Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 12:25

Hvala Pikica, i ljubac tvom slatkišu sa slikice

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

JanaH.
    07. Listopad 2015. 14:55

Ja sam na porodiljnom već 9,5g
    Trenutno koristim porodiljni do osme godine radi njege najmlađeg djeteta,, tako da to neću prekidati do 28 dana prije termina, onda prelazim na porodiljni koji je obavezan,, čini mi se jedno kratko vrijeme pa se opet na ovaj koji koristim sad.... Kod nas je to malo kompliciranje :))

autizam, evo mi s njegovim 16-18mj primjetili regresiju, prestao je govoriti i baš se ono školski zatvorio u svoj svijet, izgubio kontakt očma, odmah smo krenuli u akciju (na svoju ruku, jer nas je pedijatrica uvjeravala da je on samo lijeno dijete) i tako smo evo već tri godine (maleni bude za 2tj naršil 5g) u terapijama, što jahanje, plivanje, gimnastika, logoped, defektolog, plus rad doma, polazi dva vrtića; redovni waldorfski pola tjedna a drugu polovicu je u skupini s 4 djece i dvijete tete rehabilitatorice, skupina za autizam.. To je ono ukratko...  Ide na bolje, nedavno je progovorio, engleski doduše, ali govori, to nam je važno.. Služi se i gestama, i tako..

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    07. Listopad 2015. 15:09

sanjarka - sretno na pregledu danas :)

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 18:31

Evo cure mene s pregleda sve je ok, kaze dr sve skolski za ovu dob gestacijska, zumanjcana i embrionalni odjek sve za pet kontrola za 3tj 

MalaKoza
    07. Listopad 2015. 22:33

Sanjarka, kolko si ti prema uzv trudna. Ja sam danas s dragim radila digitalni test i on kaze 2-3 tjedna. a prema zadnjoj mengi 4+3 
    Da se nadovezem na prijasnju temu strija. Bas sam pitala svoju sogi, ona nije dobila nitijednu. Mazala se sa bio-oil, ali i pila dosta vode. Kaze da je bitnija hidratacija iznutra nego izvana. Ja se mislim drzati njenog recepta :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

JanaH.
    07. Listopad 2015. 22:52

Trudnoca prema prvom danu zadnje M se uvijek oduzima 2tj jer je ovulacija cca 2tj nakon pocetka m.... 
    Tako da ja i sanjarka smo jednako trudne, po zm 6tj a zapravo su to 4tj... 

Za strije, ja nisam dobila nijednu, u svakoj T dobila po 10kg i to postepeno.... Unis vode isto vjerujem doprinosi tome...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Sanjarka88
    08. Listopad 2015. 09:57

MalaKoza jučer sam bila 5+4  kad sam na 24da napravila digitalni već onda mi je rekao 2-3tj, međutim malo sam tu skeptična jer je moja prva crtica bila mikro vidljiva, da je to bila trudnoća od 3tj bome bi crta bila tamnija dosta.... 

Jana nemam pojma što eo, mislim da je to uvod u srčanu aktivnost , još je premala trudnoća za srce vidit. Uglavnom sve je u redu,plod je vidljiv. Do slijedećeg pregleda moram napravit kks, sediment urina i glukozu. 
    e da, rekao mi je odnosi da, sperma ne  kao da omekšava grlo maternice, i izaziva kontrakcije , znate nešto o tome? Mene je dobro iznenadio

Sanjarka88
    08. Listopad 2015. 10:00

E da MalaKoza pitala si me koliko sam uz trudna, neznam nije ništa ovaj put mjerio, rekao mi je da je moguće po ovome šta vidi da je trudnoća koji dan već, al da ćemo to sve vidit slijedeći put i da će mi onda dati i termin

JanaH.
    08. Listopad 2015. 11:54

Sanjarka - ja sam u drugoj i trscoj strogo mirovala. Stime da mi je gin napomenula ; odnosi ni slucajno, ako bas nemozete bez obavezno koristiti kondom, upravo zbog tog omeksavanja...  

Super mi he uletil ovaj netadni dan, sutra su klinci doma, ucitelji spojili, a mi cemo u subotu u zg u shoping...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.