Jel planirate inace slikati trudnicki trbuscic pa pratiti napredak? Meni je to oduvijek bila zelja. Mozda cak napravimo i time laps video. Dragom se isto svida ideja. Samo ne smijemo zaboraviti svakih nekoliko dana opaliti koju fotku
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja imam slike trbuha iz mjeseca u mjesec samo iz treće trudnoće, iako do nekih 5,5mj su sve bile iste :D tek s 6mj se nešto malo počelo vidjet i onda 8 i 9 mj napokon trudnički trbuh, al dosta mali...
U prve dvije se nisam sjetila.. Sad vjerojatno budem slikala, prvu sam opalila par dana nakon plusića....
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Jutro trudnice, kako ste?
Ja muku mučim s mučninom, čak mi je palo napamet da nije od folne? Pojavila se tama kad sam nju krenula piti.
MalaKoza moglo bi se onda srčeko čuti bez pola frke al ako i ne bude bit će kad se vratiš s medenog. Wow 3tjedna, kud će te?
Ty eto vidiš i ja prvi put čujem to za spermu, šokirao me kako si ti?
Jana nema opcije uredi, i to.... i mene živcira
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka - Moguće da ti je slabo od folne, Tak je meni bilo u prošloj.. Sad sam krenula piti samo elevit jer sam došla kupiti folnu i elevit pa mi je magistra u ljekarni rekla ukoliko se pije elevit da nema potrebe piti i folnu posebno, da nebi bile opet prevelike doze...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Da, elevit su vitamini za trudnice... Kolko sam citala dosta dobro zbog visokog postotka folne i zeljeza..... 30tabletica 130kn...
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Sortiraj odgovore
Najstariji