Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    13. Listopad 2015. 12:40

dunyasha, da, popodne idem ginicu..

sanjarka, kako god, ali ja stvarno pokusavam normalno zivjeti... bez previse drame...
    danas nisam uzela folnu, i nekako mi se cini bolje oko mucnina

JanaH.
    13. Listopad 2015. 12:41

Zaspim na pola sata a vi se raspišete, ahahaha
    Ja isto puno jedem, stalno sam gladna.. Osim evo jučer i danas, prisjelo mi valjda, danas sam samo kavu popila, čekam još pola sata da mm doveze najmlađeg iz vrtića pa mi spremi neš za klopu i onda juri dalje raditi.......

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Sanjarka88
    13. Listopad 2015. 12:58

Naravno da hoće

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lorena_lori55
    13. Listopad 2015. 13:44

Hvala vam svima na dobrodoslici, i naravno cim dodjem s pregleda javim vam se! Pusa svima :*

Lorena

Tynchy
    13. Listopad 2015. 16:36

gledam slicicu i imam filing da ce mi dijete sliciti na MM :) Veliko je na njega, i vec ima srce :) ...

i tak, sve je ok, rekla sam doktoru da necu piti folnu jer mi nije dobro od nje pa mi je rekao da se sve to moze sa zdravom prehranom rijesiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.