Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Studeni 2019. 16:47

Ja imam 35,muz 33.
    Meni papa test pred godinu i pol bio super,sad u 12mj moram opet.
    Nikad nisam imala policisticne jajnike.
    Redovni u dan ciklusi.
    Jedino sam pila pilule par godina,prestala prije 6 godina.
    Tako da nadam se bit ce beba jedan dan.

Mallla
    13. Studeni 2019. 17:15

Marinalin ja bi ti savjetovala da ne uzimaš ništa osim eventualno folata jer imaš uredne cikluse. Ako si luda kao ja onda me nećeš poslušati ali ovo pokušavam reć iz iskustva.... Probala sam hrpu toga što je nekom "pomoglo" a eto meni nije, valjda mi nebo pokušava reći da sve to može a i ne mora pomoći.... Dakle pila sam: prenatal, vrkuta, stolisnik, maka prah, gynositol, evine kapi, pratila cerviks, sluz, bazalnu temp. I LH trakice.... Sve mi je na neki svoj način pobrkao cikluse koji i ovako variraju od 26 do 39 dana, Ovulacija šeta.... Ma sve pomišano. Nemam dijagnozu još, imam curicu od 3 godine. Od svega ovoga mi je najbolje za shvatit ciklus pomogla bazalna temp. U kombinaciji s LH trakicama. E da sad sam uzela noćurak.... Ugl. Uvik nešto kemijam u nadi da će upalit a zapravo se samo opteretim.
    One koje su u fazi čekanja ili potencijalne implatacije možete jesti ciklu da vam se zadeblja endometrij pa da može bit implatacija. 
    Mislim da valja sve pratiti i ciljati odnose jer ako ciljano ne uspijeva kako bi tek da me nije briga 😂 ali kada se počmemo ponašati kao pijani milijunaš tada treba malo zakočiti.... Sad sam u polufazi kočenje što se vidi iz objava. A onda sam noćas sanjala pozitivne testove što znači da podsvijest radi punom parom! 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    13. Studeni 2019. 17:18

Zaista imate pravo godine nisu bitne bitno je da vam je sa ciklusom i sa hormonima sve uredno...evo ja 25(cu ovaj mjesec ) imam problema sa neredovnim ciklusima i problema sa stitnom zlijezdom  e onda jos kad ti doktorka kaze da misli da imas policisticne jajnike eh eh...al opet nada umire zadnja 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Arwen87
    13. Studeni 2019. 17:31

Mallla

Marinalin ja bi ti savjetovala da ne uzimaš ništa osim eventualno folata jer imaš uredne cikluse. Ako si luda kao ja onda me nećeš poslušati ali ovo pokušavam reć iz iskustva…. Probala sam hrpu toga što je nekom "pomoglo" a eto meni nije, valjda mi nebo pokušava reći da sve to može a i ne mora pomoći…. Dakle pila sam: prenatal, vrkuta, stolisnik, maka prah, gynositol, evine kapi, pratila cerviks, sluz, bazalnu temp. I LH trakice…. Sve mi je na neki svoj način pobrkao cikluse koji i ovako variraju od 26 do 39 dana, Ovulacija šeta…. Ma sve pomišano. Nemam dijagnozu još, imam curicu od 3 godine. Od svega ovoga mi je najbolje za shvatit ciklus pomogla bazalna temp. U kombinaciji s LH trakicama. E da sad sam uzela noćurak…. Ugl. Uvik nešto kemijam u nadi da će upalit a zapravo se samo opteretim.
    One koje su u fazi čekanja ili potencijalne implatacije možete jesti ciklu da vam se zadeblja endometrij pa da može bit implatacija.
    Mislim da valja sve pratiti i ciljati odnose jer ako ciljano ne uspijeva kako bi tek da me nije briga 😂 ali kada se počmemo ponašati kao pijani milijunaš tada treba malo zakočiti…. Sad sam u polufazi kočenje što se vidi iz objava. A onda sam noćas sanjala pozitivne testove što znači da podsvijest radi punom parom!

Citala sam danas da je ginko dobar za zadebljanje endometrija,ali ne znam ima li smisla da ga uzmem piti i jesti ciklu buduci da je dr.rekla da je endometrij trolinski oko 6,5 mm...ako je doslo do zaceca,da li je to premalo za implantaciju?
    Racunam da mi je ovulacija bila prije 5-6 dana,a sumnjam da ona moze vidjeti da je doslo do oplodnje prije nego sto vidi da se plod implantirao u maternici!

