Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Studeni 2019. 12:53

To piškanje na isti test je pravi potez očajnika, to ne želim raditi! S druge strane čekam M jer su mini šanse da nakon 10dpo se nekim čudom javi plus. Znam da ima svakakvih situacija ali opet radje ne očekivat plus nego se razočarat kad stigne M.
    Idemo dalje, ovo je samo još jedna bitka. Bila sam na gin. Pregledu gdje je sve u redu i dogovorili smo veljaču za početak pretraga osnovnih za obradu, znači ako do veljače ne budem T počinjemo: spermiogram, hormoni, brisevi i HSG. A onda dalje dogovor! 

url=https://lilypie.com]

01. Studeni 2019. 20:50

Mallla

To piškanje na isti test je pravi potez očajnika, to ne želim raditi! S druge strane čekam M jer su mini šanse da nakon 10dpo se nekim čudom javi plus. Znam da ima svakakvih situacija ali opet radje ne očekivat plus nego se razočarat kad stigne M.
    Idemo dalje, ovo je samo još jedna bitka. Bila sam na gin. Pregledu gdje je sve u redu i dogovorili smo veljaču za početak pretraga osnovnih za obradu, znači ako do veljače ne budem T počinjemo: spermiogram, hormoni, brisevi i HSG. A onda dalje dogovor!

Nemrem komentirat tamo 🙈. Nes me izbacilo i nemrem se ulogirat. A lozinku si sama nemrem ponovno poslati 🤦‍♀️. Tak mi je bilo nedavno i par dana je trajalo i onda me opet ulogiralo 🙈 pa zato ne pisem da znate 😉

Mallla
    01. Studeni 2019. 21:19

Oki... Čekat ćemo da se odmrzne frend 😂👻

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    01. Studeni 2019. 21:31

Martina1982

Mallla

Nemrem komentirat tamo 🙈. Nes me izbacilo i nemrem se ulogirat. A lozinku si sama nemrem ponovno poslati 🤦‍♀️. Tak mi je bilo nedavno i par dana je trajalo i onda me opet ulogiralo 🙈 pa zato ne pisem da znate 😉

I mene je izbacilo ali sam se uspjela preko fb logirat

01. Studeni 2019. 21:38

zvjezdica37

Martina1982

Mallla

I mene je izbacilo ali sam se uspjela preko fb logirat

Aj probat cu i ja 🤭

01. Studeni 2019. 21:59

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    Fly - ✔
    Nina1111✔
    Niki93 ✔
    Ana_Marija_2019. ✔
    Sanja0508 - 31.10.2019 - ...dana♧
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 2 dana 🌱
    Lady_E - 8.11.2019. - 8 dana 🌱
    Tera - 11.11.2019 - 10 dana 🌱
    Tockica - 11.11.2019 - 10 dana 🌱
    Marinal - 13.11.2019. - 12 dana 🌱
    Mika111 - 13.11.2019 - 12 dana🌱
    Zvjezdica37 - 16.11.2019.- 14 dan 🌱
    Suncica5 - 19.11.2019 - 18 dana🌱
    AnKol - 21.11.2019 - 19 dan 🌱
    Breskva - 23.11.2019 - 22 dana 🌱
    Martina1982 - 24.11.2019 - 23 dana 🌱
    Emilijal - 25.11.2019 - 24 dana🌱

01. Studeni 2019. 21:59

Sanja0508 kakvo je stanje kod tebe? ☺️

sanja0508
    02. Studeni 2019. 00:52

Martina1982

Sanja0508 kakvo je stanje kod tebe? ☺️

A stanje tesko 😏
    Ocekujem da cu dobiti, ali me nista ne boli kao inace (dali je moguce da je to zbog vrkute?)
    Kada se obrisem, smeđe i crvenkasto ostane, tako da mislim da je vjestica sutra tu jer i test mi je negativan. 
    Sutra sve javim, ali cim sam vidila smeđe pojela sam cokoladu i malo plakala. Sada sam vec kao nova. I vjerujem da je iduci mjesec moj. Hehehhehe
    Javim sutra dali je stigla 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

02. Studeni 2019. 06:38

Dakle curke,odlucila sam da cu nekih tjedan dana prije ocekivane O svaki dan jednu trakicu napraviti,a kako bi O trebala biti 8.11. Jucer sam krenula s prvom i bila je gotovo nevidljiva crtica,za razliku od one trakice sto sam radila kada je zigao lijevi jajnik i kada se vidjela puno bolje,sad je li bila O na tom lijevom ili ne,nikada necu znati,ali pratit cu situaciju sa desnim😂 sutra bi kao trebao biti prvi plodni(JI) dan e sad ono sto je mene fasciniralo sto sam jucer od jutra i prije nego sam napravila LH testic i nakon toga pa evo i sad jutros naisla na sluz koja je,pa u najmanju ruku rastezljiva,a prema testu je LH joooos puno previse prenizak da bi O uopce i bila na vidiku jer kazem,druga crtica je jedva okom vidljiva..e sad mene zanima,jel bi ta sluz mogla bit pokazatelj da tek stizu plodni dani i O ili? Je li koja od vas imala takvu situaciju jer se meni takva sluz dogadala obicno 3 ili 4 plodni dan i kada je bio pik pa sad ne znam..malo me fasciniralo to moje tijelo ovaj mjesec 😂 mozda se i njemu pobrkalo nesto s pomicanjem ovog sata prosli vikend😂😂😄

02. Studeni 2019. 06:39

E i da! Trebala bi NE dobiti 22.11. kao..ali dat cemo oko 2 dana vise pa neka bude hajde 24.11.😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.