Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    12. Studeni 2019. 16:59

ana.b.

https://ibb.co/7nV29YY

5.11. Radila test ...kao što se vidi pozitivan...bili smo aktivni...sad samo to čekanje na dan kad mogu test za trudnoću da radim 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

12. Studeni 2019. 17:07

ana.b.

ana.b.

5.11. Radila test …kao što se vidi pozitivan…bili smo aktivni…sad samo to čekanje na dan kad mogu test za trudnoću da radim 😅

Da definitivno pozitivno 👍👍👍E pa sad. Ja bi ti preporucila da prije 17.11 ne radis test. Jer ovo je bila pozitivna traka. A O se mogla desiti do 48 sati najkasnije. Sretno. Drzimo 🤞 za ➕

Aneee
    12. Studeni 2019. 17:11

Dan prije nego sam radila test sam osjetila kao čitanje u lijevom jajniku zato sam radila test i odmah pozitivan...dali je ovulacija bila baš na dan kad je test bio pozitivan ili je mogućnost da sam ovulirala dan prije kad sam osjetila to ziganje? 
    Hvala hvala i ja se nadam jer svaki put se nadam i baš se razocaram kad vidim negativan test 😓
    Još imam problema sa stitnjacom  (uzimam terapiju) 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    12. Studeni 2019. 17:11

Ziganje* 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

sanja0508
    12. Studeni 2019. 19:02

Martina1982

tommyfame

sanja0508

Marinalin

tommyfame

Marinalin

Danas sam upoznala curu koja me ohrabrila.
    Imala je abortus s 19 godina ,doktori rekli da nikad nece moc zanjet.
    Udala se opet s 37 god i ostala trudna nakon 3mj pokusavanja ,bez ikakvih cajeva i pracenja trakica.

tako da nije sve crno i negativno al psiha je najbitnija definitivno🤗

Pa ja neznam zasto se ti toliko opterećujes sa godinama..nisiii staraaaa :)
    Ajde ponovi to par puta!!!
    Moja rodica je sa 43 ostala trudna..mislila da je usla u menopauzu 🤣🤣

hahahha jesi me nasmijala🤗😂😂😂😂
    pa ono kontam smanjuje se plodnost s godinama😂a kao drugo pusila sam i nezdrav zivot😂

Ma joj nemoj tako crno. Vecina nas ovdje voli i zapaliti i popiti koji casu vina, piva itd itd…
    Recimo ja. Obozavam voce i povrce, ali sto volim sendvice i sto se volim najesti u mc donalsu to nema nigdje. A o slatkisima necu ni pricati. A o kavi i cigari. Takoder necu….
    Tako da…ne ostaju trudne samo zene koje zive zdravo, ostajemo i mi male prasice 😋 koje volimo sve i zdravo i nezdravo. 😊😊😍

Koju casu?? Hahha za vikend sam sama slistila koju bocu 🤣🤣
    E sad si mi dala na razmisljanje.. sta mislite dali visak kg moze utjecat na plodnost?
    Ja imam nekih 15ak kg viska..sve je u bokovima (Kim Kardashian bi mi zavidila)..no eto indeks mi je malo visok haha

Ja imam nekih 15 kg viska 🤭 i ne smatram fa bi mi to bio problem zacecu. Mozda imaju kile utjecaja ukoliko imas tipa 30..40..kg vise. Ali ni tada ne mora znaciti da je to nuzno problem. Ma sam ti papaj…pij…jedi..sta god te volja…ja obozavammmmm Mcdonalds…burger king…cevape..pizze..uffff…njami njami

Tocno tako. Neka nama nasih kila. 😊
    Ja i MM poceli danas sa akcijom. Nekih 7 dana nakon vjestice nisamo stigli nista, ali bar smo sacuvali plivace 🤣🤣  radili smo totalno suprotne smjene pa smo se slabo i vidili. Dok on dode sa posla ja spavam, kada ja idem raditi on spava.
    Evo ovaj tjedan napokon zajedno, i uskoro na godisnji idemo skupa. 
    Misliti cu pozitivno, mozda i bude nesto 😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    12. Studeni 2019. 19:03

ana.b.

ana.b.

5.11. Radila test …kao što se vidi pozitivan…bili smo aktivni…sad samo to čekanje na dan kad mogu test za trudnoću da radim 😅

Ana dobrodosla u nas mali svijet podrzavanja i savjeta 😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

12. Studeni 2019. 19:13

Juhi svi ste me ohrabrili ,svi odreda🙏❤
    Martina zvuci super kod tebe,
    idemo dalje u rat cure,mrsave i bucke,zive vi meni bile,pusile i pile💪💪💪😂

sanja0508
    12. Studeni 2019. 19:20

Marinalin

Tako je. U tvoju cast, cim popijem ovu salicu vrkute, popiti cu casu vina za nas buduce mame 🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙

12. Studeni 2019. 19:22

sanja0508

Marinalin

Tako je. U tvoju cast, cim popijem ovu salicu vrkute, popiti cu casu vina za nas buduce mame 🤣🤣🤣

evo onda cu i ja.
    taman pijem neces vjerovat macin caj i onda cu malo vina i cigaricu😂😂😂

Mallla
    12. Studeni 2019. 20:26

Ma cure moje 1 put kad sam ostala T ostala sam kad sam se nalizala orahovca onako pošteno da me oprala grižnja savjest... A baš tada sam ostala T. Inače ništa od toga nije prepreka za ostvariti T pa ni 15kg viška, imam ih i ja nekib 10 viška, to jedino da je sad 30kg više a nije ni tada uvijek prepreka. Sve je to lutrija.
    Nego vama što odbrojavate oće bit neko grupno piškanje? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.