Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Studeni 2019. 06:03

peggy95

Bokic cure 😁 kako ste? Ima li trudnih?🤰🙈
    Citam vas povremeno,ali ne pisem posto ne pratim koji mi je dan ciklusa i nemam pojma kad trebam dobit 😁 neopisiv osjecaj kad se smiris u glavi 😊
    Zvala sam ginica danas i dobila sam termin tek 19.12 🙄 da obavim pregled da vidimo kakvo je stanje sa cistama (ja mislim da su nestale ili da ih skoro vise nema) i da se konzultiram s njim oko MPO. Eto,pa se javim nakon pregleda 😊🤗

Da lijepo je sigurno kada covjek nije opteecen u glavi i bezbrizno koraca naprijed. Ja jos nisam u glavi nacisto s tim. Iako se ne opterecujem toliko ali nije da mogu ne razmisljat o tome. No kako god bilo bit ce. Super da si ides na pregled. Nema veze sto je tek u 12 mj. Do tada uzivaj. 👍😎

14. Studeni 2019. 06:07

Larisa04

Drage trudilice, da se i ja malo javim, nadam se lijepim vijestima ubrzo od što više vas.
    Ovaj mjesec nisam ulovila pik, pa smo slabo i akcijali 😁 tako da se ne nadam.
    Jučer bila kod ginice, kaže sve ok i da vidi da je bila ovulacija, a poslala me vaditi hormone jer ih nisam nikada kontrolirala i da dođem 8. dan novog ciklusa da izmijeri folikulu (ako sam ju dobro skužila).
    Vidim da je bila riječ o godinama, ja još malo i 33, i sad mi žao da nismo krenuli koju godinu ranije na bebu jer nikad ne znaš koliko će vremena trebati da se primi, al šta je tu je. Glavu gore i idemo u nove pobjede 😉

Hhhh ja kad sam mislila da nis pod pika ono trakica krenula tamniti. Ali kao i kod tebe. Akcijanja nam malo nedostaje pa sam za ovaj ciklus totalno off. Al idemo dalje. Aha to vjerojatno kad dobis sljedecu pa da dodes. Super su mi te folikulometrije. Ono bar vidis da se nes desava i da ima potencijala. A sad. Ostalo nije na nama i u nasoj moci. Ali zato se nadamao svaki mjesec i idemo dalje. Korak blize ostvarenju nasih zelja. Zelim ti uskoro jedan veliki ➕

14. Studeni 2019. 06:08

tommyfame

Cure evo i ja se pridružujem plusiću za Božić 🤣

Vjestica je došla..doduše jos uvijek je full roza no nekako bi rekla da je to to..

Gle...bar je dosla na vrijeme ak nis drugo. I nije te zezala. Sad odmorko pa onda akcija 😎😁

14. Studeni 2019. 07:39

Dakle,ako se sjecate prije tocno tjedan dana je negdje do navecer trebala biti moja O posto sam pratila s trakicama i pik je bio tokom noci i osjetila sam aktivnost jajnika,doduse ne jako kao inace,ali jesam😂 e sad...danas je 14.11. I ja odem na wc jutros,vidim isti iscjedak koji je bio prije O,rastezljiva sluz kao bjelanjak i sad ja totalno zbunjena jer sam ja mislila da me prekjucer i jucer jajnik bolio zbog hladnoce ili ne znam ti ni ja sta s tim da sam oba dana imala povisenu temperaturu i jos sam mislila u sebi reko ne opet neka upala ili viroza i danas vidim sto vidim..nije jasno nikako,ali mozda ako se nije primilo prvi put ovo dolazi kao popravni😂 ako je dupla O super,ako nije,vidjet cemo sve tamo do 24.11.,a ako zakasni znat cu i da je bila dupla O ovaj mj. Valjda 🤭🙈🥳

14. Studeni 2019. 07:43

I hvala curkama koje su mi rekle za nalaz,nisam ni postala na MPO jer mi se u meduvremenu javio obiteljski prijatelj koji je inace lijecnik opce prakse u mirovini i muzev bratic koji je zavrsio medicinsku i radi u Austriji u bolnici i kazu da je potrebna suradnja hematologa i ginekologa kada dode do trudnoce koja bi se uspjela odrzati samo stalnom terapijom i injekcijama kroz trudnocu jer ima nesto genetski nasljedeno,a imaju i mutacije zbog cega dolazi do uzastopnih pobacaja,odnosno bebi nakon 7-8tj trudnoce prestane kucati srce,a prethodno je sve u redu..pisem ovo ako se slucajno nade koja zena (ne daj Boze) u slicnoj situaciji ili vec je pa ako ista pomaze ta informacija...☹️

14. Studeni 2019. 07:54

Ja sam narucila inofolic.
    pa cu uzimat jednu vrecicu dnevno.
    On navodno pomaze odrzavanji jajnih celija.
    Uz to cu jos samo caj od vrkute.
    Pa cemo vidit.
    Btw ja jos ne krvarim nego samo smedji iscjedak.
    Vidit cemo ocu danas procurit,sinoc sam mislila da sam procurila jer me bas bolio trbuh.

