Danas sam upoznala curu koja me ohrabrila.
Imala je abortus s 19 godina ,doktori rekli da nikad nece moc zanjet.
Udala se opet s 37 god i ostala trudna nakon 3mj pokusavanja ,bez ikakvih cajeva i pracenja trakica.
tako da nije sve crno i negativno al psiha je najbitnija definitivno🤗
Pa ja neznam zasto se ti toliko opterećujes sa godinama..nisiii staraaaa :)
Ajde ponovi to par puta!!!
Moja rodica je sa 43 ostala trudna..mislila da je usla u menopauzu 🤣🤣
hahahha jesi me nasmijala🤗😂😂😂😂
pa ono kontam smanjuje se plodnost s godinama😂a kao drugo pusila sam i nezdrav zivot😂
Ma joj nemoj tako crno. Vecina nas ovdje voli i zapaliti i popiti koji casu vina, piva itd itd...
Recimo ja. Obozavam voce i povrce, ali sto volim sendvice i sto se volim najesti u mc donalsu to nema nigdje. A o slatkisima necu ni pricati. A o kavi i cigari. Takoder necu....
Tako da...ne ostaju trudne samo zene koje zive zdravo, ostajemo i mi male prasice 😋 koje volimo sve i zdravo i nezdravo. 😊😊😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Uhh točkice ne bi ja tebe još otpisala. Iako sam i sama slično prošla i ne vjerujem testu dok crta ne iskoči pdmah i bude tamna vidljiva i u mraku 😀
Vrati se ti nama kad budeš spremna!
MarinaI ja isto mislim da si ti sebe opteretila godinama turbo, je da se plodnost smanjuje al ne baš tako stmoglavo. Misli pozitivno pa će biti pozitivnih zbivanja ovako si u startu sama sebe demotivirala. Oni koji u roku 3 mj ostanu T su sretnici i to je taman dok se uhodaš već si T, ovdje je ipak puno više nas koji imamo već iza sebe 6+mj truda i ne odustajemo, borba je tek počela i mi smo odlučili pobjediti u borbi.
url=https://lilypie.com]
Udala se opet s 37 god i ostala trudna nakon 3mj pokusavanja ,bez ikakvih cajeva i pracenja trakica.
pa ono kontam smanjuje se plodnost s godinama😂a kao drugo pusila sam i nezdrav zivot😂
Ma joj nemoj tako crno. Vecina nas ovdje voli i zapaliti i popiti koji casu vina, piva itd itd…
Recimo ja. Obozavam voce i povrce, ali sto volim sendvice i sto se volim najesti u mc donalsu to nema nigdje. A o slatkisima necu ni pricati. A o kavi i cigari. Takoder necu….
Tako da…ne ostaju trudne samo zene koje zive zdravo, ostajemo i mi male prasice 😋 koje volimo sve i zdravo i nezdravo. 😊😊😍
Koju casu?? Hahha za vikend sam sama slistila koju bocu 🤣🤣
E sad si mi dala na razmisljanje.. sta mislite dali visak kg moze utjecat na plodnost?
Ja imam nekih 15ak kg viska..sve je u bokovima (Kim Kardashian bi mi zavidila)..no eto indeks mi je malo visok haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ma joj nemoj tako crno. Vecina nas ovdje voli i zapaliti i popiti koji casu vina, piva itd itd…
Recimo ja. Obozavam voce i povrce, ali sto volim sendvice i sto se volim najesti u mc donalsu to nema nigdje. A o slatkisima necu ni pricati. A o kavi i cigari. Takoder necu….
Tako da…ne ostaju trudne samo zene koje zive zdravo, ostajemo i mi male prasice 😋 koje volimo sve i zdravo i nezdravo. 😊😊😍
E sad si mi dala na razmisljanje.. sta mislite dali visak kg moze utjecat na plodnost?
Ja imam nekih 15ak kg viska..sve je u bokovima (Kim Kardashian bi mi zavidila)..no eto indeks mi je malo visok haha
Ceka mene bozicna vecera sa firmom pa cu i ja popiti koju flašu 😋 ne brini 😊 mozda bas to bude dobitna vecer hehehehe
A za kilazu nemam pojma, ali mislim da to nema veze sa plodnosti. Bar mojoj najboljoj prijateljici koja je deblja (isto nekih 15 kg viska ima, to ona kaze ja ne, meni je ona savrsena takva) nije doktor nista rekao za temu plodnosti i kilaze. Naprotiv ostala je brzo trudna jer je sama rekla da je ona sretna i debela i jede sve sta zeli. 🤣🤣 Mala sada ima 2 godine i jedino joj problem sto se jos bori sa kilama da ih skine.
Ja eto mrsava, jedino bokove ima. Pa nikako trudna ostati. Zato sada imam i ja viziju biti sretna i debela, pa mozda budem i trudna heheheheheh 🤦♀️🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Pozz svima, prvi put pišem na forumu...ja i suprug radimo na bebi...
2017 smo citavu godinu imali odnos bez zaštite ali nismo pratili plodne dane...Pa smo napravili pauzu zbog planiranja svadbe koja je bila ove godine (TJ. Koristili smo zastitu) i sad od 7 mj opet pokusavamo ali ništa....I sad ovaj mj
ovulaciju sam imala 5.11. ( tu je i slika )... nakon par dana počeli su bolovi u abdomenu kao pred menstruacije.. čak sam imala i zatvor i mučili su me vjetrovi 😅 u nedjelju me čak držala neka vrućina svi imali dzempere a ja u majici kratkih rukava ispred ventilatora provela dan na poslu 😅...čak sam se posvadalja sa kolegama na poslu i plakala hahha ali jučer i danas je bolje nikakvih simptoma osim osjetljivih cica... ne znam dali sam sve počela umisljati jer je rano za neke simptome...ludim 😓 šta vi mislite?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ne mogu da pošaljem sliku...pokušavam al ne ide
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ne mogu da pošaljem sliku…pokušavam al ne ide
Mores otici na stranicu ibb.co i tamo staviti sliki te kopirati link i zaljepiti ga ovdje u komentar.
Poz cure ,kako ste danas? 😁
Evo da se nadovezem prvo tockice zao mi je sto je ispalo tako,nadam se da ces se uskoro razveselit plusicu.❤️💋
Sto se tice cuge,slatkisa,cigara... to sam sve ja 😂 pokusavam smanjit sto se sve smanjit moze ali jace je od mene,necu lagat. U vezi punasnijih cura mislim da to nije problem,doslovno imam frendicu oko cca 110 kila i rodila 2 puta,sad nedavno vidjela curu koju poznam isto bucku i trudna je. Mislim da kile ne predstavljaju problem eventualno ako su bas pretile tipo 120+
ana.b dobro dosla,slikicu stavis preko stranice imgbb.co
A kod mene situacija zadovoljavajuca,temp je skocila danas vec za 3 vise,cice pocinju pomalo bolickat i sad samo cekamo. 🤞☺️
Ja imam nekih 15 kg viska 🤭 i ne smatram fa bi mi to bio problem zacecu. Mozda imaju kile utjecaja ukoliko imas tipa 30..40..kg vise. Ali ni tada ne mora znaciti da je to nuzno problem. Ma sam ti papaj...pij...jedi..sta god te volja...ja obozavammmmm Mcdonalds...burger king...cevape..pizze..uffff...njami njami
https://ibb.co/7nV29YY
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji