Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    31. Listopad 2019. 13:09

Sanja,i ja vidim crticu,ali sta da ti kazem kad ja na svakom testu imam crticu i uvijek dode 😂🤦‍♀️  pa neznam vise dali su stvarne,a kad budem trudna odmah vadim betu jer necu drugo nista vjerovat 😂😂
    jos mislim da je test koji imas je kinez pa od njih sam se maknula skroz,inace cure imaju losa iskustva s tim i recenzije su im grozne.
    Gle kako god,pocasti se danas,pojedi si cokoladu i nemoj biti tuzna,to ti je samo motivacija za dalje da ides jos jace 💋❤️

sanja0508
    31. Listopad 2019. 13:39

Breskva

Sanja,i ja vidim crticu,ali sta da ti kazem kad ja na svakom testu imam crticu i uvijek dode 😂🤦‍♀️ pa neznam vise dali su stvarne,a kad budem trudna odmah vadim betu jer necu drugo nista vjerovat 😂😂
    jos mislim da je test koji imas je kinez pa od njih sam se maknula skroz,inace cure imaju losa iskustva s tim i recenzije su im grozne.
    Gle kako god,pocasti se danas,pojedi si cokoladu i nemoj biti tuzna,to ti je samo motivacija za dalje da ides jos jace 💋❤️

Slazem se, hvala ti 😊
    Imam dosta tih sa interneta i jedan clearblue u rezervi da potvrdi ako stvarno nesto je 😋
    Eno stoji vec 6 mjeseci u ormaricu proci ce mu i rok trajanja dok ne bude imao nesto za potvrditi 🤣🤣
    Cokolada sam pojela cijelu, malo se isplakala. I idemo dalje novi dan, novi mjesec, nova nada. Biti ce kad tad 😊😍❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

31. Listopad 2019. 13:39

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    Fly - ✔
    Nina1111✔
    Niki93 ✔
    Ana_Marija_2019. ✔
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 0 dana♧
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 3 dana 🌱
    Lady_E - 8.11.2019. - 8 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 11 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 11 dana 🌱
    Marinal - 14.11.2019. - 14 dana 🌱
    Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 16 dan 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 19 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 20 dan 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 23 dana 🌱
    Martina1982 - 24.11.2019 - 24 dana 🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 25 dana🌱

31. Listopad 2019. 13:41

sanja0508

Ovo mi je bio test od jucer. Vidim nešto.
    https://ibb.co/42XFwFV
    Danas negativan i mislim da vjestica krece. Stavila sam dnevni ulozak na njemu tockica smeđe, na wc papiru crvenkasto.
    Jooooooj, mislim da je od jucer neispravan test. Novi mjesec, nova nada 😊 sta je tu je, bar me sjetilo gdje bi crtica trebala biti 😋

Da vidim i ja crticu.. ako je kinez znas sta mislimo o njemu....ne znam sta rec.. ak ne dode danas ili sutra ponovi test. Drzim fige da bi ➕ bio. 

31. Listopad 2019. 13:42

anKol

https://ibb.co/HGW17cC

Danas 13dc pocela tamnit crtica, hm…inace sam imala ovulacije 19dc, ovaj mj sam povecala dozu inofolica, mozda ce zbog njega bit prije O

Wuhuu jos malo pa pikicc 😎😎

31. Listopad 2019. 13:44

Breskva

Hellooouu cure,kako ste danas? Cure koje ne trebaju dobit,kako stojite?! 👍😁
    Sanja,nemoj se bedirat,a misa mu…. 😑
    idemo dalje,nova nada…💋 neka bude novi ciklus dobitan ❤️❤️
    Ankol,meni se cini da bi za 2 dana to moglo biti to,15 dc ja mislim,moj savjet ti je da taj dan pratis da vidis dali ce potamnit,makar 2 pisni dnevno da uspijes ulovit pik.

Meni je danas zadnji dan miss.Red pa krecemo lagano u lovljenje pika. Optimisticna sam i nadam se da ce nesto biti od ovog ciklusa,i jos uz sve to taman idem na godisnji za 3 tjedna,i bilo bi bas lijepo dobit plusic dan prije godisnjeg 🥰❤️

Meni ej danas 5DC i krecem sa Klomifenom. Mislim da ce M prestat sutra. Danas jos smedkarim. Idemo sa uzbudnejem da vidim sta nam nosi ovaj mjesec 😎😎😎😎 a krenut cu od sutra sa trakicama. Navijam da ti se zeljica i ostvari i da se sve poklopi ovaj mjesec 👍

Breskva
    31. Listopad 2019. 13:49

Ej martina,super i ovaj mjesec nam se isto poklapa sve,skupa idemo u lov na pik 😂🤞
    Ja sam se upisala kod ginica pred kraj 11 mj pa ako Bog da da sve bude ok i ne dode do tad,a ako dode trazit cu da vidimo di je zapelo pa mi mozda nesto preporuci.
    Eto neka ovo bude nas mjesec ❤️🥰🤷‍♀️

Mika111
    31. Listopad 2019. 15:33

Martina meni je o bila jucer, bar mi se tako cini s obzirom na iscjedak, ovaj mjesec sam odustala od trakica, nekako nisam imala volje za njih....mozes 13 dana upisati u odbronavanje☺☺
    Ima li nade za plusiće uskoro?

31. Listopad 2019. 16:04

Mika111

Martina meni je o bila jucer, bar mi se tako cini s obzirom na iscjedak, ovaj mjesec sam odustala od trakica, nekako nisam imala volje za njih….mozes 13 dana upisati u odbronavanje☺☺
    Ima li nade za plusiće uskoro?

Mi smo onda slican datum...
    Ja NE ocekujem 13.11😂😂😂
    Pratila trakice tj imala odnos kad sam pik ugledala😂
    i dva dana prije pa cemo vidit .
    Odbrojavamo 13😂

Mika111
    31. Listopad 2019. 16:06

Marina odbrojavamo😁😁, neka nam je sretno ovaj puta☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.