš sam van sebe, ovo mi je četvrta trudnoća al nikad nisam imala akvu situaciju.. 
    :(

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Sanjarka88
    12. Listopad 2015. 15:39

Jana baš mi je žao mislim da je to sve češća pojava među trudnicama, i pokušaj ne brinit bit će to dobro, samo miruj

Dunya baš mi je drago da si nam se odlučila pridružit i ovdje. Super da se bebonja vidi na uzv i da je tamo gdje treba biti a i srce  će brzo, ni ja nisam svoje čula al nekako se opće ne sekiram, a čini se ni gin. jer me naručio tek za 3tj
    što se tiče folne pokušam još jednom pa ću vidit
    što se tiče vitamina baš mi sinoć govori muževa rodica da je njoj gin rekla strogo ne za ostale vitamine u prva 3mj, eto tko će ga znat

Ty znam kako ti je slično se i ja osjećam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

JanaH.
    12. Listopad 2015. 15:51

U svemu tome nisam ni pozdravila nove trudnice!
    Dobrodošle..

Eto, ja sam u krevetu i radim plan i program ; tko će i kako brinuti za klince jer je to dosad bil moj zadatak.... 

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

@JustSmile@
    13. Listopad 2015. 09:01

Pozdrav i od mene sa zimskih beba 2015-2016.
    Zelim vam svima srecu! Samo polako,bit ce sve dobro!citam to za spermu,netko kaze ovak,netko onak...mi se sad punih 7mj.nepazimo i nije ni jednom naskodila. :D ♡ samo bez divljanja. :p
    odlucila sam vas citati malo,jer mi najbolja prijateljica isto ima termin u 6.mj.pa tako da ce imati i ljetnu bebu. :D moram joj reci nek vam se pridruzi Jer iskustvo sa mojih zimskih beba kaze da nema do ovakvih grupica.velika smo si podrska i svaka zbunjena i neshvatljiva i hormonska situacija i nedoumica se vrlo brzo rijesi. :D budite mi dobro! Puno pusa i zagrljaja saljem! ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

JanaH.
    13. Listopad 2015. 09:55

Jutro!
    Evo muž odrađuje s klincima, kod nas ima dosta posla oko njih, zapravo oko razvažanja konkretno, 
    starije dvoje treba pokupit u školi, a malenog voziti u vrtić i pokupiti ga (pola tjedna je u vrtiću koji nam je 35km u jednom smjeru), pola u drugom vrtiću koji je bliže, plus svaki dan popodne jedna do dvije terapije... Za sad veli da bude sam, ali mislim da budem ipak trebala i svoje roditelje angažirati.. 
    mada, ovo krvarenje mi se nikako ne čini dobro, nije kao menstrualno,jer se pojavljuje samo kad stojim (idem do wc-a) u ležećem ništa.... Ali je svježa krv, olko sam čitalala ishod nitko nemože znati... Ja sam do daljnjeg u krevetu, pa ćemo vidjeti krajem tjedna na uzv... 
    Neznam , vidjet ćemo, baš sam tužna, prve tri sve super i sad ovo, baš smo se veselili bebi :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Lorena_lori55
    13. Listopad 2015. 10:36

Pozdrav svima! Uspjela sam vas pronaci na nagovor legice :)
    Cestitke svima na trudnoci!
    Trudna sam 6tj i sutra idem na svoj prvi pregled,a termin mi je 10.6. :)

Lorena

Bambola
    13. Listopad 2015. 11:49

Cure dobar dan, da upadnem i ja malo na temu. Meni je dok dala Folacin i tek tamo u 13om tjednu Twin lab prenatal, kad sam prestala sa Folacinom. I prije sam pila Twin lab proizvode i uvik sam bila zadovoljna! Sportski doktor nam je to davao kao multivitamin uz prehranu. A sta se mucnina tice, ajme nema tu spasa. Sve sam probala, al jedino odmor me spasavao. Radila sam cilo vrime i ovo lito mi je ostalo kao traumaticno zbog vrucina, umora i mucnina! 
    Jana, moja kuma je imala istu situaciju kao ti! Pila Duphaston i kad se sve smirilo uredno je pjeske isla u spizu i obavljala sve poslove i dobila krasnog momcica! 
    Eto cure, sve najlipse vam zelim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.