Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2019. 08:52

anKol

Marinalin

Dali je itko voljan napisat popis sta je sve dobro za zacece osim vrkute,mace,folne,zdravca…
    Sta je ok jos i da je nekome pomoglo za zacece?

Meni je za prvu trudnocu jako pomogao inofolic, bez njega uopce ni nemam ovulaciju a ni mengu. Posto mibje preskup sad da ga kupujem svaki mj narucila sam si preko iHreba posebno kapsule myoinositola i posebno folnu, ucinak je isti.

Meni je danas 11dpo (po trakicama mi je O bila 15dc sto mi se nikad jos nije desilo, uvijek je bila kasnije) i vec me tri dana boli trbuh, na popisu mi je da trebam dobit 21.11 a po 0 16. ili 17.11, il se nest kuha il cu dobit, nema trece

Super drzim ti fige.
    Pa ja imam redovne menstruacije u dan,i ulovim pik pa nebih taj Inofolic uzimala.
    Prije neke sokove il vitamine,tako nesto iz ljekarne🙈

Tommyfame
    13. Studeni 2019. 10:30

Marinalin

anKol

Marinalin

Dali je itko voljan napisat popis sta je sve dobro za zacece osim vrkute,mace,folne,zdravca…

Meni je za prvu trudnocu jako pomogao inofolic, bez njega uopce ni nemam ovulaciju a ni mengu. Posto mibje preskup sad da ga kupujem svaki mj narucila sam si preko iHreba posebno kapsule myoinositola i posebno folnu, ucinak je isti.

Meni je danas 11dpo (po trakicama mi je O bila 15dc sto mi se nikad jos nije desilo, uvijek je bila kasnije) i vec me tri dana boli trbuh, na popisu mi je da trebam dobit 21.11 a po 0 16. ili 17.11, il se nest kuha il cu dobit, nema trece

Super drzim ti fige.
    Pa ja imam redovne menstruacije u dan,i ulovim pik pa nebih taj Inofolic uzimala.

Heeej draga,kaj si ju dobila?
    Ja evo jos nista..jos uvijek u naletima ide kapljica sad vec tamno smedeg..a jos uvijek me strah napravit test 🙈🙈
    Plus glava me boli vec dva dana,plus radnik mi odbija poziv..

Maaah bas sam onoo sjebana 🤣 sad sam dusu isplakala pa je bolje haha

Nego cure jel koja ima muza keramicara? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

13. Studeni 2019. 12:22

tommyfame

Marinalin

anKol

Marinalin

Super drzim ti fige.

Heeej draga,kaj si ju dobila?
    Ja evo jos nista..jos uvijek u naletima ide kapljica sad vec tamno smedeg..a jos uvijek me strah napravit test 🙈🙈
    Plus glava me boli vec dva dana,plus radnik mi odbija poziv..

Maaah bas sam onoo sjebana 🤣 sad sam dusu isplakala pa je bolje haha

Nego cure jel koja ima muza keramicara?

I ja sinoc smedju tockicu i danas.
    tako da veceras cu sigurno dobit😥
    Nazalost al moramo dalje u borbu🤦🏿‍♀️

Arwen87
    13. Studeni 2019. 12:41

Marinalin

Pa evo...posto ja cajeve ne volim i uopce ne mogu piti,a Gynositol mi je smrdao inace redovan ciklus,ja sam si uzela viale maticne mlijeci,ulje nocurka i vitamina E(gel kapsule) i Elenatal!
    Hvale jako i tinkturu konopljike ali nisam je koristila jer kazu da djeluje na hormone pa me strah da mi se tu nesto ne poremeti 😊!

