Lorena dobro nam došla i dugo se tipkale Javi nam se obvezno sutra nakon pregleda
Jana a baš mi je žao šta trenutno to prolaziš, ja vjerujem u pozitivan ishod, bit će to dobro
Bambola
šta se tiče mučnina, vidit ću od jučer opet pijem folnu pa ćemo vidit, ovih par dana koliko je nisam pila stanje ekstra, ni m od mučnine, sad ćemo vidit.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I jos nesto! Sanjarka jesi ti napisala da pijes Cedevitu? Uglavnom, kad mi je brat imao mononukleozu, dok mu zabranio cedevitu jer kao je losa za jetru! Tako da samo pripazi na kolicinu!
Bok cure!
Evo i mene, da malo pauzu iskoristim za tipkanje..
Dakle, dns sam gladna kao vuk, već pojela pecivo, bananu i mandarine a sad ću izjesti ručak..
Lorena, dobro došla, neka sve skupa dočekamo ljeto s velikim trbusima a onda i bebicama u rukama!
Koliko vidim na pdf, bit će nas još, i Zumbul je ugledala +, pa se nadamo da će nam se pridružiti.
Jana, drž se, samo smireno- znam da je to jako teško, ali moraš biti strpljiva, drugo ništa ni ne možeš..
Ty, javi se obavezno što kaže dr., znaš da smo nestrpljive čuti dobre vijesti!
Ja dns obavila vađenje krvi na transfuziji, sutra idem riješiti krv i urin.. I onda čekam subotu i malo bubnjanje u svom trbuhu.
Pusa cure!
ajme Jana, drzi se... evo da te utjesim, moja prijateljica je imala isto to, pa eno sad njezina kcer trci po kuci ko mali zvrk... svakako nam javljaj kako si...
obavila sam jutros pretrage na dijabetologiji... u istoj cekaonici svi kasljajuci ljudi, babe/djedovi raznoraznih mirisa, skupa sa trudnicama (koje jelte imaju izrazeno osjetilo mirisa + mucnine)... jedna baba je prema meni uputila svoj bronhiticni kasalj, pa sam se brzinom munje ustala i pobjegla!
uglavnom, nisam dobro raspolozena, i stvarno nemam volje vise obilaziti bolnice... pitam se kako su zene prije podnosile trudnoce bez svih ovih maltretiranja....
pitala sam lijecnika za folnu, preporucio je prenatal...
Dunya ti si bila vrijedna, ja još nisam izvadila krv i urin, rekao mi je da donesem nalaze do slijedećeg pregleda, imam vremena
za krvnu grupu mi još nije dao uputnicu, btw glupo da uopće moram to opet vadit a vadila sam u prvoj trudnoći.
Zavidim ti na apetitu, moj je nula! Ništa me ne privlači
Ty tebe baš uhvatilo neraspoloženje, al sve razumim, ja sam prvi tjedan samo se smješkala i lebdila, a onda kao da me netko šutnio totalno neka tuga i bezvolja.... grozno
Sortiraj odgovore
Najstariji