Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JanaH.
    06. Listopad 2015. 19:27

ja imam super aplikaciju na mobu, na engleskome je, nisam našla niš takvog na hrvatskom... 
    Prati T iz dana u dan :) baš mi se sviđa, toga ranije nije bilo...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    06. Listopad 2015. 23:19

Aplikacija je Pregnancy +

Ima ih hrpa u app storeu, al ova mi se cini najbolja...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

MalaKoza
    06. Listopad 2015. 23:29

Hvala, ja imam my pregnancy today. I super mi je. Zasad kolko sam ju vidjela. Ima hrpa informacija

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 08:25

Dobro jutro trudnjače
    MalaKoza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prvo otvorim ovu temu i imam šta vidit, nemaš pojma kako si me razveselila , iskrene čestitke draga i nek bude školska i dosadna

Jana i ja imam tu app def je najbolja al mislim da pušta samo informacije do čini mi se 16tj trudnoće a za dalje treba platit
    Ja znam što je autizam, pričaj nam malo o tome, kako ste prepoznali, kako se manifestira?

Ty

Ja sam baš nikakva zadnjih par dana, ne prepoznajem samu sebe, sinoć sam se dijagnozirala apatiju totalno imam te simptome, neznam koji mi je Bog neznam jel do hormona ili do ostavljanja duhana.....
    danas pregled, nemirna sam totalno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    07. Listopad 2015. 09:50

Sanjarka
    do hormona ti je to, i mene tak šora, sve je to normalno...
    Javi odmah izvještaj sa pregleda.. :)

te app je MM instalirao 10min nakon što je test bio pozitivan. Kaže da mu sad stiže info na mob šta se sa bebom događa iz tjedna u tjedan :)
     Fora...

ja ću si još neke knjige nabaviti kad odem na porodiljni, iako nemam pojma kad ću...
    Vi?

Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 10:02

Misliš da su ipak hormoni? Totalno sam potištena i pokisla kao da mi je sve ravno, ne volim to a jadan mm uvijek nastrada, grozna sam na momente prema njemu, a on to sve podnosi kao velik
    užas sam

misliš na porodiljni? A neznam ja sam mislila radit ako bude sve u redu,do samog kraj s obzirom da mi je uredski posao, s čime se ti baviš?

i ti se ljutiš na mužića, a gle on aplikacije skida aaaaaaaaaaaaaaa divan je

Sanjarka88
    07. Listopad 2015. 10:44

Neznam ni ja kako idu te naknade prije poroda.... kao na bolovanju ili drugčije.

Ja i mm izbjegavamo pričat o lošim ishodima i scenarijima.... mene uhvati paranoja al on neda da to ide dalje... nego stop

Bublica123
    07. Listopad 2015. 12:05

Ajme cure moje vec imamo grupu ljetne bebe 2016...mi smo ljetna beba 2015 i jako smo sretni sta ce i vase bebice uciniti ljeto 2016. ljepsim kao sto su to ucinile i nase...zelim vam svu srecu i da bez komplikacija prođe 9mj iscekivanja vase bebice...saljemo puuuuno pusa mama i pavel <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.