Arwen87
    13. Studeni 2019. 13:02

Pozdrav svima,dobrodosle nove cure😊

Ja se vec par dana borim s ovim svojim bolovima u ledjima,pa nisam ni pisala nista,ali danas sam isla kod nove ginice na pregled,a nekome sam obecala izvjestaj o tome sta mi je rekla i radila (mislim Ana Mariji mozda🤷),pa evo...
    Pregledala me,uzela sve potrebne briseve i ponovila papa test(da ima svjezi nalaz buduci da je moj iz 4 mjeseca,a ona kaze da ne skodi da imamo novi s obzirom da mi je ovo  prvi pregled kod nje)!
    Poslije toga mi je napravila ultrazvuk i po njoj je sve u savrsenom redu,kaze da su i maternica i jajnici u besprijekornom stanju kao iz udzbenika,urednog oblika,gradje,ma sve...
    Endometrij je debljine oko 6,5, i sve odgovara ovom dijelu ciklusa!
    Meni je danas 19 dc a ovulaciju sam imala vjerovatno 12-13 dc, pa sad nemam pojma postoji li ipak mogucnost da vidi dogadja li se sto prije same implantacije u slucaju da je doslo do zaceca ili ne?!?
    Uglavnom njen savjet je da sacekamo jos koji mjesec jer ona to ne bi nista pozurivala s obzirom na uredne moje nalaze i muzev spermiogram!
    Kaze da su prije cekali i dvije godine da se vidi hoce li se ostvariti trudnoca prirodno,pa tek onda poduzimali daljnje korake!
    A da su ljudi danas zbog stresa i uzurbanog nacina zivota pod pritiskom da se to mora dogoditi u sto kracem roku!
    Njen savjet je da uzimam folnu i da se malo opustim u smislu da se ne opterecujem godinama ni koliko to sve skupa traje(jer mi negdje od 4-5 mjeseca zapravo kao tempiramo odnose),i da cak ne vodimo racuna ni o tome koji je period ciklusa vec samo da budemo aktivni,pa ako ne bude rezultata kroz par mjeseci,onda da krenemo polako s daljnim pretragama!
    I mislim da cu tako i napraviti,prestat koristiti sto preparata i malo ohladiti od svega u smislu da moramo imati bas tad i tad odnos jer je meni sutra ovulacija pa cemo vidjeti kako ce biti!
    Svim curama koje piskaju testice uskoro drzim fige🥰

Mika111
    13. Studeni 2019. 14:52

Martina kod mene jos nema m, ali su prisutni grcevi u trbuhu tako da samo cekam njezin dolazak😵😞. Rekla je gin da joj se javim ako dobijem ovaj mjesec pa da opet probamo s klomifenom, ali ovaj mjesec nikako necu stici na folikulometrije, guzva mi je na poslu pa cemo probati bez klomifena, a nekako sam izgubila volju, probat cemo svakako pa kako bude

Mika111
    13. Studeni 2019. 14:53

Marinalin nadam se da kod tebe i Tommy ovaj smeđi iscjedak znaci nesto lijepo, i da nema m jos 9 mjeseci😊

Tommyfame
    13. Studeni 2019. 15:15

Mika111

Marinalin nadam se da kod tebe i Tommyovaj smeđi iscjedak znaci nesto lijepo, i da nema m jos 9 mjeseci😊

Hjoooj nadajmo se 🥰🥰🥰

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ely
    13. Studeni 2019. 15:27

Neki dan na pregledu moja doktorica mi je rekla da postoji mogućnost da sam ostala trudna baš zbog ovoga praha http://www.bionikapharm.com/595/ELLOVA.aspx
    Kaže da je još neistraženo u potpunosti, ja sam ga uzimala nekih 5 mjeseci prije začeća, jer mi je jedan doktor rekao da pospješuje plodnost, a uz to sadrži i folnu. 

13. Studeni 2019. 15:35

Ely

Neki dan na pregledu moja doktorica mi je rekla da postoji mogućnost da sam ostala trudna baš zbog ovoga prahahttp://www.bionikapharm.com/595/ELLOVA.aspx
    Kaže da je još neistraženo u potpunosti, ja sam ga uzimala nekih 5 mjeseci prije začeća, jer mi je jedan doktor rekao da pospješuje plodnost, a uz to sadrži i folnu.

hvala ti puno bas cu sad vidit dal ima kupit u Njemackoj na amazonu 💪💪💪👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.