Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    13. Listopad 2015. 20:46

Vidim da se popunjava lagano thread. :) 
    Ja se baš ne javljam jer mi najčešće nije do ničega. Ovo mi dolazi kao PMS koji ne prestaje. Problemi s mirisima, s raspoloženjem, umorom, hranom i izbirljivošću... Uopće se ne prepoznajem. Srećom pa su mučnine stale prije nego su navalile konkretno jer sam prestala uzimati prenatal (Solgar). Od tada samo folnu i sad je što se toga tiče okej.

Moram priznati da je ovih prvih 12 tjedana grozno, svi mi to kažu pa se veselim da to bude iza mene i da osjetim to blaženo drugo stanje. :) 
    Sada sam u desetom, prekosutra idem na 2. pregled i nadam se vidjeti ruke i noge. Srčeko smo već odradili, na zadnjem pregledu beba je izgledala kao grah. :D Dok ne vidim dijelove tijela ne vjerujem da sam fakat trudna :D
    A i to će mi biti točka na i da se skroz smirim jer sam još uvijek stalno kao na nekoj rezervi - nisam se skroz opustila i ufurala, iako već govorim bližnjima.

Sanjarka88
    14. Listopad 2015. 08:50

Jutro ljetnice

Koje bljak vrijeme vani deprimira me.....

Ty bravo za malo srčeko! Si dobila termin?

Majadila uh ti si dogurala do 10tj, brzo će to blaženo stanje onda sretno na pregledu i javi nam se obvezno.

Jana kakvo je stanje?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    14. Listopad 2015. 09:05

Termin poroda? da... i ne sviđa mi se.. 6.6.2016.

Dunyasha
    14. Listopad 2015. 09:15

Jutro cure!
    Sanjarka,slažem se s opaskom o vremenu, tu u Zgbu je užasno.. Nebo se na zemlju spustilo.. 
    Ja sam jčr popodne došla s posla, skuhala paradajz juhu, pojela 2 tanjura, otuširala se i obukla u piđamu. Bilo je cca, pola 8.. Do pola 9 sam već spavala..
    Tynchy, malo  si čula, to je divno!! Je li ti dr. mjerio bebu? Kolika je? 
    Sanjarka, ja sam isto dobila termin, čim mi je uzv radila.. 08.06.2016. 
    Jana, kako si danas? Je li išta bolje?
    Majadila, ti si još malo na izlasku iz 1. tromjesječja.. Meni se to čini kao daleko budućnost.. Ali proletit će, vjerujem..

Tynchy
    14. Listopad 2015. 09:18

je je... mjerio je... 4,5mm :) Veliko na tatu :)

JanaH.
    14. Listopad 2015. 09:21

Jutro!
    ja se zapravo dobro osjećam, jedino to krvarenje još uvijek traje, doduše slabije nego jučer i to samo kad se dignem, s time da sam jučer navečer primijetila nekakav ugrušak (ili što je to već bilo,  nikad  nisam vidjela dosad nešto slično) tak da sam zvala dr i čekam da mi javi u koliko da dođem na uzv pa da vidimo kakva je situacija.. 

Tynchy - kaj ne valja s terminom? :)

I kod nas kiša, magla, baš je tmurno.... 
    A dijete mi otišlo u kroksama u školu, mm vidio tek kad su stigli do škole , jao

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Sanjarka88
    14. Listopad 2015. 09:28

Ty baš je super termin, ne obaziri se na tri šestice znači ti si 6.6,Dunya 8.6. a ja i Jana 4.6? Iako je meni rekao tek na slijedećem pregledu kazati termin i mjerit i sve, meni je doslovno na prvom pregledu samo potvrdio urednu trudnoću.
    Ostale cure koji su vam termini?

Jana poznavajući svoju curku vjerovatno je danas obula starke fige za danas!

Dunya i meni i dalje hvata spavanje rano, to me baš živcira. ajde sinoć sam izgurala utakmicu cilu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    14. Listopad 2015. 09:32

veli doktor 6+1 :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.