Aneee
    14. Studeni 2019. 08:59

Martina1982

VIII ODBROJAVANJE 2019
    Mika111 - 13.11.2019 - …dana🌱
    Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 0 dana 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 5 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 6 dana 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 9 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 9 dana🌱
    Martina1982 - 24.11.2019 - 10 dana 🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 10 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 11 dana🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 17 dana🌱
    Mallla - 4.12.2019 - 19 dana🌱
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 25 dana🌱
    Marinalin - 9.12.2019 - 25 dana🌱
    Tera_ - 13.12.2019 - 29 dana🌱

Ja sam imala ovulaciju 5.11. Pa ću za vikend raditi test...al mislim da ništa od toga...iako smo bili aktivni imam osjecaj da se nije primilo...ali u subotu ili nedjelju ću raditi test za svaki slučaj pa ćemo viditi 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

14. Studeni 2019. 09:25

Evo samo da vam ispricam svoje iskistvo od ovog ciklusa. Uzimanje Klomifena od 5 do 9 dana ciklusa. Na 13DC radena folikulometrija to je bilo u petak. Kaze ginica odlicno puca folikul, endometrij super ima tekucine, sluzi imajte odnos za vikend a dalje kako ocete. Uradeno sve. LH trakic ni da se makne. Al ne budi luda Martina piski trakice dalje. Kad jucer na 18DC ona pocne tamniti da bi danas ujutro na 19DC ciklusa dobila ovo. 
    https://ibb.co/LYdNymX.
    Dakle po meni pik iako bi ona mogla jos biti tamnija al vidit cu popodne i sutra jos. Dakle 6 dana nakon sto je trebala biti O meni je trakica potamnila. Temperatura bi pik trebala potvrditi. Al eto..tko je tu lud sada? I evo vam od cjelog ciklusa trakice https://ibb.co/4Fj63Py

14. Studeni 2019. 09:27

crnerupe

I hvala curkama koje su mi rekle za nalaz,nisam ni postala na MPO jer mi se u meduvremenu javio obiteljski prijatelj koji je inace lijecnik opce prakse u mirovini i muzev bratic koji je zavrsio medicinsku i radi u Austriji u bolnici i kazu da je potrebna suradnja hematologa i ginekologa kada dode do trudnoce koja bi se uspjela odrzati samo stalnom terapijom i injekcijama kroz trudnocu jer ima nesto genetski nasljedeno,a imaju i mutacije zbog cega dolazi do uzastopnih pobacaja,odnosno bebi nakon 7-8tj trudnoce prestane kucati srce,a prethodno je sve u redu..pisem ovo ako se slucajno nade koja zena (ne daj Boze) u slicnoj situaciji ili vec je pa ako ista pomaze ta informacija…☹️

Kao i kod mene. Samo ja imam onaj prvi tip na tvom papiru. Moja je genetski nasljedna sta ide sa majke na kcerku. Dakle inekcije u trudnoci i poslje. Prije bi bilo dobro uzimat Aspirin. Al sve ces sa ginicom rjesiti. Bit ce to dobro. Dobro je da znas sta je na stvari. 

14. Studeni 2019. 09:32

ana.b.

Martina1982

VIII ODBROJAVANJE 2019
    Mika111 - 13.11.2019 - …dana🌱
    Zvjezdica37 - 14.11.2019.- 0 dana 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 5 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 6 dana 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 9 dana🌱
    Arwen87 - 23.11.2019 - 9 dana🌱
    Martina1982 - 24.11.2019 - 10 dana 🌱
    Crnerupe - 24.11.2019 - 10 dana🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 11 dana🌱
    IX odbrojavanje 2019
    Nova19 - 1.12.2019 - 17 dana🌱
    Mallla - 4.12.2019 - 19 dana🌱
    Sanja0508 - 9.12.2019 - 25 dana🌱
    Marinalin - 9.12.2019 - 25 dana🌱
    Tera_ - 13.12.2019 - 29 dana🌱

Ja sam imala ovulaciju 5.11. Pa ću za vikend raditi test…al mislim da ništa od toga…iako smo bili aktivni imam osjecaj da se nije primilo…ali u subotu ili nedjelju ću raditi test za svaki slučaj pa ćemo viditi 😁

Mislit je drek znat 🤣🤣. Sam ti lijepo cekaj M. Trudnoca je i iznenadila i one koji se nisu mogli vise iznenaditi. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.