13. Studeni 2019. 18:55

Curke trebam nekoga tko se razumije u biokemijsku dijagnostiku vezano uz trombofiliju da ocita nalaze ako bi znale.. uploadat cu vam slike pa ako se koja nade da protumaci bila bih JAKO zahvalna

https://ibb.co/8sKmXvm

https://ibb.co/3RTTXs5

13. Studeni 2019. 18:55

Puno vam hvala unaprijed!

Mallla
    13. Studeni 2019. 19:08

Arwen87

Mallla

Marinalin ja bi ti savjetovala da ne uzimaš ništa osim eventualno folata jer imaš uredne cikluse. Ako si luda kao ja onda me nećeš poslušati ali ovo pokušavam reć iz iskustva…. Probala sam hrpu toga što je nekom "pomoglo" a eto meni nije, valjda mi nebo pokušava reći da sve to može a i ne mora pomoći…. Dakle pila sam: prenatal, vrkuta, stolisnik, maka prah, gynositol, evine kapi, pratila cerviks, sluz, bazalnu temp. I LH trakice…. Sve mi je na neki svoj način pobrkao cikluse koji i ovako variraju od 26 do 39 dana, Ovulacija šeta…. Ma sve pomišano. Nemam dijagnozu još, imam curicu od 3 godine. Od svega ovoga mi je najbolje za shvatit ciklus pomogla bazalna temp. U kombinaciji s LH trakicama. E da sad sam uzela noćurak…. Ugl. Uvik nešto kemijam u nadi da će upalit a zapravo se samo opteretim.
    Mislim da valja sve pratiti i ciljati odnose jer ako ciljano ne uspijeva kako bi tek da me nije briga 😂 ali kada se počmemo ponašati kao pijani milijunaš tada treba malo zakočiti…. Sad sam u polufazi kočenje što se vidi iz objava. A onda sam noćas sanjala pozitivne testove što znači da podsvijest radi punom parom!

Citala sam danas da je ginko dobar za zadebljanje endometrija,ali ne znam ima li smisla da ga uzmem piti i jesti ciklu buduci da je dr.rekla da je endometrij trolinski oko 6,5 mm…ako je doslo do zaceca,da li je to premalo za implantaciju?
    Racunam da mi je ovulacija bila prije 5-6 dana,a sumnjam da ona moze vidjeti da je doslo do oplodnje prije nego sto vidi da se plod implantirao u maternici!

Kod cura na MPO sam čitala da valja da je deblji e sad koliko deblji ne znam točno al 6 bi bio minimum za začeće iako naravno nije ništa garancija. Ne bi ti mogla vidit da je došlo do oplodnje, najranije može vidjet gestacijsku vrećicu u 4om tjednu. 

Mallla
    13. Studeni 2019. 19:09

crnerupe

Curke trebam nekoga tko se razumije u biokemijsku dijagnostiku vezano uz trombofiliju da ocita nalaze ako bi znale.. uploadat cu vam slike pa ako se koja nade da protumaci bila bih JAKO zahvalna

https://ibb.co/8sKmXvm

https://ibb.co/3RTTXs5

Ne znam jel na sreću ili na žalost što neznam. Možda odeš na MPO temu, cure tamo sigurno znaju. 

Arwen87
    13. Studeni 2019. 19:25

Mallla

Arwen87

Mallla

Citala sam danas da je ginko dobar za zadebljanje endometrija,ali ne znam ima li smisla da ga uzmem piti i jesti ciklu buduci da je dr.rekla da je endometrij trolinski oko 6,5 mm…ako je doslo do zaceca,da li je to premalo za implantaciju?

Kod cura na MPO sam čitala da valja da je deblji e sad koliko deblji ne znam točno al 6 bi bio minimum za začeće iako naravno nije ništa garancija. Ne bi ti mogla vidit da je došlo do oplodnje, najranije može vidjet gestacijsku vrećicu u 4om tjednu.

Hvala!
    U slucaju da je doslo do oplodnje,ne znam koliko jos ima fore i vremena da se zadeblja!
    A nista,imam jos 10 dana pa cemo vidjeti,iako ne ocekujem nista!

13. Studeni 2019. 20:07

Martina ja dobila tocno u dan M😂
    Sljedece iscekivanje je 9.12💪👌🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.